Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ανανεώσεις ... part #2

Θα ξεκινήσω με το χθεσινό παιχνίδι του Θρύλου με τον οφη για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλαδας. Ένας αγώνας αγγαρεία για την ομαδάρα μας και φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αποκλειστεί ο ΘΡΥΛΟΣ από αυτό τον όφη. Έτσι μετα απο 90 λεπτά καφέ στο Ηράκλειο και τυπικά η ΘΡΥΛΑΡΑ στον τελικό και φουλάρει πλεον για το νταμπλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη κριτική γαι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτα λοιπόν και πάμε για το δεύτερο μέρος των ανανεώσεων της ομάδας μας.

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Ο στρατηγός ... τσέπης του ΘΡΥΛΟΥ μας.



Δεδομένα:

  • Είχε πρόταση από ομάδα το Καταρ (αν θυμάμαι καλα) το περασμένο φθινόπωρο.
  • Θα έχει και πάλι πρόταση από κάποια ομάδα ή ομάδες της Μέσης Ανατολής σίγουρα.
  • Δεν αντέχει περισσότερο από ένα ημίχρονο.
  • Είναι το μυαλό του ΘΡΥΛΟΥ για όσο παίζει.
  • Δεν εχουμε βρει ακόμα τον ιδανικό αντι-Ιμπαγασα.
Λογικά ο ΘΡΥΛΟΣ θα του κάνει πρόταση για να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του. Λέω λογικά γιατί μέχρι χτες ήμουν σίγουρη οτι θα του γίνει πρόταση με μειωμένες πάντα αποδοχές για να προσφέρει τα πολύ ποιοτικά ειναι η αλήθεια ημίχρονά του. Αλλά έκατσε και η χθεσινή θλάση η οποία χτυπάει καμπανάκι κατά πόσο ο κανιο του ΘΡΥΛΟΥ μπορεί να μη βγάλει πολλούς και πάλι τραυματισμούς όντας ένα χρόνο ακόμα μεγαλύτερος. Ο ατιμος ο χρόνος είναι αμείλικτος ακόμα και με τους πιο χαρισματικούς αθλητές. Δεν ξέρω επίσης αν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε ένα τόσο ακριβό συμβόλαιο μόνο για ένα ημίχρονο και όχι για όλους τους αγώνες. Προσωπική άποψη πως με μειωμένες αποδοχές πρέπει να μείνει. Η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για αυτόν που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει (και κατα πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά νεότερος) αλλά ακόμα και τα 45λεπτα που θα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικοί παραγοντες.
Προσωπική και πάλι εκτίμηση με αρκετά μειωμένες αποδοχές μάλλον για ένα χρόνο ακόμα θα τον βλέπουμε με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΟΔΕΣΤΟ
Ο Κορσικανός από τα Καμίνια ...



Δεδομένα:
  • Για δεξί μπακ τον αποκτήσαμε σούπερ αμυντικό χαφ μας βγηκε.
  • Γουστάρει τρελλά ΘΡΥΛΟ.
  • Φετος δεν ήταν το ίδιο καλός με πέρυσι (αφου καπάρωσε ο Μανιάταρος τη θέση του αμυντικού χαφ) βέβαια έπαιξε και λιγότερα αλλά γενικά όποτε του ζητήθηκε να παίξει τα πήγε καλά.
  • Έβαλε μια γκολάρα με την Ντορτμουντ σφραγίζοντας τη νίκη του ΘΡΥΛΟΥ.
  • Aπό τους πιο σοβαρούς και φιλότιμους παίχτες που έχουν περάσει από την ομάδα.
  • Είχε πρόταση από τη Βερντερ, αλλά προς τιμή του ενώ μπορούσε από το Γενάρη να συμφωνήσει δεν το έκανε και περιμένει τον ΘΡΥΛΟ.  
Για μπακ απ μια χαρα είναι ο Φρανσουα. Βασικά του έχω και αδυναμία και ισως δεν είμαι και πολυ αντικειμενική. Θα ήθελα να τον δω να συνεχίζει με την ερυθρόλευκη. Τα πράγματα είναι λιγάκι πιο δύσκολα από ότι με Ολοφ και Αριελ. Και αυτός με μειωμένες αποδοχές, με μειωμένο χρόνο συμμετοχής αλλά και παιχνίδια σίγουρα θα τον κράταγα. Δεν μετράει βέβαια τι θα έκανα εγώ στην περίπτωση του ούτε καν ο Βαγγέλης. Αν κάνει στο Βαλβερδε θα μείνει αν όχι δυστυχώς θα μας χαιρετήσει είναι πολύ απλά τα πράγματα. Έχω μια ελαφριά αίσθηση πως η μη παραμονή του συγκεντρώνει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες από την παραμονή. Μακάρι να βγω λάθος. Μου είναι από τους πιο συμπαθείς παίχτες στην ομάδα, αλλά κυρίως είναι από τους πιο σοβαρούς που έχουν περάσει από το ΘΡΥΛΟ. Ευχη μου, μακάρι να μείνει.      
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου