Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΡΥΛΑΡΑ...

Και σηκωνεσαι να πας να δεις την αγαπημενη σου ομαδα. Και ξεκινας στραβα διοτι:


α- Πεφτεις σε βαζελο ταξιτζη, ο οποιος κανει οση καθυστερηση μπορει για να χασεις την σεντρα..."Ρε παπαριδη, δεν βγηκα να κανω βολτα στα περιχωρα του Πειραια, παω να θαυμασω τον αιωνιο γαμια σου, τελειωνε πηγαινε με στον Ναο.."
β- Λες στο κολληταρι σου να μπει μεσα για να μην περιμενει εξω απο την 17 μια και οπως καταλαβαινεις θα καθυστερησεις με τον παπαρα που εμπλεξες


Με λιγα λογια ξεκιναει στραβα το απογευμα στον Ναο, αλλα ηρεμεις σχετικα γρηγορα μια και περιμενεις οτι η Θρυλαρα θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα..


Και αρχιζει ο αγωνας και εχει χασει 2-3 καλες ευκαιριες η ομαδα και να που ξεπετιεται ο Τριπολιτσας, κανει 2 αντεπιθεσεις και στα παστελωνει..και εκει το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι οτι "ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!!"...Το πρωτο ημιχρονο τελειωνει με μειωση του σκορ με πεναλτυ που κερδισε ο Μακουν και χτυπησε ο Μιραλας και με καποιες ακομα ευκαιριες να ισοφαρισει η ομαδα..


Ειλικρινα δεν εχω θελησει πολλα πραγματα στη ζωη μου, ομως εχθες ηθελα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ να μπορουσα να ειμαι στα αποδυτηρια της Θρυλαρας στο ημιχρονο να ακουγα τι ελεγε ο Ερνεστο στους παικτες μας..γιατι ΑΥΤΑ που τους ΤΣΙΡΙΞΕ επιασαν τοπο..μαλλον καλυτερα ΑΥΤΑ που τους ΟΥΡΛΙΑΞΕ και η αλλαγη που εκανε, βγαζοντας τον Μοδεστο και βαζοντας τον Μανιατη, απεφεραν 3 γκολ μεσα σε 4 λεπτα και συγκεκριμενα απο τον 46' ως το 50'.. Τζιμπουρ και 2-2 απο ασιστ του Μανιατη, Μιραλας 3-2, Ορμπαϊθ 4-2 απο ασιστ του Αμπντουν..καθε επιθεση μυριζε γκολ..πασες, ασταματητη πιεση, τρεξιματα, ντριπλες και ξανα γκολ, γκολ, γκολ...τελειωνει ο αγωνας και εμεις συνεχιζουμε να φωναζουμε "Και αλλο γκολ Θρυλε βαλε και αλλο γκολ"...




Ρε παιδια εχω ζησει απιστευτες συγκινησεις με αυτη την ομαδα..στο 90% των περιπτωσεων φευγαμε απο το γηπεδο κανα 10λεπτο μετα το τελος του αγωνα..εχθες ΔΕΝ φευγαμε..ΔΕΝ.. μαζι με αρκετα παιδια απο την 7 φωναζαμε να βγουν εξω οι Πρωταθλητες αλλιως δεν το κουνουσαμε απο τον Ναο..και τα καμαρια μας, μας κανανε το χατηρι...ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!Μεγαλες στιγμες που μονο ΑΥΤΗ η ΟΜΑΔΑ μπορει να μας χαρισει..


ΥΓ1 Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα εχοντας ανεβασει ψηλα την αμυνα δεν προλαβαινε να επιστρεψει και δεχθηκαμε 2 γκολ..πολυ κακο για το τιποτα θα μου πειτε..ομως...οταν γνωριζεις οτι ο Αστερας εχει γρηγορες αντεπιθεσεις και παιζει πολυ καλα την κοντρα, ειναι ανεπιτρεπτο να μην φυλας τα νωτα σου..


ΥΓ2 Σαφως καποιοι μπορει να "φοβηθηκαν" στο 0-2..εγω προσωπικα καθολου και μαλιστα ειπα και στο κολληταρι μου: "Πριν τελειωσει το ημιχρονο θα ισοφαρισουμε και θα προηγηθουμε κιολας"..με ακουσανε τα καμαρια μας ελαφρως καθυστερημενα..


ΥΓ3 Η ΟΜΑΔΑ στο δευτερο ημιχρονο ηταν Μ-Α-Γ-Ε-Ι-Α!!!!


ΥΓ4 Προεδρε τετοιο δωρο ουτε παραγγελια!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ, ευχομαι να εισαι για πολλα χρονια διπλα στην ομαδαρα μας!! Χρονια πολλα και σε ολα τα παιδια που γιορταζαν εχθες!!


ΥΓ5 Βγαλατε γλωσσιτσα καποιοι? Ξεμυτισατε απο τις χομπιτοτρυπες σας καποιοι αλλοι? Ρε μπαγλαμαδες οταν η ομαδα συγκεντρωνεται σε αυτο που της εχει διδαξει ο ΕΡΝΕΣΤΟ πεταει φωτιες...να σας κανει σεμιναριο ο Αστερας που εκανε το λαθος να προηγηθει, μπας και αντιληφθειτε οτι ο Πρωταθλητης ειναι ετη φωτος μπροστα...

3 σχόλια:

  1. Αλλαξαμε ολα τα γούρια και είναι λογικό να εχει στραβωσει το ματς μεχρι το 16. Μετα ομως αποκατασταθηκε η ταξη. Που πας ρε Τσιωλη και λες παμε να κανουμε το 1-3?? Δεν καταλαβες πως οι παιχτες του Θρυλου στο πρωτο μέρος ήταν ακόμα στη σουίτα και ευχονταν στο Βαγγελα για την ονομαστικη του γιορτή. Στο δευτερο που κατεβηκε η ομαδα ρουφηξες τα 6 απο τα 7. Πρωτη φορα από τη μεριά μας ειδαμε μαζεμενα 6 γκολ. Μας το χρώσταγε η ΘΡΥΛΑΡΑ. Μαγεια ο ΘΡΥΛΟΣ χτες και γι αυτο που είδαμε τη σημαντικοτερη συμβολή την εχει ο προπονητης της ομαδας μας. Προεδρε κανε τα κουμάντα σου οπως ΜΟΝΟ εσύ ξερεις και κλειδωσέ τον στου Ρεντη. Έχεις χρυσή ευκαιρία να κάνεις το ΘΡΥΛΟ να ξεφύγει πολύ από τους αντιπαλους του (το εχει κανει αλλα μπορεί και περισσότερο). Μη το φοβηθείς και εσυ αυτή τη φορά.

    Υ.Γ.1. Εκανες τον παο αεκακι Μαρινακη Μαρινακη!

    Υ.Γ.2. Προεδρε γερα και χρόνια σου πολλά οπως φωναζε ο ερυθρόλευκος λαος χτες.

    Υ.Γ.3. Το αμυντικο χαφ δεν ειναι το ιδιο με το λιμπερο??? Ναι μεγάλε ακριβως το ιδιο τι να σου πω. Εχουν τόση σχέση όσο η βουρτσα με την τσατσάρα.

    Υ.Γ.4. Χτες ηταν η μερα με τους μαλακες ταρίφες.

    Υ.Γ.5. Ας ειμαι καλη και ας μην κανω κριτικη σε ορισμενους σημερα! Ειπαμε στην περιπτωση σου "μονο τα μπανια ωφελουν και η αλλαγή αέρος".

    Y.Γ.6.Για να ειμαστε και ειλικρινεις μεχρι το 16ο λεπτό οι βαζελες είχαν ελπίδες να το γυρισουν και να παρουν το πρωταθλημα. Μπουααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

    Υ.Γ.7. Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε πιο δυνατα από κάθε άλλη φορά ακούστηκε χτες στο ΝΑΟ. Και για μια ακόμη φορα λοιπόν: Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε
    Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε
    Εεεερνεεεεστοοοο Βαλβεεεερδεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπέραααααα

    Αμάν πια με αυτό το ....... "7" !!!


    Όπου πάμε ..... ΑΥΤΟ Βλέπουμε !

    Νισάφι πλέον !



    .... για ΟΛΑ τα άλλα ......... τα είπατε τόσο .... χαριτωμένα !!!

    Ι Love YOU ...... Both !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Ομορφάδες μου.

    Θα επανέλθω για το κύριο θέμα, αλλά μόλις μου δώσατε ιδέα καλά μου Γαυρόνια.

    Από την επόμενη φορά, προτείνω να μας κάνετε τη την πολύ ακριβή χάρη και να σας βλέπουμε σε ένα αντίστοιχο, όπως το σημερινό βιντεάκι, μεγαλύτερης διάρκειας, απεθύνοντάς μας χαιρετισμό με ο,τι μήνυμα θεωρείται σωστό και αρμόζον της περιστάσεως.

    Ταύτα προς το παρόν.

    Φιλούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή