Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Άντε να σας δω ...

Από χτες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας ο Φρανθισκο Γεστε. Ένας παίχτης ο οποίος αν είχε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του ούτε στα 50 του δεν θα ερχοταν στην Ελλάδα. Ντελικάτος και δαντελένιος θα τον θυμόμαστε για τη μαγική ασιστ στον Φέτφα στον αγώνα με τη Μαρσειγ στη Γαλλία. Πάει και αυτός μάζι με τόσους και τόσους που έχουν φάει οι δημοσιοκάφροι και οι παπάρες της εξέδρας, Ένα παίχτη τον οποίο και γιούχαραν προχτές οι μπουρτζόβλαχοι της εξέδρας. Άντε και να σας δω ρε τώρα που ο Ιμπαγάσα δε βγάζει ημίχρονο, ο Φουστεράκος δεν είναι γι αυτή τη θέση και ο Φετφατζίδης δεν το έχει με την καμία (εδώ δεν δίνει τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί θα τη δώσει σε συμπάιχτη του). Ευχαριστημένοι λοιπον?? Φεύγει σιγά σιγά και ο Κοσντάντσο και οι δικαιολογίες παπαροπαπαρες τελειωσαν. Το φετινό χάλι της εξέδρας δεν έχει τελειωμό.
Ξεκινήσανε με τη γιούχα στον Κοσταντσο.
Συνέχισαν με τη γιούχα στον Γέστε και .... κωλοτούμπιασαν με την αποθέωση του Ντιογκο 1,5 χρόνο μετά τη γιούχα. Πόσο ζώα και πόσο πρόβατα είστε??? Άντε λοιπόν να χορέψετε στο ρυθμό που σας βαράνε οι Πικουλες, οι Γκαραγκάνηδες, οι Καραπαπαδες, οι Νικολακόπουλοι και οι Διαμαντόπουλοι. Να δω λοιπόν τώρα ποιός έχει σειρά για τη γιούχα την άλλη εβδομάδα στο ΝΑΟ. Αλλα ναι μωρέ ξέχασα όλα τα σαπάκια της Ισπανίας που έφρε ο μυτόγκας μιζαδόρος. Ε ρε Τάτσηδες, Καρτερουλιώτηδες, Φιλιππάκους και Ρεφενεδες που θελετε.    

3 σχόλια:

  1. Zητω των καφρων λοιπον...

    ΥΓ Σε αυτη τη ζωη πληρωνονται ολα..τους ευχομαι λοιπον αυτο που "καταφερανε" ολοι αυτοι οι δημοσιογραφισκοι να το βρουν μπροστα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω λοιπόν να δω ποιος θα αντικαταστήσει τον Γεστε και ποιος τον Κοσταντσο αν φυγει. Γιατι καλα να φευγουν καποιοι αλλα να τους αντικαταστουμε κιολας εεεε Βαγγελα?? Όταν διώχνουμε σήμερα έχουμε τις εναλλακτικές απο χτες. Ασε που δεν κραταμε και δεν αφηνουμε κανεναν με βαση ποιον θελουν ή οχι οι δημοσιοκαφροι. Γιατι ο γιδης θα επρεπε να παιζει στην Μαντσεστερ Ξανθης και παλι οπως λεει το κολληταρι αλλα μονο που δεν του παιρνουμε και ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κατι ακομα.
    Εκει στη πλατεια Αλεξανδρας εχετε υποψιν σας οτι ο Καρολ που θελετε να παρετε ειναι 35 ετων εεε??
    Περιπτωση Κοβατς και παλι??
    Κατι δεν παει καλα σε ολη αυτη την ιστορια ή εγω ειμαι απιστευτα καχυποπτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή