Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Και το βραδυ, το βραδακι, οταν θα χουμε πια προκριθει!!!!!!!!

Άχ μωρη Θρυλαρα ,μονο εσυ μπορεις να μας δωσεις τετοιες χαρες!
Μονο εσυ μπορεις να μας κανεις να εχουμε ενα διαρκες χαμογελο στα χειλη παρα τα οποια προβληματα αντιμετωπιζει καθενας απο μας στη ζωη του!

Εχθες το βραδυ ζησαμε ενα ακομα μεγαλο ευρωπαϊκο βραδυ της Θρυλαρας μας, με μια καταπληκτικη εμφανιση του Ρόι Καρολ που κατεβασε τα ρολα και ας επαιζε 25' τραυματισμενος.Μεχρι αυριο να παιζαμε δεν θα εβαζαν γκολ οι ρωσικες αρκουδες! Τις καλτσες του επιασε ο ΒορειοΙρλανδος, δειχνοντας οτι οχι απλα εχει προσαρμοστει μεσα σε ενα μηνα στην εντονα απαιτητικη και  ηρωικη φανελα, αλλα καταφερε με 120΄ παιχνιδιου να γινει συνθημα στα χειλη ολων μας! Αυτο το standing ovation που απολαυσε απο 28.000 γαυρους εχθες στο γηπεδο δεν εχει ξαναγινει για ποδοσφαιριστη τοσο γρηγορα! Και πραγματικα το αξιζε! Αν αυριο κρεμασει τα γαντια του και αποσυρθει απο το ποδοσφαιρικο στερεωμα, εμεις οι γαυροι θα τον μνημονευουμε εις τον αιωνα τον απαντα!

Δεν θα σταθω πολυ στο παιχνιδι, αλλωστε ο στοχος ηταν η προκριση και επετευχθει! Στο πρωτο ημιχρονο μπηκαμε δυνατα, βαλαμε το γκολ στο 13΄ (το γκολ ειναι του Μαρκανο και ας μπηκε στη μεση η πλατη του Τζιμπουρ, οποτε για να ειμαστε δικαιοι 50-50 τους το χρεωνω) και μετα μου φανηκε οτι αγχωθηκαμε..ωστοσο η ομαδα κρατησε το σκορ, ειχε 3 τουλαχιστον ακομα κλασσικες ευκαιριες να σκοραρει και ο Σουηδος Κακος σφυριξε το τελος των πρωτων 45΄..
Στην επαναληψη δεν μπηκαμε καθολου καλα, οι Ρωσοι αρχισαν να επιβαλουν το παιχνιδι τους, τους δωσαμε περισσοτερο χωρο απο οτι επρεπε, αλλα εκει πηρε την ομαδα απο το χερι ο Καρολ και με το σφυριγμα της ληξης κλεισαμε  το νεο ραντεβου μας στις 8 Μαρτιου στο μακρινο και παγωμενο Χαρκοβο!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  8!

ΥΓ Σειρα 35 Θυρα 17! Εκει εχουμε βγαλει τα διαρκειας μας. Εχω μια απορια..πως γινεται καθε φορα εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις να ερχεται και να καθεται ο πιο μαλακας που υπαρχει στον κοσμο ειτε διπλα μας ειτε πισω μας..

Εχθες ηρθε Ο μαλακας -κατηγορια απο μονος του- και εκατσε ακριβως πισω μου. Ο τυπακος απο τη φατσα φωναζε "ειμαι μαλακας, βαρατε με μπας και στρωσω"..ο γελοιοδεστατος που πηρε το μπαζο την γκομενα του της εβαλε και μινι για να μας την μοστραρει μπας και της βρει κανα γκομενο και την ξεφορτωθει γιατι εχει την χουφτα του σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο το τετοιο της, ειπε τα απιστευτα..

Ρε μπινε, να εχει κερδισει η ομαδα σου εκτος εδρας και μεχρι το 13 να κερδιζει και παλι και εσυ εβριζες τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας με φρασεις του τυπου "Γαμω την φαρα σας που σας μαζεψαμε εδω" ..
Ποιος εισαι ρε ξεφτιλισμενε που τολμας να πιασεις στο βρωμικο στομα σου τον Ερνεστο Βαλβερδε? Ποιος εισαι ρε ζωο που τολμας να κανεις υποδειξεις στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας, οταν δεν ξερεις αν η μπαλα ειναι στρογγυλη ή τετραγωνη?

Ρε βλαμενε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να σου μαραθει και να σου πεσει. Μπας και αντιληφθεις οτι την δεξια σου χουφτα στην εδωσε ο Θεος και για αλλους λογους!
Α, και μην τυχον σε ξαναπετυχω. Γιατι αυτη τη φορα μα την Παναγια θα φας πολλες φαπες!

7 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

    Eλεος εχω λιωσει στα γελια!!!
    Εχες γραψει τις απιστευτες ατακες και παλι!!

    Κατα τα αλλα συμφωνω και επαυξανω κολληταρι μονη μικρη διορθωση η μπαλα τελικα γλυστραει στην καλογυαλισμενη καραφλα του Τζεμπουρ και ετσι δινω 70 Μαρκανο 30 Τζεμπουρ. :-)

    Y.Γ. Πολυ γουσταρα που ειδα χαλαρο και χαμογελαστο το Βαλβερδε. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφιερωμενο στο Μαλακα (ναι ρε Μ κεφαλαιο) του πισω καθισματος!! ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ αμπαλε ...

    Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε (είπε ο Σαββας θεοδωρίδης): "Είδατε τι ωραία έστησε την ομάδα και εχθές. Αν δεν υπήρχε επιπολαιότητα τελική πάσα θα είχαμε βάλει κι άλλα γκολ και θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Ο Βαλβέρδε είναι εργασιομανής. Αν προσέξατε χθες, όλα τα κόρνερ, όλα τα φάουλ, είναι δουλεμένα. Τα διδάσκει στην προπόνηση. Και είναι πάρα πολύ δίκαιος.

    Εκεί κερδίζει ο Βαλβέρδε. Προσπαθεί να περάσει το ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, αλλά πρεσάρουμε κι έχουμε μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης η μεταδοτικότητα του είναι μεγάλη στους παίκτες. Κανείς δεν διαμαρτύρεται. Όταν το ΔΣ του Ολυμπιακού αποφάσισε να φύγει ο Βαλβέρδε, έφυγα κι εγώ και μπράβο στον κύριο Μαρινάκη που τον προσέλαβε αμέσως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια απαντηση στο καταπτυστο αρθρο του Ζαρανη στο sportaction..και την γραφω και εδω γιατι δεν νομιζω οτι θα την ανεβασει..

    "Πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι με τον Ερνεστο Βαλβερδε.
    Και επειδη και η εμπαθεια εχει και τα ορια της, να σου απαντησω λοιπον..
    Ο Προπονητης μας ηταν σε συνεχη επικοινωνια με τον Καρολ στελνοντας τον Ραντο εκει να τον ρωταει αν μπορει να συνεχισει. Εσυ λες οτι αν ο Καρολ δεν μπορουσε θα εκανε αυτες τις επεμβασεις στο τελος του αγωνα? Ή νομιζεις οτι αν δεν μπορουσε δεν θα ζητουσε επιτακτικα αλλαγη? Θεωρεις οτι θα διακινδυνευε το αποτελεσμα της ομαδας και την προκριση της αν δεν μπορουσε να συνεχισει?
    Και εφοσον μας το παιζεις Πυθια για αλλη μια φορα. Αν εβαζε τον πιτσιρικα που σηκωθηκε για ζεσταμα και ετρεμαν μεχρι και οι τριχες του και μας βαζανε 2 γκολ οι Ρωσοι σημερα τι θα εγραφες? Τον Βαλβερδε θα εβριζες και παλι ειμαι σιγουρη.
    Μακρια απο μας δημοσιογραφοι σαν και εσενα Ζαρανη. Και μακρια και απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα να ξερω πραγματικα τι του εχει κανει ο Βαλβερδε! Γιατι δεν μπορει να εχεις τοση εμπαθεια με καποιον που το 95% (και οσως το 95% σαν ποσοστο να ειναι μικρο που γραφω) των ανθρωπων που μιλουν και γραφουν γι αυτον εχουν εντελως αντιθετη αποψη απο αυτον.
    Πλεον εχω καταληξει στο συμπερασμα πως δεν ειναι Ολυμπιακος, ουτε και βλεπει κανενα αγωνα του ΘΡΥΛΟΥ. Περιμενει να ακουσει ή να του πουν και μετα γραφει μια "παπαρα" και θεωρει και δημοσιογραφο τον εαυτο του.
    Του απαντησα και εγω αλλα δεν νομιζω πως θα το ανεβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύτιμα μέταλλα και πετράδια,Γειά σας !

    Δεν ξέρω αν η Σμ. έχει δίκο για τον ως άνω τύπο, αλλά επειδή έτυχε να διαβάσω και εγώ τις "παπαριές" του, και μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι με τα γραφόμενά του, και ή πρώτη σκέψη που έκανα και εγώ ,ήταν ίδια με την δική σου (Χρ), "Τι θα γινόταν δηλαδή, αν έμπαινε ο .. πιτσιρής, και μάζευε 2-3 φορές την μπάλα από τα δίχτυα. Τι θα έλεγε ο .... Εφταμαλάκας !!! "

    Τέλος πάντων .

    Τέλος καλό, ΟΛΑ καλά !!!

    Αποδεικνύεται ότι ο Πρπονητής ξέρει περισσότερα από τον κάθε ... Τυχάρπαστο !

    Την καλημέρα μου και στις δύο σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή σου μέρα καπταιν μου.
    Ο τύπος είναι εκτος τόπου και χρόνου.
    Τον κραζουν συνέχεια και αυτός του 'τετοιου' το χαβα.
    Ειλικρινα θα μπανινω να τον κραζω συνεχεια τετοιος που ειναι.

    Καλη Σαρακοστή να έχουμε καπταιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αντεξα και του ξανααπαντησα..

    "Θα γινω αισχρη και θα ρωτησω..σου εχει φαει την γκομενα Ισπανος? Ειλικρινα μονο ετσι δικαιολογειται το προβλημα σου με τον Βαλβερδε..και μη μου πεις ειναι Βασκος..Ισπανος ειναι ο ανθρωπος και μεγαλωσε στην Βασκωνια..
    Δεν με ενδιαφερει αν το ανεβασεις ειλικρινα. Μου αρκει που θα το διαβασεις και θα αντιληφθεις τι προκαλεις με αυτα που γραφεις..γιατι αυτη τη στιγμη μονο εσυ και 2-3 αλλοι λενε τετοιες π....ριες..και πιστεψε με πραγματικοι γαυροι δεν τις ενστερνιζονται..οι υπολοιποι απλα διαβαζουν τις φυλλαδες.."


    Εις υγεια του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή