Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΘΡΥΛΑΡΑ 0-1

Διπλο μες τη Ρωσια ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ τραγουδουσαμε στο παιχνιδι με την Κουλα και η ΘΡΥΛΑΡΑ το εκανε το καθηκον της!

Μεγαλη εμφανιση απο τον Ολυμπιακο που η υπεροχή του πρωτου ημιχρονου αν και δεν απεφερε γκολ, κρατησε την αδρεναλινη στα κοκκινα στο δευτερο. Η ρωσικη ομαδα γνωστη απο την ικανοτητα της να βαζει γκολ στο διαστημα απο 45-60' μπηκε στο δευτερο 45λεπτο καλυτερα απο τον Ολυμπιακο μας, αλλα δεν καταφερε να σκοραρει. 

Ετσι στο 70' μετα απο δοκαρι του Μακουν, ο Μιραλας εκτελει κορνερ και ο Φουστερακος μας απο διωξιμο της μπαλας, την παιρνει και εκτελει τον τερματοφυλακα της Καζαν.. αποθεωση...

Ακολουθει μια ξαφνικη αντεπιθεση απο τους Ρωσους και το κριαρι μας (σημερα ηταν τραγος με περικεφαλαια) ο Μεγιερι κανει πεναλτυ και αποβαλλεται...μαλιστα εχει προλαβει να τραυματισει τον Μελμπεργκ ο οποιος γινεται αναγκαστικη αλλαγη στο πρωτο ημιχρονο..

Στη θεση του Μεγιερι ο Καρολ..στα κοκκινα ολοι μας..ο Νατχο σουταρει στην αριστερη γωνια και ο νεος μας τερμας αποκρουει!!!!Σωζει την ομαδα απο μια ισοπαλια που μπορει να της στοιχιζε και εμεις πεταμε στα ουρανια!!  

Απομενουν περιπου 15 λεπτα, χωρις τις καθυστερησεις, η ομαδαρα μας παιζει με 10 και εγω στο γραφειο δεν μπορω ουτε να βρισω...

Και ερχεται η ληξη! Σφυριζει ο Σερβος τελευταια φορα και η Θρυλαρα παιρνει παλικαρισιο διπλο, βουλωνοντας οτι ξεφτιλα αλλοθρησκο υπαρχει σε αυτη την κοινωνια! Α, και τα στοματα πολλων "δικων" μας...

ΥΓ1 Δεν ηθελα να αναφερθω ξεχωριστα σε παικτες αλλα...ο ΜΑΡΚΑΝΟ σημερα ηταν εξαιρετικος ! Πηρε στην πλατη του ολη την αμυνα της ομαδας και απεδειξε οτι εχει 23 κιλα κοχονες! Πολυ περισσοτερα απο τα 2 που υποτιθεται εχουν οσοι τον γιουχαρισαν τις προηγουμενες μερες!

ΥΓ2 Ο Μακουν δεν μου αρεσε..λαθος μεταβιβασεις σε ολο τον αγωνα..για τον Τοροσιδη δεν θα πω..δεν μου αλλαξε την ηδη καταγεγραμμενη αποψη μου για αυτον..

ΥΓ3 Ελπιζω ο βραχος μας να ειναι καλα!!

ΥΓ4 ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου