Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτό είναι σωστό ...

... πρωτάθλημα και κύπελλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!
Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της και βρήκε το ΘΡΥΛΟ μας νταμπλούχο. Το Σαββατο που μας πέρασε στον τελικό κυπέλλου ο ΘΡΥΛΟΣ κέρδισε με 1-2 τον Ατρόμητρο στο Ο.Α.Κ.Α (ισως το χειρότερο γήπεδο που έχω δει ποτέ. Ήθελα να ήξερα τα λεφτακια του Ελληνικού λαού πήγαν για να φτιαχτεί αυτό το αίσχος??). Σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες ο ΘΡΥΛΟΣ με κεφαλιά του Φουστέραρου στο 119' της παράτασης πήρε παλλικαρίσια ένα ακόμη κύπελλο. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μπορούσε να είναι μπροστά στο σκορ με 3 τέρματα και η σεμνή τελετή να έχει τελειώσει από νωρίς. Αντ' αυτού το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με το φτωχό 0-1 έπειτα από γκολ του τρομοκράτη και αφού έχουμε χάσει πέναλτι με το Χολέβα και μια εκπληκτική φάση σε τετ α τετ του Μιραλλάς. Μορφή του πρώτου ημιχρόνου ο Σπάθας, ναι καλά διαβάσατε ο διαιτητής ήταν η μορφή του αγώνα αφού επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των τυπικά γηπεδούχων και τους χαρίστηκε σε 3 τουλάχιστον φάσεις για κάρτα. Το δεύτερο ημίχρονο ο ΘΡΥΛΟΣ είχε μείνει στα σκαλοπάτια προς την εξέδρα για την απονομή. Πολύ άσχημο δευτερο ημίχρονο στο οποίο και ξενερώσαμε τη ζωή μας. Η μπάλα ως γνωστή πόρνη τιμωρεί και στο 75΄από μια καραμπόλα καταλήγει στα διχτυα του Κάρολ. 1-1 το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός αποφασίζει να κατέβει από την εξέδρα της απονομής. Τα 15 λεπτά που έμεναν δεν ήταν αρκετά όμως. Ξεκινάει η παράταση και πλέον είναι φανερό οτι ο Ατρόμητος πάει για τη διαδικάσία των πέναλτι με σαφέστατη οδηγία του προπονηταρά Δώνη "ΟΛΟΙ πίσω και ο Ζουέλα πάνω στο Φουστέρ" (και ο Ζουέλα και ο Φουστέρ έιχαν μπει αλλαγές λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα). Τελειώνει το πρώτο μέρος της παράτασης και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια, δεν θέλω καν να σκέφτομαι τη διαδικασία των πέναλτι. Όπως φάνηκε όμως ούτε ο Φουστέραρος ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και ενώ το ρολόι του Ο.Α.Κ.Α. δείχνει το 119ο λεπτό μετά από τη μια και μοναδική σέντρα σε όλο το παιχνίδι του Τοροσίδη σηκώνεται ψηλότερα από όλους και κυρίως από τον προσωπικό του αντίπαλο (Ζουέλα) και σπρώχνει με όμορφη κεφαλιά τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ιτάνζ. Η καρδιά μας πάει να σπάσει τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και όπως λέει και το κολλητάρι μου "ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ", και από το απίστευτο άγχος για τη διαφαινόμενη διαδικασία των πέναλτι στους 7 ουρανούς. 40.000 γαύροι να είναι εκστασιασμένοι και εμείς οι 2 να αφήνουμε και το τελευταίο "κομμάτι" από τα πνευμόνια που μας είχαν απομείνει. 
ΘΡΥΛΕ μου ΜΟΝΟ ΕΣΥ τέτοιες χαρές και συγκινήσεις.


Υ.Γ.1. Περίεργο παιχνίδι, το τελευταίο επίσημο για τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών του πάγκου μας. 

Υ.Γ.2. Εεεεεεεεερνεεεεεεεστοοοοοο Βαλβεεεεεερρρδδδεεεεεεεε να δονεί την ατμόσφαιρα για ώρα. Η απόλυτη αποθέωση για έναν ΚΥΡΙΟ που κόσμησε τα Ελληνικά γήπεδα και και κυρίως κόσμησε με την παρουσία του τον πάγκο του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.

Υ.Γ.3. Πόσο κάφροι και πόσο ΖΩΑ ήταν αυτοί οι 10-15 που προσπάθησαν να χαλάσουν τη γιορτή μας? Βαγγέλη ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΤΩΡΑ από την ομάδα.

Υ.Γ.4. Μάλλον και το τελευταίο παιχνίδι για τον Τορο με την ερυθρόλευκη. Αντε παλικάρι μου καλη συνέχεια. Να ξέρεις πως ο κόσμος και η ομαδα σε σεβάστηκαν πολυ περισσότερο από όσο εσύ σεβάστηκες την ομάδα αυτη της οποίας είχες και την τιμή να είσαι αρχηγος.

Υ.Γ.5. Άντε και του χρόνου πάλι νταμπλ μωρή αρρώστια!!

Υ.Γ.6. Παρακαλώ πολύ όποιος βρει τα πνευμόνια μου κάπου στη Θυρα 7 σειρά 35 του Ο.Α.Κ.Α. να μου τα στείλει γιατί δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα.

Υ.Γ.7. Για το τέλος και επειδή του ανήκει το Υ.Γ.7 θα το αφιερώσω στον προπονητή μας. Κόουτς σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες με το ΘΡΥΛΟ. Δεν θα σου πω αντίο θα σου πω μόνο HASTA LUEGO!!   







1 σχόλιο:

  1. Καλόν μήνα καμάρια μου.

    Συγχαρητήρια στον Θρύλο για την αρκετά δύσκολη κι επίπονη φετινή διπλή επιτυχία.

    Οψόμεθα του χρόνου εντός κι εκτός.

    Όσο για τον μέγα Αρχιτέκτονα και Αναμορφωτή του Ολυμπιακού, όπου, όπως, όποτε κι αν είναι, σίγουρα θα μαθαίνει και μάλλον σίγουρα θα πέμπει τη γνώμη του για την πορεία του δημιουργήματός του.

    Οι μεγάλες οι αγάπες, κάποτε τελειώνουν ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν, ώστε να αφομοιωθεί η δυναμική ενέργεια που κατέκλυσε τους "συμβαλλομένους".

    Δεν ξεχνιούνται, είναι αφύσικο να γίνει, αποτυπώθηκαν τα ίχνη τους στο συμπαντικό DNA.

    Έτσι λοιπόν, ευτυχή έρμαια αυτού του μεθυστικού στροβίλου αγάπης, πορευόμεθα με την αειθαλή άνθιση του Θρυλικού δένδρου στην καρδιά, στο μυαλό και στην ψυχή μας.

    Ευχαριστούμε Senior Ernesto

    Εύχομαι σε μια υγιή, αγωνιστική κι ερωτική ζωή κοπελάρες μου.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή