Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΝΟΙ μας και ολοι σας!

Συνήθως δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Με νοιάζει μόνο η δικιά μας ομάδα. Σήμερα όμως θα ασχοληθώ λιγάκι με τους αλλόθρησκους. Η σταγόνα που ξεχυλισε το ποτήρι ήταν την Κυριακή που μας πέρασε. Το παιχνίδι του αιώνια λαγού βαίνει προς το τέλος του και ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ είναι προ των πυλών. Τα Γιάννενα έχουν χάσει τη μανα τους και τον πατερα τους που λέει και ο συμπαθέστατος πωλητής "βρώμικου" αλλά ο Ηλίας Κώτσιος ναι το τυρόγαλο που έχει φορέσει και τη φανέλα του ακατανόμαστου έχει διαφορετική άποψη. Δεν μπορεί ο φαν της αλογοτροφής να αφήσει την αγαπημένη του ομάδα έτσι. Τι και αν πέρασαν τα Χριστούγεννα, τι και αν πέρασε η Πρωτοχρονιά τι και αν η ονομάστική του εορτή αργεί ακόμα έχει αποφασίσει να κάνει αυτός ένα δώρο κέρασμα στην ex-ομάδα του. Τι καλύτερο από ένα γκολ δώρο λοιπόν. Το ρολόι δείχνει το 85 λεπτό. Μετά από διάφορες καραμπόλες και διώξιμο του Κηπουρού η μπάλα παίρνει ύψος και στρώνεται στον Κλειτον (ναι μωρέ τον κολλήτο του Κωτσιου από τη Λάρισα και τον βαζελο γι αυτον λέω) που κανει ένα κάτι σαν ψαλιδακι. Η μπαλα κατευθύνεται προς την εστία με μικρή ταχύτητα και βάση φυσικής και γεωμετρίας κατευθύνεται στα πόδια του Λιάκου του λεβέντη του καραμπουζουκλή ο οποίος έχει εύκολο, ευκολοτατο θα έλεγα εργο να διωξει τη μπαλα από την περιοχή του. Όχι όχι κοντόφθαλμοι οπαδοί δεν είναι έτσι. Ο Λιάκουρας πρέπει να κάνει το δωράκι του. Κοιτάζει τη μπαλα σαγινευμενος λες και βλεπει τη Salma Hayek στο From Dusk Till Dawn να κάνει το ωραίοτερο στριπτιζ του παγκόσμιου κινηματογράφου και την αφήνει να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Έχω της αίσθηση πως ίσως και να θέλησε να παραστήσει και τη γυναίκα του Λωτ και έτσι έμεινε στήλη άλατος. Τέτοια ξεφτύλα, τέτοια ντροπή και τέτοιο αίσχος αυτή η σιχαμενη ομάδα και άλλο τόσο αυτοί που φόρεσαν την πατσαβούρα της δεν έχουν ξαναγίνει. Τέτοια βρώμα, τέτοια μπόχα και φουστιά δεν υπάρχει σε καμια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Άγγελος Ευλόγησον Αναστασιάδης έκανε για μια ακόμα φορά το θαυμα του. Άφησε τον καλύτερο επιθετικό του Πας στον παγκο και κράτησε τον προκλητικό Κωτσιο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με ενα σμπάρο δυο τριγωνια. Και εξασφαλισμένος οτι στην επίθεση δεν θα γίνει καμία στραβή αλλά και στην άμυνα θα γίνει σίγουρα στραβή. Πόσο ξεφτύλες είστε?? Και μέσα σε όλα βγήκε και ο άσχετος από ποδοσφαιρο Γοντικας να μας μιλήσει για φιλικά. Ρε παπάρα στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί. Έλα να μας πεις εσυ για τα φιλικά που δίνεις καθε εβδομάδα. Έλα να μας πεις για τον νεο βουτηχτη της ομάδας σας, έλα να μας πεις τις μουφες πέναλτι που εχεις κερδίσει φέτος. Έλα να σου πω ρε καφρε φτιάξε πάλι φάκελο για την UEFA και μην ξεχάσεις να βάλεις και κανένα γαρύφαλο μέσα .... ξέρετε εσείς από αυτά.
Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι παλεύουμε ΜΟΝΟΙ μας με ολους σας. Αλλά δεν θα σας περάσει. Βάλτε εκέι στην πλατεία Αλεξάνδρας και στου Ρεντη καλά στο μυαλό σας ότι τίποτα και κανεις δεν θα σας χαρίσει. Θα τα κερδίσετε όλα με την αξία σας. Κανεις μα κανεις αντίπαλος δεν θα σας ανοίξει τα πόδια όπως κάνουν με ευχαριστηση στην αλογοτροφή. Βάλτε μυαλό λοιπόν στην πράσινη που....να και σε όλους τους σφουγγοκωλάριους της. Φέρτε όλες τις κούπες στο ΝΑΟ εκεί που ανήκουν.    

Και μέσα σε όλα αυτά που μας βγάζουν από τα ρούχα μας ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ καλύτερος προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε, καλύτερος Ελληνας πάιχτης Αβρααμ Παπαδόπουλος, καλύτερος νέος Έλληνας Γιάννης Φετφατζίδης. Κόκκινες όλες οι κατηγορίες. Κοκκινησε κοκκινησε ολόκληρη η Ελλάδα ήρθε η ωρα ρε ....... να αλλάξετε ομάδα. Είπαμε όμως ...

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ολοι σας

2 σχόλια:

  1. Και πόσα ακόμα δεν θα σας ανεβάσουν την πίεση !

    Υπομονή να έχετε, και κάθε εβδομάδα έως την λήξη του Πρωταθλήματος,... θα τα σούρνετε. !!!

    Δυστυχώς όμως, και στούς ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,.... μαντέυω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι, ακόμα και οι δικοί μας θα τα ακούνε. :-)
    Όταν γινεται κάτι στραβό θα το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή