Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ - Νιονιος (2 - 0)

Άλλο ένα ευχάριστο απόγευμα στο ΝΑΟ περάσαμε με το κολλητάρι. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας αντιμετώπισε τον πανθηρώνιο και ομορφα και απλά έβαλε το τριποντάκι στο σακούλι. Οφείλω να ομολογήσω πως το Σαββατο μεταξύ τύρου και αχλαδίου είπα στο κολλητάρι πως φοβόμουν λίγο το συγκεκριμένο ματσάκι λόγω απουσιών, λόγω ψωφόκρυου και κούρασης στη Μόσχα και γιατί δεν θέλει και πολύ ο διάολος να σπασει το ποδάρι του, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά όπως ακριβώς και είχε προβλέψει η φιλενάδα μου. Ο Βαλβέρδε κατέβασε κατά την άποψη μου μια ενδεκάδα όχι απλά ανάγκης αλλά και ανορθόδοξη λόγω των γνωστών απουσιών Μιραλλάς, Μοδεστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς (περαστικά τρελλοΜάρκο, γρήγορα σιδερένιος). Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγιερι (και εδώ είχε δίκιο το κολληταράκι δεν θέλει πολύ η στραβή και να κατέβεις με Μπάμποβιτς βασικό την Πέμπτη) μπροστά του Αβρααμ και Μαρκάνο, δεξιά "θαπαρωμεταγραφηστηΜαντσεστερΞανθης" Τοροσιδης και αριστερα ο Χολεβας. Λίγο πιο μπροστά από αυτούς ο "έχω πάσα διαβήτη" Ορμπάιθ με τους "δε μασαω πουθενά είμαι σκύλι μαύρο" Μανιάτης και "ο εχω επιτόπιο πάνω από ενα μέτρο" Μακουν. Επιθετική τριπλέτα οι Αμπντουν, Καζιμ-Ριτσαρτς και Ντιόγκο. Όλοι αυτοί μαζί δεν πρέπει να είχαν παίξει ούτε σε προπονητικό διπλό. Και τι με αυτό??? Η ομάδα κατεβηκε και έπαιξε με τον ίδιο τρόπο είτε παίζει η βασική εντεκάδα, είτε η δεύτερη είτε η τρίτη είτε οι πιτσιρικάδες. Το σύστημα της ομάδας είναι ΕΝΑ και το ακολουθούν πιστά όλοι. Α ναι εδώ να πω πως αυτό κάποιος τους το έμαθε εεε?? Να μην ξεχνιόμαστε. Μπορεί αρχικά ο ΘΡΥΛΟΣ να "ζορίστηκε" και να μην καθάρισε το ματσάκι από το πρώτο εικοσάλεπτο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έκανε και συντηρηση δυνάμεων για το παιχνίδι της Πέμπτης. Δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου ήταν αρκετά για να τελειώσει το παιχνίδι. Δύο γκολ τα οποία προήλθαν από σέντρες του Χοσέ. Δεν θα κάνω ατομική κριτική στον κάθε παίχτη απλά θα πω πως η επόμενη σημαία του ΘΡΥΛΟΥ ακούει στο όνομα Γιάννης Μανιάτης (ο τυπάκος μου θυμίζει τον Στολτίδη στα καλά του). Πάμε τώρα με φόρα να "αγαπήσουμε" τα Ρωσάκια. Για το τέλος να θυμίσω η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους της παίζοντας ΜΠΑΛΑΡΑ και οχι τσουκου τσουκου μπολ. 

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ

Υ.Γ.1 Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει και δεν δίνουν μπάλα στον Καζίμ. Φάνηκε πολύ έντονα χτες στο γήπεδο. Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι πως ακόμα δεν έχει μαθει ο ανθρωπος το παιχνίδι της ομάδας και χρειάζεται χρόνο (τον οποίο και του δίνει ο κοουτς σωστά) για να "βρεθεί" με τους συμπάιχτες του. Το σίγουρο είναι πως τη μπάλα ουτε με αίτηση δεν του την παίρνεις.

Υ.Γ.2 Ο Χριστός και η μάνα του τι επιτόπιο άλμα έχει ο Μακουνάκης?? (Δεν θεωρώ πως ήταν για MVP χτες για να είμαι ειλικρινής)

Υ.Γ.3 Το κάρφωσε και ο Ντιόγκο το γκολάκι του. Το παλικάρι πλεον δεν πέφτει και αν πέσει (γιατι θα τον εχουν γκρεμίσει) θα πεταχτεί σαν ελατήριο επάνω. :-)

Υ.Γ.4 Είδαμε και τα νέα καρατεριστικα προσόντα του Τοροσίδη χτες. Στη σέντρα ο νέος Τσακ Νόρις αν εβρισκε τα πόδια του παίχτη του νιόνιου θα του είχε κόψει τη μπάλα. Εγώ πάντως χτες το έιπα. Μια καλή ενέργεια κάνεις και μετά ακουλουθούν πέντε λ@λ@κίες (αντε για να μην πω παραπάνω). Δεν αλλάζει η αποψή μου γι αυτόν με τίποτα.

Υ.Γ.5 Ο άλλος ο καρατεκα ο Μεγιερι και μόνος του που βγαίνει να μαζέψει τη μπάλα σηκώνει και το γόνατο στο Θεό. Έτσι ρε παπάρα κόντεψες να σκοτώσεις το Μέλμπεργκ. Δεν παίζεις μπάσκετ ρεεεεεε ποδόσφαιρο παίζεις. Αλλα ξέρω ξέρω ο Κοσταντσο φταίει.

Υ.Γ.6 Ο Ολυμπιακος λεει δικαιώθηκε που εδιωξε το Γιεστε και πηγε στο Ντουμπάι για να πάρει για 4 μήνες 1,8 μαρουλάκια. Δυο γκολάρες προχτες το σαπάκι. Πόσο άμπαλοι είστε τελικά!!!!

Υ.Γ.7 Άλλο ένα ντέρμπι για την αλογοτροφή. Καραγεωργίου στείλε μου τη διευθυνσή σου να σου στείλω κανένα καλσόν μιας και το εσκισες το δικό σου προχτες.

Υ.Γ.8 Βαζελάκια βγάζετε γλώσσα και να ξέρετε πως ερχόμαστε με φόρα. Είπαμε καφέ σορτσάκι με ρόζ φανελάκι, χωρίς καλτσες γιατι το σκ@το στην κάλτσα βαραίνει τα πόδια στο τρέξιμο.

Υ.Γ.9 Βασικά από χτες ήθελα να γράψω αλλά δεν ήξερα αν ..... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ;-) 

2 σχόλια:

  1. Χαχαχχαχααα αθλιααα!!

    Παντως οπως ειπα και σε ενα βαζελο σημερα το πρωι, o oποιος μου εκανε παρατηρηση οτι ειναι 2 βαθμους μπροστα απο μας:"Απο πισω, μας νιωθετε καλυτερα" του ειπα...

    Παμε μωρη ΘΡΥΛΑΡΑ να παρουμε την προκριση την Πεμπτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κορυφαίο!!
    Μπορω να το χρησιμοποιώ ???
    Ααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ ακου απο πισω μας νιώθετε καλυτερα!!! Ετσι πες του απο πισω και ερχομαστε με φορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή