Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ - Αχ-Κουλα (2 - 0)

Όμορφα γρήγορα και απλά ο ΘΡΥΛΟΣ μας προσφερε ένα ακόμα ερυθρόλευκο βράδυ. Πέντε ημέρες μετα τις δικέφαλες κότες στην θρούμπα υποδέχτηκε τις δικέφαλες κότες του νότου aka αεξάρα στο ΝΑΟ αυτή τη φορά. Στο 24 το σκορ 2-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος νωρίς. Σε αυτο το σημείο να ξεκαθαρίσω πως αν ο ΘΡΥΛΟΣ δεν είχε ματς την Τρίτη δεν θα ήμουν ευχαριστημένη με το χθεσινό σκόρ. Αλλα η αρμάδα του Βαλβλερδε έπαιξε όσο χρειαζόταν για να καθαρίσει το ματσάκι και να ξεκουραστεί για τον αγώνα με τις ρωσικες αρκούδςς του Καζάν. Μπορούσε να βάζει όποτε ήθελε γκολ και με οποιοδήποτε τρόπο. Μαγική τετράδα Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς και Καζίμ. Η κοντούλα λεμονιά aka Ιμπαγασα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετά από καιρό, ο Μιραλλάς "έσπερνε", ο Τζεμπούρ μοίραζε σακούλες (ειδικά στη φάση του 86-87 που έκανε χαζούς τους αμυντικούς της κούλας και στο τέλος τους έκανε να τρακάρουν μεταξύ τους) και ο Καζίμ δεν έπεφτε και δεν του έπαιρναν τη μπάλα με τίποτα. Κατά τα άλλα σούπερ ο "ναυαγός" aka Μελμπεργκ ο οποίος έχει και πελάτισσα την αεξαρα. 

Υ.Γ.1 Εεεεεεεεερνεεεεεεσσσττττοοοοοο Βαααααλβββββεεεεεερρρρρδδδδεεεεεεεεε μετά από καιρό στο ΝΑΟ και χοπ χοπ οι κωλοτουμπες ολοι τους.

Υ.Γ.2 Νικολακη ξαναέλα, ξανέλα να κουνήσεις τη φανέλα!! Ουστ ξεφτυλισμενε αντρα να σε δω αν θα παιξεις έτσι και με τους πράσινους ρουφιάνους.

Υ.Γ.3 Ουστ και εσυ ξεφτυλα Μακο!! 

Υ.Γ.4 Οεεεε οεεεε οεεεεε Καζίμ!  Γρήγορα με την εμφάνιση του έγινε συνθημα στα χείλη των οπαδών του Θρύλου.

Υ.Γ.5 Aχ μωρή κοντούλα λεμονιά να έβγαζες λίγο δυνατότερη την πάσα προς τον Καζίμ θα έμπαινε με αυτή στα δίχτυα.

Υ.Γ.6 Γεμίσαμε και κωλοτούμπες στο ΝΑΟ. Απο τη γιούχα στους Ορμπαιθ, Μαρκάνο και Αμπντούν στα ΟΛΕ ΟΛΕ!!! Τι εγινε κοπελιες σας εβαλε κ@λοχερο ο Βαγγελας??

Υ.Γ.7 Και πάνω που είπα κακή κουβέντα για τον ξεφτυλα το Τσιγκολελετο (φτουυυυ) πάρτην κάτω με στραμπουλιγμένο πόδι. :-)

Υ.Γ.8 Αυτη η ομάδα βγάζει υγεία. Ομάδα με σύστημα και αυτοματισμούς που φυσικά και δεν τα έμαθαν μόνοι τους οι παίχτες αλλά κάποιος τους τα έμαθε. 

Υ.Γ.9 Διπλό μες τη Ρωσία Θρυλε ολέ ολέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου