Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!

Ενας χρονος μας χωριζει απο το να ραψουμε το 4ο αστερι στην φανελα..
39 Πρωταθήματα η Θρυλαρα απο χθες το βραδυ και μαθηματικα!

Μια χρονια που συνοδευτηκε απο διαφορα γεγονοτα, ευτυχως τα περισσοτερα θετικα!
Η ομαδαρα μας επαιξε στη μεγαλυτερη διαρκεια της σεζον καταπληκτικη μπαλα, τοσο στις εγχωριες οσο και στις ευρωπαϊκες διοργανωσεις.
Αποκλειστηκε αδικα απο την συνεχεια στο Champions League, συνεχισε στο Europa και εχασε την προκριση στους 8 μεσα απο τα χερια της.. στο ελληνικο πρωταθλημα βρεθηκε 2 φορες πεντε βαθμους πισω απο τον διαλυμενο και καταφερε να ανατρεψει την βαθμολογια..ετσι εφτασε η 27η αγωνιστικη να την βρισκει με 10 βαθμους μπροστα, 3 αγωνιστικες πριν το τελος..μαλιστα την δεδομενη στιγμη ειναι και το αδιαμφισβητητο φαβορι να σηκωσει και την κουπα του κυπελλου Ελλαδας, κανοντας ενα ακομα νταμπλ στην ιστορια της!

Νομιζω οτι ο χθεσινος αγωνας δεν προσφερεται για κριτικη..η ομαδα αλλωστε σε καμια στιγμη δεν απειληθηκε και ακομα και αν στο πρωτο ημιχρονο δεν σημειωσε γκολ, ειχε τις φασεις και ολα εδειχναν οτι θα φυγει απο το γηπεδο νικητρια..πραγματι στο δευτερο ημιχρονο νωρις νωρις, μετα απο ασιστ του Μακουν ο Μιραλας πετυχε το 19ο γκολ του, σφραγιζοντας την νικη..

Στο τελος του αγωνα, πανηγυρια απο τους παικτες μας που εγιναν ενα κουβαρι στον αγωνιστικο χωρο, στα αποδυτηρια σαμπανιες, μπουγελωμα στα ντους, χαμος στον δρομο κατα την επιστροφη...ωραια πραγματα..

ΥΓ1 Ερνεστο Βαλβερδε!
ΥΓ2 Οταν ο Προπονητης διακρινεται ΚΑΙ για την σοβαροτητα του το αποδεικνυει σε καθε στιγμη, σε καθε δηλωση του..ειπε: "Γνωρίζουμε ότι είμαστε πρωταθλητές αλλά εμείς νιώθουμε ότι θέλουμε ακόμη τρεις βαθμούς γιατί δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα για τους τρεις βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον Παναθηναϊκό.." 
Ενταξει υποκλινομαι για πολλοστη φορα!
ΥΓ3 Περιμενω πως και πως το επομενο παιχνιδι με την Κερκυρα στον Ναο! 
ΥΓ4 Ασε τον Μανιατη να πανηγυρισει ενα γκολ ρε Βασιλη! Αμαν!
ΥΓ5 Πολλα συγχαρητηρια και στην ομαδα μπασκετ! Αδιαμφισβητητα ειναι νικητρια οτι και να γινει απο δω και περα! Ξεκαθαρα φαινεται οτι εχει ΟΛΟ το μελλον μπροστα της. Μπραβο σε ολους!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Που σε εχω φιλη μου??

      Χαχαχαχαχαχαχ..!!!

      Φιλακια πολλα φιλεναδα!!

      Διαγραφή
  2. Μιας και είμαι λιγάκι καλύτερα σήμερα και περισσότερο ήρεμη λέω να γράψω μερικά πραγματάκια. Όχι για το 39ο πρωτάθλημά μας ούτε και για το σενάριο παραμονής Βαλβέδρε (που θα μείνει ο άνθρωπος απλα κουβέντα να γίνεται και θέμα να έχουν τα ΑΡΔακια), αλλά για τους κάποιους από τους οπαδούς μας. Για κάποιους οπαδούς μας που μοναδικό τους μέλημα είναι να πάρουν και κανένα like σε κάποια από τα φορουμ ή τα διάφορα σάιτ που σου επιτρέπουν σχολιασμό.

    - Δεν μπορεί ρε φίλε τη μια να είναι έτσι και την άλλη γιουβετσι.
    - Δεν μπορεί ο Βαλβέρδε να είναι ο γνωστός προπονητάκος της πλακας ο κλασσικός που η ομάδα του πάιζει Οκτωβρη και Νοέμβρη μπαλίτσα και απο Φλεβαρη παραπαίει. Αλλα μολίς είδες μπαλάρα χοπ χοπ χοπ τριπλό λουπ με ανάποδη προσγείωση και ναι τούμπα ότι έλεγες.
    - Δεν μπορεί ρε φίλε να βγάζεις άχρηστη μια ομάδα ολόκληρη επειδή το πάιζες φωτεινός παντογνώστης και στο πρώτο κράξιμο που τρως κωλοτούμπα ολκής.
    - Δεν μπορεί ρε φίλε να νομίζεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου ανάμεσα σε εκατομμύρια γαύρων οπαδών και πως είσαι ο μοναδικός φωτεινός παντογνώστης.

    Πραγματικά ώρες ώρες απορώ με τη νοημοσύνη αυτών των ανθρώπων. Και ειναι και μορφωμενοι οπως λένε παναθεμά τους.
    Παντως για το κομπλεξ και τη βλακεια αυτών λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ας μείνουν στη μιζέρια τους γιατί αυτή μόνο τους αξίζει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θερμη παρακληση: ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ!!

      Μπουχααχαχαχαχχχχχχαχαχχχχχαααααχ..

      Διαγραφή