Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κωσταντινέας - Ολυμπιακος 2-0

Όχι φίλοι μου δεν κάνω λάθος για το σκορ. Ένα έβαλε χτες η Ξάνθη και ένα ο Κωσταντινέας (που να σου μουχλιασουν τα ψωμια κιαρατά και μην ξαναπουλησεις ουτε σουσαμάκι). Το γκολ του Κωσταντινέα μπήκε στις καθυστερήσεις όταν και δεν καταλόγισε πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον γίδι (aka πάμε παιχταρά μου) δείχνοντας έτσι σε όλους ποιοί είναι η αντίπαλοι του Θρύλου. Ένα πέναλτι που θα το σφύριζε και ο βαζελοουζουνιδης. Αν έχει αντερα ο Μαρινάκης θα πάει σήμερα και θα ξηλώσει ΕΠΟ και ΚΕΔ. Αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει ταίρι. Όχι δεν μου φταίει ο Κωσταντινέας για την ήττα αλλά μου φταίει και ο Κωσταντινέας. Αρχίζει και θυμίζει το πράγμα την τελευταία χρονιά του Σωκράτη που ο κάθε πικραμένος σφύραγε οπως γουσταρε το ΘΡΥΛΟ. Τελέιωσαν τα ψέματα ΚΑΘΑΡΣΗ όχι τωρα ΧΤΕΣ!!! Όσο για τα δικά μας τα καλόπαιδα ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους "ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ" και ας κόψουν το λαιμό τους να τη φέρουν. Δεν θα σταθώ σε ατομική κριτική από χτες είχα και εξακολουθώ να έχω πολλά νεύρα. Αν αυτο δεν ειναι αλλοιωση αποτελέσματος και κατ' επέκταση πρωταθλήματος τότε ποιό είναι. Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους εκεί στο Λιμάνι πως όποιος φοβάται πάει και κοιμαται και για να το χοντρύνω και άλλο όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμ$#%&. 

Υ.Γ.1 Τι συμβαίνει με τον Τζεμπουρ? Θα βγει κάποιος με κακαλα να μας πει τι γίνεται. Λεει οτι πονάει στο γόνατο και οι εξετάσεις του ειναι καθαρές. Θέλει να φυγει? Θέλει να μείνει? Θέλει περισσότερα λεφτα? Τι σκατά θέλει και αυτός. Τον πάω με χίλια και δεν θέλω να φύγει μην πάρω πρέφα όμως ότι άρχισε να μανουριάζει όπως έκανε και στις άλλες ομαδες του γιατι θα τον πάρει ο διάλος αυτόν και όλο του το σόι.

Υ.Γ.2 Τι σκατά γίνεται με το Μιραλάς. Έλεγε οτι πόναγε και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζι του μια βδομάδα μέχρι να πάθει θλάση??? Τι στο διάλο γίνετε και πάλι με τους γιατρούς???

Υ.Γ.3 Ιμπαγάσα μάζεψε τα μυαλά σου. Θες αγορίνα μου να πας στο Καταρ?? Θες να πας και στο Ντουμπαί?? Να πας!! Στο καλό και σε ευχαριστούμε. Αλλά θα παίζεις μπάλα μέχρι τον Απρίλη στο Θρύλο γιατι αυτός σε πληρώνει τώρα. Γκέγκε και εσυ???

Υ.Γ.4 Γιδι τι έγινε εκανες τις διαπραγματεύσεις σου με την Μαντσεστερ Ξάνθης που λέει και η κολλητή??? 

Υ.Γ.5 Ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειστε που πηγατε στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμασετε την ομαδα. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ??? Α και μην ξεχασω ΖΩΑ εεε ΖΩΑ να μην ερθετε στο ΝΑΟ δεν σας θελουμε. Και το κυριότερο να μην ερθετε ουτε στη ΦΙΕΣΤΑ. ΖΩΑ εεεεεεε ΖΩΑ. 

Υ.Γ.6 Οποιος δεν πιστεύει στην ομαδα μακριά απο το ΝΑΟ. Να μην ερχεται ρε παιδάκι μου. Γκαντεμόσαυρους και κάθε λογής μουρμούρες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Παει και τελειωσε.

Υ.Γ.7 Χτες ηταν η τελευταία σας ευκαιρία για γκέλα! Πανε τελείωσαν τα δώρα. ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

Y.Γ.8 Ααααα και να μην ξεχασω για όλα φταίει ο Γεστε και ο Κοσταντσο!!! ΖΩΑ εεεεεε ΖΩΑ!!!!

2 σχόλια:

  1. Επειδη βλεπω οτι με περισση ευκολια κραζουν τον Μαρκανο οτι φταιει για το γκολ που φαγαμε, ας ερθει ενας ποδοσφαιρογνωστης και ας μου λυσει την εξης απορια:
    Το κεντρικο μας σεντερ μπακ, ακα Καλυτερος παικτης για το 2011, ακα Αβρααμ, που ψωλαρμενιζε και δεν ηταν στη θεση του? Ε?

    ΥΓ Προς εφημεριδα "Γαυρος": εφυγε ο Καραπαπαρας και σας εμειναν οι τιτλοι του?? Το σημερινο πρωτοσελιδο το εχετε ξαναχρησιμοποιησει..ας γραψετε εναν πιο εμπνευσμενο τιτλο..κατι πιο πρωτοτυπο...αλλα ξεχασα οι αναγνωστες σας εχουν μνημη χρυσοψαρου..3 δευτερολεπτα..για αυτο και σας αγοραζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεστα γαμω την τρελλα μου γαμω!!! Χτες τσακωνομουν στο σπιτι με ενα φιλο του πατερα μου γι αυτο το θεμα!! Ο Μαρκανο λεει φταιει!!! Που φταιει ο Μαρκανο ρε παπαρες, ασχετοι ολοι σας απο μπαλα!! Που ειναι ο Αβραμης??? Βγηκα απο τα ρουχα μου!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεε οχι αλλο καρβουνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή