Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ...

Πολύ κρύο εχθες στον Ναο, παρα πολυ γελιο με τους "γειτονες" στην εξεδρα και παρα πολυ ευκολη προκριση του Ολυμπιακου στα ημιτελικα του Κυπελλου Ελλαδας.

Τεσσερα γκολ συνολικα,  τα δυο ο Παντελης, ενα ο Ντιογκιτου και ενα ο Αμπντου(λ)...

Δεν ανησυχησε η ομαδα σε κανενα σημειο, ο Πανθηρωνιος ειχε κανει το καθηκον του αποκλειωντας τον καραγκιοζη μπερντε οποτε ανεμενε υπομονετικα τον αποκλεισμο του απο την Θρυλαρα.

Αυτα τα λιγα για το αγωνιστικο σκελος του παιχνιδιου που ουτως ή αλλως εκτος απο το γκολ του Ντιογκιτου που ουτε που το πανηγυρισε μια και ακομα δεν πιστευει οτι σκοραρε, περισσοτερο θελω να αναφερθω στο "εξωαγωνιστικο" και το βαζω σε εισαγωγικα γιατι μονο εκτος αγωνα που δεν ειναι..


Ξεκιναει ο εκφωνητης να λεει τα ονοματα των παικτων μας οπως παντα..
Και την στιγμη που λεει Ιβαν Μαρκανο πεταγονται 10-20-30 ΖΩΑ απο το πεταλο (συγνωμη στα ζωα..) και αρχιζουν τα "ου"..το ιδιο πραττουν και στο ονομα του Αμπντουν και ΔΥΣΤΥΧΩΣ για το καταντημα τους το κανουν και για τον Προπονητη μας..η μεγαλη μεριδα των οπαδων τους ξεφωνιζει βεβαια αλλα...


ΔΕΝ επιτρεπεται ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ που ερχεστε να δειτε την Θρυλαρα μας να γιουχαρετε παικτες που φορανε την φανελα μας.  

ΔΕΝ επιτρεπεται ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ που ερχεστε να δειτε την Θρυλαρα μας να γιουχαρετε τον Προπονητη ο οποιος σας εχει παρουσιασει την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ μπαλα που εχετε δει να παιζει η ομαδα μας απο την εποχη του Μπαγιεβιτς στην πρωτη θητεια του..


ΔΕΝ επιτρεπεται ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ που ερχεστε να δειτε την Θρυλαρα μας να φορτωνεις ενα ποδοσφαιριστη με περισσοτερο αγχος, ο οποιος μπαινει να κανει την δουλεια του ήδη φορτισμενος ψυχολογικα, απαιτωντας απο αυτον να γινει ο Ινιεστα ή ο Πουγιολ, και μολις παιρνει την μπαλα στα ποδια του να αρχιζεις τα "ου" και τα "βου".

ΔΕΝ επιτρεπεται ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ που ερχεστε να δειτε την Θρυλαρα μας να κραζεις ενα Προπονητη που πριν 1 1/2 μηνα ΑΠΟΘΕΩΝΕΣ για την εξαιρετικη παρουσια της ομαδας στο Champions League, επειδη εκανε δυο γκελες η ομαδα λες και το συμβολαιο ειναι υπογεγραμμενο μονο για νικες. 


ΝΤΡΟΠΗ σας ρε σουργελα, δεν ειστε Ολυμπιακος εσεις, ειστε κλαψομουνιακος, να μην πατησετε ΠΟΤΕ ξανα στο γηπεδο, να μην λετε οτι ειστε Ολυμπιακος, τετοιους ξεφτιλες καφρους δεν επιτρεπεται να εχουμε οπαδους, δεν επιτρεπεται να ονομαζεστε Γαυροι εσεις.

Ρε Κοκκαλη εκανες πολλα καλα στα 17 χρονια που ειχες το τιμονι της Θρυλαρας εκανες και πολλα στραβα. Το μεγαλυτερο δυστυχως στραβο ειναι οτι ανεθρεψες μια γενια οπαδων που εμαθαν να παιρνουν το πρωταθλημα καθε χρονο αδιαφορωντας για το τι βλεπανε μεσα στο γηπεδο..Εμαθαν να παιρνουν κουπες αδιαφορωντας για τον τροπο..Και εγιναν ΑΠΛΗΣΤΟΙ και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.. ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ που κοιτανε το δεντρο και χανουν το δασος, που δεν αναγνωριζουν την προσφορα αλλα απαιτουν πρωτιες χωρις τιμημα.




Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα. Μπορει να το παρουμε μπορει και να το χασουμε. Ομως θα σκεφτω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αναλογως των κινησεων που θα γινουν απο πλευρας διοικησης ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα του Προπονητη για το αν θα ανανεωσω το διαρκειας μου. Εγω καραγκιοζηδες και σακακια ξεσκονισμενα δεν γουσταρω στον παγκο της αγαπης μου. Εγω την Θρυλαρα την θελω με Προπονητη που δεν γινεται περιγελος και μαριονετα στα χερια του Πυρινου, δεν γουσταρω Προπονητη μιας χρησης και yes sir, δεν με ενδιαφερει να υπαρχει αυτος που χαιρει εκτιμησης απο τον Τυπο και τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (?) ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΥΣ..


ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ στον παγκο της Ομαδαρας μου και οχι τον καθε τυχαιο προπονητακο που νομιζει οτι μπορει να κουμανταρει το αεροπλανοφορο που λεγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.



2 σχόλια:

  1. ΖΩΑ εεεε ΖΩΑ πως σκατα θελετε "πρωταθλημα, κυπελλο και ευρωπαικο" στο ΘΡΥΛΟ?? Με αυτους που γιουχαρετε??? ΖΩΑ εεεε ΖΩΑ!!!! (Ασε που προσβαλω και τα ζωα.)

    Υ.Γ. Θελω πολυ να ανανεωσω πρωτον γιατι γουσταρω τρελλα τη φαση του γηπεδου, δευτερον γιατι ευτυχως εχουμε καλους γειτονες και τριτον γατι δεν ψαχνομαι ολο το χρονο να βρω εισιτηρια. ΑΛΛΑ Βαγγελα κανονισε τι θα κανεις και μη μας ξενερωσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .... και κατι ακομα!!
    Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με το ονομα του και τον κόσμο του ΔΕΝ παιζει ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή