Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ανανεώσεις ... part #1

Αν και θεωρώ πως ειναι νωρίς να κάνουμε κουβέντα για ένα τέτοιο θέμα αλλά και επειδή θέλω οπωσδήποτε να αναφερθώ σε κάτι που διάβασα σήμερα θα ξεκινήσω αυτή την κουβέντα.

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Ξεκινάω από τον πρωτομάστορα της ομαδάρας που θαυμάσαμε φέτος. 



Δεδομένα:

  • Τον θέλει σαν τρελλός ο πρόεδρος (εξαλλου με δικές του προσωπικές ενέργειες ήρθε πάλι στο ΘΡΥΛΟ).
  • Τον θέλει με χίλια το μεγαλύτερο ποσοστό (παντου και πάντα θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις) των γαύρων οπαδών.
  • Ο ίδιος περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα αλλά κυρίως έχει βρει το ιδανικό εργασιακό κλίμα ώστε να δουλέψει και δείξει το έργο του (όπως και έκανε φετος).
  • Παραμένει το προσωπικό του πρόβλημα. 
  • Θα υπάρξουν προτάσεις γι αυτόν σίγουρα από τον primera.
Για μια ακόμα χρονιά λοιπόν το μεγαλο στοίχημα είναι η παραμονή του στην ομάδα μας. Ο Βαγγελης θεωρω δεδομένο πως θα κάνει όχι απλά οτι περνάει από το χέρι του αλλά και ακόμα παραπάνω για να τον δέσει στο λιμάνι. Ο ίδιος πιστός στα λόγο του είπε πως θα απαντήσει μετά το Πασχα στον Μαρινάκη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Και όλα είναι καλά μέχρι εδώ ή μάλλον ήταν καλά μέχρι τη στιγμή που διάβασα ένα άρθρο του Μιχαλη Τσόχου (μπορώ να πω πως τον έχω σε εκτίμηση και γενικά πιστεύω πως δεν γράφει "αερολογίες" όπως οι περισσοτεροι ΑΡΔ συναδελφοί του). Με λίγα λόγια με το συγκεκριμένο άρθρο του μας πληροφορεί για "λόγια" τα οποία είπε η γυναίκα και τα παιδιά του Βαλβέρδε στο προηγούμενο του ταξίδι στο Μπιλμπάο. Ειλικρινά έχω όλη την καλή διάθεση να τον πιστέψω αλλά να ξέρει τετοιες λεπτομέρειες στους προσωπικούς του διαλόγους δεν παίζει με την καμία. Μπορω να καταλάβω πως ναι είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώνει με τον πατερα του μακρυά (και το καταλαβαίνω γιατί εμένα ο δικός μου πατέρας ήταν ναυτικός και έλειπε το μεγαλυτερο διάστημα απο το σπίτι), το ίδιο καταλαβαίνω και τη γυναικα του η οποία εχει την ευθυνη 3 παιδιών. Μέχρι εκεί όμως. Αυτη είναι η δουλειά του ανθρώπου αυτού και είμαι σίγουρη πως με αυτό το γεγονός έχουν μάθει να ζουν στην οικογενειά του και σίγουρα δεν εχουν "δημοσιεύσει" λεπτομέρειες των οικογενειακών τους διαλόγων. Μη το παρακάνουμε ρε παιδια.


Προσωπική ευχή να μείνει. Ή μαλλον να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Μακάρι ο Βαγγελης να δώσει λύση και να έρθει εδώ η οικογένεια του. Είμαι σίγουρη πως και ο ίδιος ο Βαλβέρδε αυτό θα ήθελε. Ταπεινή μου άποψη πως και ο ίδιος ξέρει πως "γεννήθηκε" για να μεγαλουργήσει με αυτή την ομάδα, "γεννήθηκε" για το ΘΡΥΛΟ.
Προσωπική αίσθηση όχι από αυτα που διαβάζω αλλά κυρίως από αυτα που "βλέπω", είναι πως θα μείνει. Υπομονή (κάτι που δεν έχω εγω) λιγες μέρες ακόμα.    

ΟΛΟΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
Ο πρώτος στη λίστα με τις ανανεώσεις.



Δεδομένα:    

  • Η αρχή και το τέλος της άμυνας του ΘΡΥΛΟΥ.
  • Η επιθυμία του Βαγγέλη να τον κρατήσει ώστε να μάθουν δίπλα του ο Παπαζογλου και να γίνει καλύτερος ο Αβρααμ.
  • ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ επαγγελματία.
  • Θέλει και ο ίδιος να μείνει.
  • Το γουστάρει ο κόσμος τρελλά το ναυαγό.
  • Θα εχει προτάσεις (οπως και ειχε παλιοτερα) απο Αμερικη με πολλά δολάρια.
Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς λέγαμε να τον κλωνοποιήσει κάποιος ώστε να συνεχίζει να παίζει στην ομάδα. Όσοι είχαμε την τύχη να τον απολαύσουμε από κοντά παρακαλάγαμε να ήταν 4-5 χρόνια πιο μικρός. Ο Σουηδός του ΘΡΥΛΟΥ δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Δεν θα ξεχάσω πως έκανε στο παιχνίδι με την Ξανθη στο ΝΑΟ. Το πάθος και η ενεργεια που έβγαζε μεχρι το 94'. 


Θεωρώ πως θα μείνει. Λενε πως ζηταει κλειστο διετές συμβόλαιο και ο Ολυμπιακος θα ήθελε να του δώσει 1+1, για μένα του συγκεκριμένου ανθρωπου/παίχτη του δίνεις το κλειστο διετές που ζητάει με κλειστά μάτια. Δεν υπαρχει καμία περίπτωση να σε πουλήσει αυτός ο αθλητής ούτε να σε κρεμάσει. Είναι τέτοια η νοοτροπία του, ο επαγγελματισμός του αλλα κυρίως η ΑΡΙΣΤΗ εξωγηπεδική ζωή που κάνει που σε κανουν να μην εχεις καμία αμφιβολία για την πάρτη του.      

5 σχόλια:

  1. Ο Τσοχος εχει βαλει τεσσερις κοριους στο σπιτι του Ερνεστο, οι δυο ειναι πανω στους φικους δεξια και αριστερα της πορτας του σαλονιου, ο τριτος ειναι στην λεκανη της τουαλετας και ο τεταρτος κατω απο το μαξιλαρι του Βαλ.

    Αντε με τις μαλακιες του καθενα, ολα τα ξερουν μεχρι και το δευτερολεπτο που ρευτηκε προχθες θα μας πουν σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοριτσάρες, ομορφιές, καμάρια μου, καλημέρα.

    Θα σας δω την Κυριακή στο γνωστό σημείο.

    Κλείνοντας, σας φιλώ, υποκλίνομαι κι αναφωνώ

    E r n e s t o V a l v e r d e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου αγαπημενε Γιαννη!
    Να ερθεις να σε δουμε εκει ψηλα στην 17!

    Σε περιμενουμε και αναφωνουμε μαζι σου:

    ΕΕΕΕRRNNNNEEEESSSSSSSTOOOOOOOOOO VALVEEEEEERDEEEEEEEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά μεγάλης χαράς λατρεμένες μου.
    Φιλιά πολλά κι αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις ανανεώσεις θα πάω με 1.000 την περίπτωση του .... "Ναυαγού" ( γέλασα με τον καρακτηρισμό. πετυχημένος 100% )

    Συμφωνώ δε και με το κλειστό των δύο ετών.
    Με την συνέπεια που τον διακρίνει, και τον επαγγελματισμό του, σίγουρα είναι χρήσιμος και για τα ΔΥΟ χρόνια.
    Και θα μάθουν κοντά του και τα ..... φυντανάκια, και όχι μόνο ο Αβράμης.

    Και φυσικά δεν θα κλείσω διαφορετικά από τον Γιάννη.

    Φιλιά πολλά και (ΠΟΛΥ) αγάπη. ( Σε έσκισα Έαλε ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή