Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Θέματα .... κουβέντα να κάνουμε

Σήμερα θέλω να σταθω σε ορισμένα θέματα που αφορούν την ομάδα μας και με έχουν προβληματίσει έντονα αυτό το διάστημα. 

1ο ΘΕΜΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω το ανευ προηγουμενου πριονισμα της θεσης του Βαλβερδε. Από την Κυριακή το βράδυ έχουν παρελασει ονοματα και ονοματα για τον πάγκο του ΘΡΥΛΟΥ. Διαβασαμε και ακουσαμε πολλά. Για παραδειγμα "Τακη βγαλε το κουστούμι από την ντουλάπα..." , "Ο Μπαγεβιτς θα ηταν ιδανικος αυτή τη στιγμή ..." "Ο Δωνης θα μπορούσε να δουλεψει με τους νεους δημιουργοντας προοπτικη για την ομαδα ..." "Η Ολυμπιακη ψηχή του Αλεφαντου μοιάζει να τον χριζει τον ιδανικότερο να αναλάβει τα ηνία από τον Ισπανο ..." και τέλος "Ο μονος πραγματικος γαυρος που δεν εχει παρει ευκαιρια στον παγκο του ΘΡΥΛΟΥ ειναι ο Αναστοπουλος...". Ρωτάω λοιπόν εγώ η χαζη. Εδιωξε κανείς το Βαλβερδε και δεν το μάθαμε?? Παραιτήθηκε ο Βαλβέρδε και δεν μας το είπαν? Ποιος είναι ο λόγος της προπονητολαγνείας?? Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και με αυτόν θα ολοκληρωσει τη χρονιά όλα τα άλλα ειναι για λαική κατανάλωση. Όσο για τις κωλοφυλλάδες μας ας βάλουν τα πρωτοσέλιδά τους εκεί που ξέρουν γιατί πλεον δεν πείθουν κανένα. Έχουμε ματάκια και βλέπουμε την ομάδα, οπότε μπορούμε να κρίνουμε και τον προπονητή πολύ περισσότερο αντικειμενικά από ότι οι ΠικουλοΚαραπαπαροΠερπεριδηΔιαμαντοπουλοΓκαραγκανηδες. Αυτα για τον προπονητή και ΤΕΛΟΣ με το θέμα.


2ο ΘΕΜΑ - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική να πάρουμε τον Κάρολ. Δεν έχει καμία λογική μα καμία. Ο ανθρωπος είναι 35 ετών και με περιέργο ιστορικο (αλκοολισμου και τζόγου). Ειλικρινά και εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πάνε να κάνουν. Θες τερματζή? ΝΑΙ. Ωραια, πήγαινε και σκαστα και πάρε ενα πιο νέο να πλαισιωσει τον μικρο αφού δεν σου κάνει ο Κοσταντσο. Ή μαλλον για να είμαι δίκαιη και σωστή δεν κάνει στους δημοσιογράφους ο Κοσταντσο και εσύ ως διοικηση τους εκανες το χατηρι και τον έφαγες. Τον Καρολ μωρε?? Τον Καρολ???

3ο ΘΕΜΑ - ΤΖΕΜΠΟΥΡ
Μια κατηγορία από μόνος του ο τρομοκράτης. Κανεις δεν βγαίνει να μας πει τι γίνεται και μια ωραία πρωια θα μας πουν τον πουλήσαμε στην "ταδε" ομάδα γιατί ήταν κακό παιδί και ήθελε να φύγει. Μας παρακαλούσε να πάει να παίξει μπάλα στην ομαδα "ταδε" ωστε να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο. Δεν κρατάμε κανεναν με το ζόρι αλλά ρε φίλε την αλήθεια θέλουμε να μάθουμε. Δεν είναι δυνατόν να είναι εξαφανισμένος εδώ και σχεδόν ένα μήνα ο Τζεμπούρ και να λέμε έχει βαβα στο γόνατο. Εγω προσωπικά προβλέπω νέα περίπτωση Ριερα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μακάρι να έιμαι λάθος αλλά υπάρχει θέμα και σοβαρό θέμα με τον τρομοκράτη.

4ο ΘΕΜΑ - ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
Ρε να πάρει Ολυμπιακός είσαι. Τι σκατά θες το Λεονάρντο? Σου βγήκε μια φορά με τον Τζεμπουρ και τα λούζεσαι τώρα που θελει να φυγεις ή θέλεις να τον φύγεις. Δεν σημαίνει οτι θα σου βγαίνει πάντα. Είναι δυνατόν ολόκληρος Ολυμπιακός να ασχολείται με τον Λεονάρντο που έμεινε απλήρωτος απο την αεξάρα και αρα μένει ελεύθερος. Είναι δυνατόν να πας πάλι να πάρεις ελεύθερους?? Πόσους την τρέλλα μου μέσα θα πάρεις? Εδώ και ένα χρόνο έχεις πάρει ελεύθερος Χαβίτο, Μόνχε, Αμπντουν, Ζαραδούκα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εισαι που να πάρει ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένες μου "ΧρυσΣμα",


    Να σταθώ στο Θέμα 2, μόνο και να ρωτήσω απλά.

    ... εσάς δηλαδή , σας έκανε ο Κοστάντζο και δεν έπρεπε , να φύγει. ;;;
    Θεωρείτε ότι αυτός έπρεπε να είναι ακόμα ο "πρώτος" τερματοφύλακας του Θρύλου !!!

    Τίποτε άλλο. Μόνο αυτό, γιατί με τα άλλα που ... σούρνετε, ΜΑΖΙ σας με ... ΧΙΛΙΑ.

    Την ... Ερυθρόλευκη αγάπη μου πάντως όπως και να έχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπταιν μου δεν ειναι θεμα αν εκανε σε μας ο Κοσταντσο. Ο ανθρωπος αυτος πρωτον δεν ηρθε μόνος του. Δεν ξυπνησε ενα ωραιο πρωι και πηγε στην πλατεια Αλεξανδρας να πει ειμαι ο Φρανκο Κοσταντσο και θα ειμαι ο Νο1 για φετος και του ειπαν οκ περαστε. Καποιοι τον ειδαν εκαναν και ταξιδι μαλιστα στην Ελβετια για να τον δουν αγωνιζομενο. Δευτερον πριν προλαβει να παιξει τον ειχαν ΞΕΣΚΙΣΕΙ στην κυριολεξια ολοι οι "δικοι" μας (ο Θεος να τους κανει) δημοσιογραφοι. Και θα το πω για μια ακομη φορα. Στο 80% των περιπτωσεων που εφαγε γκολ φερει ευθυνη ο γιδις! Ναι ο γιδις που .... αρμενιζει αλλου για αλλου και εχει αυτη την απιστευτη ασυλια των δημοσιοκαφρων. Στον Κοσταντσο μονο το ΔΝΤ δε χρεωσαμε (αλλα αυτο το εχουμε χρεωσει προ πολλου στον Βαλβερδε). Στην τελικη θα τον υπερασπιζομαι οσο φοραει την ερυθρολευκη γιατι δεν ανηκω στην κατηγορια "προβατο" (να το πω ευγενικα) να γιουχαρω παιχτη που φοραει τη φανελα της ομαδας μου.

    Να εχεις μια ομορφη μερα καπετανιο μου. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή