Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τέλος τα αστεία ...

Τέλος τα ψέματα και κυρίως τα αστεία. Οι "υπεθυνοι" για τα δεινά του Ολυμπιακού Γεστε και Κοσταντσο είναι πλεον παρελθόν. Μάγκες τωρα θελω να σας δω ολους. Οι δικες σας δικαιολογιες σας στερεψαν και πλεον δεν δεχομαι εγω καμια διακαιολογια. Βρηκαμε και τερματζη αντάξιο του ... Λεβ Γιασιν και ειμαστε κομπλε. Ευτυχως τελειωνουν και οι μεταγραφες και δεν θα μας ζαλιζουν αλλο. Αααα παρεμπιπτόντως μην ακουσω και για τον Καρολ τιποτα. Γραψατε πως ο ΘΡΥΛΟΣ βρηκε σιγουρια και εμπειρια κατω απο τα δοκαρια του και πως τωρα εχουμε 2 κανονικους τερματοφυλακες. Ο τυπος ελαμψε δια της απουσιας του στην ΜΑΝU και στα 35 του επεσε απο την Ακροπολη και βρηκε πορτοφολι. Μακαρι το παλικαρι να κανει κατι αλλα εγω τον βλεπω ως νεο Κοβατς για να μην ξεχνιομαστε. Αφιερωμενο σε ολους τους υπερμαχους της απομακρυνσης (βασικα κραξιματος) του Κοσταντσο ...




Υ.Γ.1. Ρε μπαγλαμαδες που ειδατε οτι ο Ολυμπιακος δικαιωθηκε με τη απομακρυνση του Γεστε?? 1,8 χαρτακια θα παρει ο "αχρηστος" για 4μηνο συμβολαιο! ΖΩΑ εεεεε ΖΩΑ!!!

Υ.Γ.2. ΚαραπαπαροΠικολουλοΔιαμαντοπουλοΓκαραγκανηδες τουμπεκι ψιλοκομμενο τωρα αφου εφυγε ο "συνταξιουχος". Γιατι αν γκρινιαξετε και τωρα θα ειστε πολυ μεγαλοι ΞΕΦΤΥΛΕΣ (που ειστε δηλαδη).

Υ.Γ.3. Καλη συνεχεια Φρανκο. Ευχομαι στην επομενη ομαδα σου να βγαλεις ματια και να το βουλωσουν ΟΛΟΙ οι ειδικοι.

Υ.Γ.4.  ΚαραπαπαροΠικολουλοΔιαμαντοπουλοΓκαραγκανηδες τουμπεκι ψιλοκομμενο τωρα αφου εφυγε ο "τουριστας". Γιατι αν γκρινιαξετε και τωρα θα ειστε πολυ μεγαλοι ΞΕΦΤΥΛΕΣ (που ειστε δηλαδη).

   

1 σχόλιο:

  1. Ενταξει λοιπον γλυτωσαμε απο τα 2 κακα της μοιρας μας που εφεραν την ομαδα σε αυτη τη θεση...
    Αντε και καλο βολι απο δω και περα...

    Στον Καρολ θα δωσω τις ιδιες ευκαιριες που δωσανε στον Φρανκο..ΚΑΜΙΑ δηλαδη..δεν μου φταιει ο ανθρωπος αλλα περιμενω απο αυτον να ειναι τουλαχιστον Κασιγιας σε καθε αγωνα.

    ΥΓ Φρανκο καλη συνεχεια, γερός και δυνατος αγορινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή