Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Oλυμπιακός - Τέλης (3 - 0 και λίγα ήταν)

Σάββατο βράδυ στο ΝΑΟ με τσαγάκι και πολύ κρύο για την αντεπίθεση του ΘΡΥΛΟΥ. Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού μας (για το 2012 μιλάω) με 3 γκολ και 25 τελικές αλλά και 18!!! κόρνερ. Ο Τέλης κατέβηκε στο ματς με φανερές εντολές να κόψει πόδια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ δεν ειναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αυτοί, πήγαν να ξεφτυλίσουν το παιχνίδι. Μπραβο στον Κυριακίδη για τις αντρικες δηλώσεις. Οσο για τα Καραγεωργιου τι να πει κανεις. ΞΕΦΤΥΛΑΣ ησουν είσαι και θα είσαι!!! Κανεις φιλότιμες προσπάθειες για να κάτσεις στον παγκο της πιο ξεφτυλισμενης ομαδας στην Ελλαδα. Για να δουμε θα πιάσουν τόπο οι προσπάθειες σου??  Αυτά για την δευτερη ντροπή της Κρήτης (μετά τον φίδι). Κατα τα άλλα πολύ γέλιο με τους γείτονες πάλι αλλά ρε φουστέρ μου αυτό το χτικιό με τις αποδοκιμασίες προς τους Ορμπάιθ, Αμπντούν και Μαρκάνο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ηθελα να ήξερα με πόσα κιλά σκ@τ@ είναι γεμάτο το κεφάλι σας να αποδοκιμάζετε παίχτες που φοράνε την φανέλα της ομάδα σας. Βέβαια η καλύτερη απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους παίχτες με την απόδοσή τους. Τέλος και με αυτό γιατί μου γυρνάνε τα άντερα με κάτι τέτοια. Πάμε να δούμε λιγάκι τι έκανε ατόμικα ο κάθε παίχτης μας.

Μέγιερι: Τι να τον κρίνω αφου ήταν θεατής σε όλο το ματς. Που είδαν ορισμένοι ότι ήταν σταθερος και εκει όπου χρειάστηκε δεν κατάλαβα, άλλο ματς βλέπαμε .....

Μοδεστο: Θετικός ο Κορσικανός αμυντικά καλός επιθετικά δεν βοήθησε και πολύ αλλά μάλλον δικαιολογημένα αφού είχε σαν προσωπικό αντίπαλο τον καλύτερο παίχτη του Τέλη.

Γαβρααμ: Ρε αγόρινα εσύ έχεις παίξει στο στοίχημα πόσες καθυστερίσεις θα κάνεις??? Έλεος. Μας έσπασες τα νεύρα κάθε φορά που αποφάσιζες να χτυπήσεις φάουλ. Εμένα δεν μου άρεσες ...

Μελμπεργκ: Τι να πει κανείς γι αυτό τον παίχτη? ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!! Δείχνει σε όλους πως πρέπει να παίζουν. Έβαλες και τη γκολάρα την οποία και άξιζες.

Μαρκάνο: Αν και αποδοκιμάστηκε έκλεισε στόματα. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και βούλωσε και τις τρύπες που άφηνε ο Αβρααμ. Πολύ καλός.

Μανιάτης: Εντάξει το παλικάρι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και απέδειξε πως όταν προσπαθείς ανταμοίβεσαι. Πολύ καλός ο Γιάννης αν είχε και λιγάκι καλύτερα τελειώματα τότε θα λέγαμε για την τέλεια εμφάνιση. Πααααρα πολύ καλός ο Γιανναρος.

Oρμπαιθ: Δεν ήταν κακός ο Παμπλο άρχισε να ανεβαίνει και πάλι και περιμένω και πάλι τα καλά του παιχνίδια. Θετικός καθάριζε τις φάσεις και με εντυπωσίασαν οι επιστροφές του να καλύπτει από δεξιά το Μοδέστο. Πολύ καλός μας έχει συνηθίσει σε περισσότερα.

Ιμπαγάσα: Όσο αντέχει η κοντούλα λεμονιά είναι καλός και ανεβάζει και τον Ολυμπιακό επίπεδο. Ένα ημίχρονο βγάζει και τέλος. Σωστά αντικαταστάθηκε δεν άντεχε άλλο. 

Αμπντούν: Αποδοκιμάστηκε και αυτός αλλά σε γενικές γραμμές βούλωσε στόματα. Προσπάθησε, έτρεξε και από αυτόν ξεκινάει το 1-0. Πολύ καλή εμφάνιση.

Ντιόγκο: Πααααρα πολύ καλός ο Ντιογτίτου. Δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έδωσε η ομάδα και ο προπονητής του. Μέσα σε πολλές φάσεις τραβάει 2 παίχτες πάνω του ΔΕΝ παίφτει και αν πέσει έχει ελατήρια και σηκώνεται αμέσως. Ευχάριστη έκπληξη. Συνέχισε έτσι παιχταρά μου ...

Παντελής: Ο Σέρβος το παστέλωσε και πάλι αλλά ρε συ ο κυριος Μιχάλης έχει δίκιο. Πρέπει να είσαι μεσα στο κουτί, στο κέντρο του κουτιού και με φάτσα στην εστία. Αλλιώς δεν στρίβεις ούτε με κλαρκ! Σταμάτα αυτό το μπάλλλα μπάλλλα και τη γκρίνια προς τους άλλους.

Μακούν: Έδωσε ανάσες στο κέντρο του Ολυμπιακού, έχει ποιότητα και κλάση και μακάρι να δούμε τον Μακούν πριν τον τραυματισμό με το βάζελο.

Παπάζογλου: Σχετικά καλός πήρε μια αχρείαστη κίτρινη.

Φετφατζίδης: Έβαλε μια γκολάρα ο μικρός όλα τα λεφτα της εμφάνισής του. Τίποτε άλλο όμως μέχρι εκεί. 

Πάμε τώρα στη θρούμπα για το διπλό και συνεχίζουμε δυνατά. Η ομάδα ανεβαίνει και ακόμα πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας. Όσο εμείς νικάμε τα πόδια των άλλων θα τρέμουν ...




1 σχόλιο:

  1. Ας κανει αμεσα ενα ραντεβου ο Μαρινακης με τους οργανωμενους, νομιζω οτι αργησε κιολας...
    Οπως τους ζητησε να στηριξουν τον Ντιογκου ας τους ζητησει να σκεπασουν με τη φωνη τους αυτους τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ με τα ου...

    Αντε γιατι αρκετα τραβηξε η βαζελοποιηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή