Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΘΡΥΛΑΡΑ- ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΕΣ 3-1..

Χωρίς πολλα πολλα, χωρις τις φαντασμαγορικες προσπαθειες και το ξεσηκωμα της κερκιδας- παρα μονο για να γιουχαρει, αλλα θα τα πουμε παρακατω αυτα- χωρις να πει στο τελος "ευτυχως δεν παθαμε και τιποτα", ο Ολυμπιακος περασε ενα ηρεμο απογευμα κερδιζοντας τον Σουβλακιακο με 3-1..

Πολυ κρυο στο γηπεδο, πολυ κρυο και στο μυαλο μας μεχρι το σαραντα κατι του πρωτου ημιχρονου οπου ανοιξε το σκορ η Θρυλαρα - εστω με αυτογκολ- και το κλεισιμο του 45λεπτου με γκολ του καλυτερου γαμια......

Στο δευτερο ημιχρονο αν και μπηκαμε δυνατα, δεν καταφεραμε να σκοραρουμε εμεις αλλα ο Λεβαδειακος ...εκει σφιξανε αμεσως οι κωλοι και σε διαστημα λεπτων καναμε το 3-1 και εληξε η σεμνη τελετη...

Δεν θα κανω αναλυτικη κριτικη για τους παικτες μας..ωστοσο να σταθω σε μερικα σημεια:

- Στη φαση του γκολ το λαθος ειναι του Ολοφ..Σε αγαπαμε σε εκτιμαμε σε λατρευουμε δεν ξερουμε πως θα σε αντικαταστησουμε αλλα...γιατι σταματησες ρε αγορινα μου να τρεχεις? Κοκκαλωσε ο Μελμπεργκ λες και τον σβησανε..

- Ο Φουστερακος δεν παταει καλα..θα μου πεις τρεχει, μαρκαρει, παιζει αμυνα, αλλα δεν του βγηκε ουτε ενα κοντρολ, εχανε την μπαλα λες και επαιζε με δωδεκαποντα..ελπιζω να συνελθει αμεσα..

- Κεφαλαιο Ιμπαγασα....εδω η Πυθια σηκωνει τα χερια πιο ψηλα απο ψηλα..επαιξε μια προταση (?) απο το Καταρ καποια στιγμη περυσι, την καναμε αβαβα, η "κοντουλα λεμονια" απο τοτε και με ενα τραυματισμο αδυνατει να συνελθει, ο προεδρος του κανει ατομικη ψυχοθεραπεια και ο Ιμπα του ανακοινωνει με στεντωρια φωνη οτι "Προεδρε ολα καλα"..θα μου πεις οτι στο παιχνιδι δυο φασεις του και εγιναν δυο γκολ, τι αλλο να ζητησεις? Τι να πω, ας το ριξω στον ανεμο και ας κανω τουμπεκι, να δω την εξελιξη.. 


-Γεστε..μπαινει ο ανθρωπος αλλαγη και σηκωνονται οι αρχικαφρομαλακες απο τους συνδεσμους της επαρχιας και τον γιουχαρουν..ΝΑΑΑΑΑΑΑ ρε ζωα με χερια και με ποδια..Ναααααααα!! Γαμω τις κωλοφυλλαδες μας και τους γκεμπελισκους τους δημοσιοκαφρους που γραφουν σε αυτες, που εχουν ενα κοπαδι προβατα και τους κανουν πλυση εγκεφαλου..Ρε τσογλανια οσο θα φοραει την φανελα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ο Γεστε και ο καθε Γεστε θα ειναι ενας απο μας! Το καταλαβαινετε? Οταν τον γιουχαρετε ειναι σαν να γιουχαρετε την ομαδα μας! Ζωα! Ε, ζωα!


- Τοροσιδης..και μονο που ηταν εκτος αποστολης αξιζει να το αναφερω..μαλλον ηθελε χρονο να διαπραγματευτει με την Μαντσεστερ Ξανθης..

- Επιστροφη Ντιογκιτο..μετα απο 1 1/2 χρονο ξανα πισω και η κερκιδα να τον αποθεωνει..ναι αυτοι που στο φιλικο με τη Ρομα του ριχνανε ροχαλες και μουτζες, τωρα τον χειροκροταγανε ορθιοι..τους ειπε ο προεδρος "στηριξτε τον , ειναι περιουσιακο στοιχειο της ομαδας μας- το αυτονοητο δηλαδη- " και μονο που δεν μπηκανε στον αγωνιστικο χωρο να του παρουνε π...α. 
Μια χαρα παντως τον ειδα τον Ντιογκο, αν και πρεπει να γνωρισει τους συμπαικτες του γιατι με τον Φουστερ κουτουλουσανε...ελπιζω να εχει και restart εγκεφαλου και να μην αρχισει τις μπαροτσαρκες...


ΥΓ 1 Η ομαδα πρεπει να βρει τα πατηματα της χθες..εχουν μεινει πανω απο την βασιλοπιτα και ψαχνουν το φλουρι...
ΥΓ 2 Τι στο διαολο συμβαινει και καθε φορα που παμε στο γηπεδο μαζευονται καθε λογης ζωντανα γυρω μας και λενε οτι μαλακιαρα τους ερθει δεν μπορω να καταλαβω..
Εφερε ο αλλος την γκομενα και της ελεγε ποιος ειναι ποιος, τι ειναι το φαουλ, τι ειναι το offside και η γκομενα τον ρωτουσε ολο απορια " Οταν ειναι το σκορ 2-2 ποιος κερδιζει?"...ελα μου ντε? Ο Βουδας..
Ο αλλος μπαινει ο Ορμπαϊθ αλλαγη και μετα απο ενα λεπτο βαζει γκολ ο Λεβαδειακος απο λαθος του Μελμπεργκ...αρχιζει "Μαλακα Βαλβερδε τι τον εβαλες τον Ορμπαϊθ, τον αχρηστο, τον ετσι τον αλλιως..."...τι να του πεις? Να παει να κανει λοβοτομη μπας και συνελθει?
Πεταχτηκε και ενα νουμερο καποια στιγμη και ειπε "Βαλβερδε μας εφερες ολη την σαπιλα της Ισπανιας"..να του θυμισω του καφρου οτι η μια... σαπιλα περυσι του εβαλε 13 γκολ, η αλλη "σαπιλα" εχει την καλυτερη 40αρα μπαλια που θα δει ποτε στην ομαδα και η τριτη "σαπιλα" εχει το καλυτερο αριστερο ποδι και ντριπλα που θα ζηλευε οποιοσδηποτε αντιπαλος μας..αντε μαλακες, ξυπνηστε μην διαβαζετε οτι σας σερβιρουν, ανοιξτε τα ματια σας και για να το πω και αλλιως..η ελληνικη σαπιλα που ακουει στο ονομα Τοροσιδης δεν ειδα να κραζεται αναλογα..δεν ειδα να βγαινουν να γραφουν αναθεματα, παρα μονο τον γλυφουν και καθε τρεις και λιγο τον ζηταει η ManU, η Barca και η Real Madrid..αντε το σταματαω εδω γιατι θα γινω πολυ κακια...

2 σχόλια:

  1. Συμφωνω και επαυξανω.
    Με καλυψες απολυτα.

    Υ.Γ.1 Κανονιστε εκει στον Πειραια να δειτε τι γινεται γυρω σας. Ο νεος Βοκολος ονομαζεται Ηλιας Κωτσιος.

    Υ.Γ.2 Και να πω οτι δεν το ειπα η βρωμοστομη χτες??? Το ειπα λίγη ωρα πριν ξεκινησει το παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκα ............. Νιογαυρίνες. !!!

    ... και να κάνανε και σουβλάκια της προκοπής, να πεις στα κομμάτια.

    Τέτοια ώρα χθες ήμουν στο χωριό τους, και πιο πολύ μου άρεσε η
    μπάλλα που τους είδα προχθές το βράδυ σε κάποια καφετέρια στους
    Δελφούς, παρά τα σουβλάκια που φτιάχνουν. !!!

    Ρώτησα και εγώ την Πυθία, .... τι μέλλει γενέσθαι, και ξέρετε τι μου είπε.

    (Αυτά τα πούστικα, .... ΝΑΙ ΜΕΝ .... ΑΛΛΑ )

    Δηλαδή.

    Πάει για χάσιμο το Πρωτάθλημα, αλλά στο χέρι μας είναι να μην το χάσουμε.

    Και ο ... Μ...άκας, έκανα έναν σκασμό χιλιόμετρα, για να μου πει,
    ότι .... βλέπουμε ..... ΟΛΟΙ. !!!

    Τα ερυθρόλευκα φιλάκια μου, αγαπημένες,
    και ευχαριστώ για την φιλοξενία. !!!

    Θα είμαι πιο κόσμιος την άλλη φορά.
    ΔΕΝ θα ξαναπώ ... Μ...άκας. Θα λέω .... ΜΑΛΑΚΑΣ . !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή