Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΕΙΝΕ!

Σημερα στις 14.30μμ θα μαθουμε απο πρωτο χερι το μελλον του Ολυμπιακου για την νεα σεζον. 
Σε κοινη συνεντευξη τυπου ο Προεδρος με τον Προπονητη μας θα μας ενημερωσουν για την συνεχιση ή οχι της συνεργασιας τους.

Με μια φωνη ολοι οι ΥΓΙΕΙΣ οπαδοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωναζουν ΜΕΙΝΕ!

Ερνεστο Βαλβερδε εισαι οτι καλυτερο υπαρχει για την ομαδα μας και εμεις οτι καλυτερο υπαρχει για σενα. Εχει ταιριαξει η ιδιοσυγκρασια μας, εχουμε κοινο DNA, εχεις γεννηθει για να καθεσαι στον παγκο μας. ΜΕΙΝΕ!

 

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΟΣ ήρθες και ΚΥΡΙΟΣ φευγεις.
    Ως αξια, ως νοοτροπια, ως ηθος ως κουλτουρα αλλα και ως ανθρωπος δεν μας αξιζες.
    Διδαξες ηθος και κουλτουρα και καταφεραμε να σε "ξενερωσουμε".
    Διδαξες συγχρονο ποδοσφαιρο και σε "λοιδορήσαμε".

    Οπως και να εχει Ερνεστο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα οσα προσφερες στην ομαδα μου. Ηταν πολλα περισσότερα απο οσα πήρες.

    Σου ευχομαι καλη τυχη σε οτι και αν κανεις στη συνεχεια, γιατι η δικια μου η ομαδα θα χρειαστει περισσοτερη τυχη για να βρει και παλι καποιον σαν εσενα!

    Σε ευχαριστω Ερνεστο - Gracias Señor Ernesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ αμετρητα τα ευχαριστω μου για οτι προσφερες στην αγαπημενη μου ομαδα! Σε ευχαριστω που μας διδαξες τι σημαινει αξια ηθος σοβαροτητα σεμνοτητα. Σε ευχαριστω γιατι μαζι σου ειδα το καλυτερο ποδοσφαιρο που επαιξε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην νεοτερη ιστορια του!Σε ευχαριστω πανω απο ολα γιατι οπως ειπε και ο προεδρος μας "Τον ευχαριστώ για τις χρυσές σελίδες που έγραψε στην ιστορία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας"

    Να εισαι καλα και παντα επιτυχιες στη ζωη σου! Και ειθε να ξανασυναντηθουμε!

    Επειδη ομως οι κουβεντες του Βαγγελη Μαρινακη ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο τον Προεδρο της μεγαλυτερης ομαδας στην Ελλαδα και επειδη την πρωτη φορα που εφυγε ο Ερνεστο, ο τοτε προεδρος τον αποχαιρετησε με ενα γελοιο λογυδριο, οφειλω να μεταφερω αυτουσια τα λογια του στην σημερινη αποχαιρετηστηρια συνεντευξη:

    «Για μένα ο Ερνέστο είναι πρώτα φίλος και μετά συνεργάτης, είναι ένα κεφάλαιο που δεν κλείνει σήμερα για τον Ολυμπιακό. Όταν πριν δύο χρόνια αρχίσαμε την προσπάθεια να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, η ομάδα ήταν πέμπτη και εκτός Ευρώπης. Με βασικότατο συντελεστή στην προσπάθειά μας τον Ερνέστο, κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τιμήσαμε τη χώρα στην Ευρώπη. Ο Ερνέστο με την παρουσία του στην Ελλάδα αναβάθμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να είναι καλός πρεσβευτής για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου βρεθεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που ήταν εμφανώς συγκινημένος και πρόσθεσε:

    «Η συμφωνία μας ήταν εξ αρχής για δύο χρόνια. Σαν φίλος και πρόεδρος του Ολυμπιακού σέβομαι απόλυτα την απόφασή του. Μία απόφαση που δεν έχει να κάνει με χρήματα, με μπάτζετ ή με συμβόλαια. Ούτε έχει να κάνει με τυχόν συμφωνία του ή επαφές με άλλες ομάδες. Είναι μια απόφαση που παίρνει για προσωπικούς λόγους και το σεβόμαστε όλοι. Ελπίζουμε ο αποχαιρετισμός να γίνει σε επίσημο παιχνίδι με την κατάκτηση του Κυπέλλου, γιατί όλοι μας θέλουμε το νταμπλ. Θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία μαζί του».

    Οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χωρίζουν οριστικά. «Η πόρτα είναι ανοικτή. Θα χρησιμοποιήσουμε τις συμβουλές του για την επιλογή του επόμενου προπονητή. Θα μιλήσουμε ξανά για προπονητή στις αρχές Ιουνίου. Όσα γράφονται δεν ισχύουν. Για την επόμενη μέρα, επειδή βλέπω ότι κάποιοι ανησυχούν, σας διαβεβαιώνω πως θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο και να κοιτάμε πιο ψηλά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα σε μία συνέντευξη Τύπου στις αρχές Μαΐου εφ’ όλης της ύλης. Σήμερα είναι η μέρα του Ερνέστο. Τον ευχαριστώ για τις χρυσές σελίδες που έγραψε στην ιστορία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας».

    Να εισαι καλα Βαγγελη Μαρινακη γιατι αποδεικνυεις οτι δεν βαζεις τον εαυτο σου πανω απο την ομαδα και οτι αναγνωριζεις την αξια ενος υπεροχου Ανθρωπου και Προπονητη που ειχαμε την τιμη να κατσει στον παγκο μας. Τουλαχιστον δεν ανησυχω για τον επομενο προπονητη γιατι αντιλαμβανομαι οτι θα κανεις το καλυτερο δυνατον!
    Μακαρι να εισαι προεδρος στην ομαδα μας για πολλα χρονια και μακαρι να ξανασυνεργαστεις με τον Ερνεστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτή η γωνιά έχει σαν στόχο το ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας έκανε να
    ευχαριστηθούμε τις περισσότερες από τις φορές που είδαμε την ομάδα μας να παίζει "μπάλα", δεν μου μένει παρά να προσθέσω και εγώ τις δικές μου, και επιτρέψτε μου να τις πω στην γλώσσα του

    Muchas Gracias Ernesto y, Vaya con Dios !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή