Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΩΧ ΩΧ ΩΧ........ΠΟΝΕΣΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ...

Σαββατοκυριακο χαρας -ποδοσφαιρικης τουλαχιστον- ηταν αυτο, με την Θρυλαρα να ανεβαινει στην ντουμπα λες και εκανε καμπινγκ στο βουνο, να βαζει 2 γκολ στην μπουγατσα και με συνοπτικες διαδικασιες να πλησιαζει την βρωμοομαδα της ψευτιας στους 2 βαθμους, μια και οι σουβλατζιδες μας κανανε δωρο την νικη τους επι των σιχαμενων το περασμενο Σαββατο..

Η Θρυλαρα μπηκε στο παιχνιδι "φτιαγμενη" και μεχρι το 20 ' ειχε παστελωσει δυο γκολ και ειχε χασει αλλα 2...τα μπαοκια ειχαν παθει κοκομπλοκο, η κυρια Γκαρσια εκανε οτι μπορουσε ωστε να γινει ο ηρωας της 4,5,6,9 θυρας (οποια εχουν σε υποληψη τελος παντων αυτοι εκει πανω) αλλα δεν..


Ο Βαλβερδε (καμαρι μου) αφου κλειδωσε το διπλο, εδωσε χωρο στους μπουγατσοκιμαδες, αλλα αυτοι αρχισαν το κλασσικο αντιποδοσφαιρο με κλωτσιες, επικινδυνα τακλιν και ολα αυτα που κανουν οι ασχημες γκομενες μπας και ριξουν κανα αντρα..το αποτελεσμα ηταν να μεινουν και με 10 αφου αυτο το ρουμανικο αποβρασμα που εχουν στις ταξεις τους πηρε κοκκινη για επικινδυνο μαρκαρισμα στον Μιραλας...


Ο τελευταιος εβαλε την γκολαρα της αγωνιστικης, αφου περασε 1,2,3 μπαοκτζιδες και τους το παστελωσε στην δεξια γωνια..το 0-1 ειχε κανει ο Αμπντουν αφου εκμεταλλευτηκε την Παναγια- μου- βοηθα στιγμη των κατακαημενων οταν ειδαν τον Τζιμπουρ μπροστα στο τερμα τους και τρεχανε να βγαλουνε την μπαλα απο τα χερια του Κρεσιτς..


Δυο παρατηρησεις μονο:


1. Σημερα οι φυλλαδες ΜΑΣ αποθεωνουν τον Βαλβερδε γραφοντας για "ρεσιταλ προπονητικης" και "μαθηματα τακτικης"....προσεχετε μονο πως θα προσγειωθειτε γιατι το στουμπιγμα στον κωλο μετα την τουμπα ποναει για μερες... ξεφτιλισμενοι, ντροπη σας και μονο που αναφερεστε σε αυτον τον ανθρωπο θα επρεπε καθε φορα να πλενεστε με απολυμαντικο πρωτα και να κανετε γαργαρες με χλωρινη..

Α, και κατι αλλο...πως και τους μετεδωσε τετοιο ΠΑΘΟΣ και μπηκαν και μασουσαν σιδερα...ε? Μαλλον ενεση σουπερμαντολινης τους εκανε υποδωρια και μεταλλαχτηκαν σε κομμαντο...


Προς εφημεριδα "Γαυρος": Τι εγινε ρε, ξαφνικα απο κει που ηταν Εσπανιολ ο Ολυμπιακος του Βαλβερδε τωρα εγινε Μπαρτσα επι 2?? 


Και για να σας το πω στην γλωσσα σας: Μπεεεεεεεεεεεεεεε...


2. Στο επικειμενο παιχνιδι με την κουλα, τα μαλακισμενα θα γιουχαρουν τον Αμπντουν ή αλλο παικτη μας? Περιμενω.....να δω ποσο εχει προχωρησει η μαλακινση καποιων...

3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!


2 σχόλια:

  1. Βλέποντας την αρχική ενδεκάδα του ΘΡΥΛΟΥ ομολογω πως παραξενευτηκα. Έκατσα να δω το παιχνίδι και λέω στους δικούς μου "σας το λεω τώρα που το ρολόι δείχνει 1:23 (και αφου εχει γίνει η φάση του Μιραλας στο 1ο λεπτο), αυτά τα ματσάκια τα καθαρίζεις από το 20 και μέτα ετοιμάζεσαι για την κούλα". 'Ερχεται η πιστολιά της κοντούλας λεμονιάς και μπαμ το παστελωμα απο τον "σε γιουχαρω μονιμα γιατι είσαι αξυριστος" Αμπντουν. Πριν καλα καλά καταλάβουν οι μπουγατσοκιμαδες aka οι "τατιανες" του βορρα τι εγινε ο κα... ψωμενος (τι θα έλεγε ρε σεις :-) ) "εισαι ο καλύτερος γ(ι)αμιας Μιραλας Μιραλας" υπογράφει και το φυλλο αγώνα. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
    Οφείλω λοιπόν να πω τα παρακάτω:

    - Συγνώμη κόουτς που έστω και για μια στιγμή αμφέβαλα για τις επιλογές σου.

    - Μαρκάνο εσύ σούπερ σταρ. Μια φάση όλη και όλη και αυτή την καθάρισε ο Ιβαν ο τρομερός.

    - Τσακωμένοι Μιραλας και Τζεμπουρ?? Αχαχαχαχαχα τελικά το άλλο με τον Τοτο το ξερετε? Ποιός έπεσε πάνω στη ρουμανικη χλεμπα μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα στο Μιραλας?? Ποιος??? Δεν ακουσα?? Ο Τζεμπουρ είπατε?? Αχαχαχαχαχα. Φημες λένε πως τον έβαλε ο Τζεμπούρ να τον κλωτσήσει.

    - Μπαλας (Μεγιερι) μάζεψε λιγάκι αγορίνα μου τα μυαλά σου. Δεν είναι εξοδοι αυτες που κάνεις ...

    - Την Παραρασκευη θα έχει Σ-ΕΞΙ πάρτυ στο ΝΑΟ. Ελπίζω και άφθονη ουζο-μπυροποσία μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπ ξεχασα και το κουίζ της ημέρας ..

    ΚΑΦΕ σορτσάκι ... με ΡΟΖ φανελάκι .... ποιός είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή