Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΠΙΚΡΑΣ..

Δεν θα παμε Βουκουρεστι τελικα...
Το συνθημα "Αυτο ειναι σωστο, Πρωταθλημα και κυπελλο και Ευρωπαϊκο", απολεσε εχθες το βραδυ μια κουπα..
Δεν θα αναλωθω σε κριτικη παικτων και παιχνιδιου..ουτως ή αλλως δεν εχει νοημα πλεον..

Εγω θα σταθω σε ολο αυτο που ειδαμε απο την Θρυλαρα σε ολους τους Ευρωπαϊκους της αγωνες απο τον Σεπτεμβριο μεχρι σημερα..
Για μενα προσωπικα ο καλυτερος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ των νεοτερων χρονων της ιστοριας του. Με παθος, με τσαμπουκα, με πολυ ωραιο ποδοσφαιρο, με τακτικη, με απιστευτες εμπνευσεις απο τον Προπονητη μας και τους παικτες μας, εφτασε μια ανασα απο τους 8 του Europa League.
Δεν θα ξεχασω ποτε την καταπληκτικη μπαλα στο Emirates, στην Γερμανια, στην Γαλλια, τα παιχνιδια μεσα στο Ναο, τα παιχνιδια σε πολικες θερμοκρασιες..πουθενα δεν μασησε η Θρυλαρα, σε οποια εδρα και αν πηγε τους επαιξε στα ισια και δεν "τρομαξε" απο τα εκατομμυρια που κοστιζει η Αρσεναλ, η Ρουμπιν και οι αλλες! Πηγε και επαιξε την μπαλα της, αυτο το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που διδαξε ο Ερνεστο στους παικτες του και δεν φοβηθηκε σε κανενα λεπτο, σε καμια αποφαση διαιτητη, σε καμια γαλλογερμανικη συμμαχια...

Για μενα προσωπικα απο τον Σεπτεμβριο μεχρι σημερα εγινε ενα καθοριστικο βημα..πως το ειχε πει ο Αρμστρογκ οταν πατησε στο φεγγαρι για πρωτη φορα? ""Ένα μικρό βήμα για ένα άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα." Ε, βαλτε την λεξη ομαδα στη θεση της λεξης ανθρωπος και την λεξη Ολυμπιακος στη θεση της λεξης ανθρωποτητα και θα καταλαβετε τι εννοω. Η πορεια της ομαδαρας μας κατεδειξε οτι με την σωστη δουλεια, με την προσπαθεια, με τον σωστο Προπονητη στον παγκο μπορει να χαραξει την πορεια της με τον καλυτερο δυνατο τροπο στον Ευρωπαϊκο ποδοσφαιρικο χαρτη. Θεωρω οτι κρατωντας τον κορμο των ποδοσφαιριστων που εχει και τον συγκεκριμενο ανθρωπο στον παγκο, του χρονου θα πανηγυρισουμε ακομα περισσοτερες νικες και εντυπωσιακες εμφανισεις!

ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Δεν της αξιζουν! Μονο χαρουμενους μπορει να μας κανει να ειμαστε, μονο περηφανους μπορει να μας κανει να νιωθουμε!


ΥΓ1 Πιτσιρικο εσυ εχθες στο τρενο που εκλαιγες σαν μωρο απο την στεναχωρια σου θα σου πω το εξης: στην ζωη υπαρχουν πολυ μεγαλυτερες πικρες! Σου ευχομαι να ειναι καλα η οικογενεια σου και να μην χρειαστει να χυσεις δακρυα για αυτη..γιατι εκει θα ειναι πολυ χειροτερο!

ΥΓ2 Στεναχωριεμαι περισσοτερο για κατι "δικους" μας οπαδους που σημερα βγαινουν και αφοριζουν, ριχνουν αναθεματα και προσπαθουν να αποδειξουν οτι ειναι πιο προπονητες απο τον πραγματικο Προπονητη, παρα για τους δευτεροτριτους μπουκωμενους που πανηγυριζουν με των αλλων τις επιτυχιες...



ΥΓ3 Προεδρος και προπονητης  ξερουν πολυ καλα τι πρεπει να κανουν ωστε να παει η ομαδα με την καλυτερη δυνατη ψυχολογια στο "ντερμπυ" της Κυριακης. Βγαλανε γλωσσα τα μιζερα ανθρωπαρια...δειξτε τους ποσα κιλα cojones εχετε αναμεσα στα ποδια σας και κλειστε τους το σπιτι! Γιατι ειστε οι καλυτεροι!


8 σχόλια:

  1. Κολληταρι τα είπες ολα!
    Κυριως ομως η φραση σου ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! είναι όλη η ουσία και όλο το ζουμί.

    Ευχαριστω τον προπονητη μας και την ομαδα για τα υπεροχα ευρωπαικα βραδια που μας χαρισαν. Η ομαδα εχει αλλαξει επιπεδο και κατι μεγαλο και μαγικο χτιζεται.

    Ευχαριστω και σενα που ολα αυτα τα βραδια άντεξες τη γκρινια μου εκει στη σειρα 35 ;-)

    Είπαμε στα ευκολα Ολυμπιακος στα δύσκολα ΘΡΥΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι σχεδόν σίγουρη (ή αν θελετε κατα ενα μεγαλο ποσοστό) πως η απαντησ μου στο Γκαραγκανη δεν θα ανεβει! Αλλα δε βαριεσαι το ποσταρω και εδω μονο και μονο για το γαμωτο. Εχει καταντησει αηδια ...

    "Δύο πραγματα Παναγιωτη δεν καταλαβαινω.
    Τη λογικη της υπερασπισης στο Μεγιερι (απο μεριας σου) αφου οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι στηριζαν και στηριζουν τους παιχτες του Ολυμπιακου οποιοι και αν ειναι αυτοι. Τι θα πει κατω τα χερια απο το Μεγιερι??
    Μηπως για να υπεραμυνθεις της "μονιμης επιθεσης" σου στο προσωπο του Κοσταντσο? Αστον τον ανθρωπο παει εφυγε γιατι ασχολεισαι τοσο?? Εχει καταντησει αηδια το θεμα!

    Και ενα δευτερο αν εχεις κατι να πεις με το Υ.Γ.4 βγες και πεστο ξεκαθαρα. Τι θα πει εχουμε ντερμπι. Αν κερδισουμε θα το πουμε για να κανουμε μπαχαλο την ομαδα ή τωρα είναι ολα καλα και δεν λεμε τιποτα περασμενα ξεχασμενα. Στη δε "χτυπα ξυλο" περιπτωση ασχημου αποτελεσματος θα εχουμε ενα εξιλαστηριο θυμα. Ο χρησμος της Πυθειας ο καθενας τον μεταφραζει οπως θελει και οπως τον συμφερει!

    Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη να δημιουργουμε θεμα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπημένες Καλημέρα !!!

    Ουδέν σχόλιο, γιατί όταν είσαι φορτισμένος μπορεί να πεις και πράματα που ίσως μετανειώσεις αργότερα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ήττα, είναι δυνατόν να φέρει τα πάνω κάτω σε μία ομάδα που έχει δείξει ότι και "τραβάει" και έχει και κάποια "Συννοχή" (λέμε τώρα) στα .... Εσωτερικά της.

    Ψυχραιμία από ΟΛΟΥΣ χρειάζεται τώρα, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα , αλλά κυρίως μέχρι να περάσει και το Κυριακάτικο παιχνίδι.

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακη καπταιν μου θα δείξουμε γιατι είμαστε μεγαλη ομάδα!
    Θα δείξουμε γιατι είμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα!

    Οπως εγραψα και στο RP

    Sometimes you make me cry
    Then you give me wings and make me fly

    Αυτος ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ μας!!

    Υ.Γ. Στιχοι από το τραγούδι : http://www.youtube.com/watch?v=Cdn1npQXgQw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουκλάρες μου, καλημέρα μια μέρα μετά.

    Είχα περιορισμένο χρόνο σήμερα για την πρωινή, μετά σχολίου επίσκεψη και επειδή φέρω βαρύ το αίσθημα της απουσίας μου, αφήνω τώρα δυο λιτά και απέριττα λόγια*.

    Θεωρώ ανόητο, να μπαίνουμε στη διαδικασία έστω και συζήτησης του αυτονόητου, ή κριτικής στην προκλητική επανεμφάνιση των ψυχικά διαταραγμένων Ολυμπιακάρων.

    Μονάχα αξία προσθέτουμε στην κλινικά παραληρηματική τους εικόνα.

    Είναι η μοναδική τροφή, που τους συντηρεί σε δημόσια ελευθερία στον κοινωνικό ιστό, ενώ σε μιαν ευνομούμενη, ανταποδοτικά δίκαιη και υγιή πολιτεία, θα έπρεπε να είναι έγκλειστοι τρόφιμοι.

    Ο Θρύλος, ως ορθότατα καταλήγετε άνωθεν, διανύει και όχι διήνυσε, ίσως την πιο ώριμη ποδοσφαιρικά περίοδο της μακρόχρονης ιστορίας του.

    Οι έχοντες νου, συνδυαστική σκέψη και κρίση, καταλαβαίνουν σε βάθος τον βαθμό της εξέλιξης της ομάδας, σε οργανωτικό, στελεχιακό, αγωνιστικό και αποτελεσματικό επίπεδο.

    Είναι ήδη από πέρυσι σε νέα εποχή.

    Ευχαριστούμε τον παππού Σωκράτη, για ο,τι έκανε, όπως όριζαν και απαιτούσαν οι συνθήκες της -επί προεδρίας του- εποχής.

    Μεγάλωσε μια γενιά με συγκεκριμένο τρόπο θέασης και αντίδρασης στην εικόνα της ομάδας μας.

    Η εποχή αυτή τελείωσε.

    Ο Θρύλος, έκανε το μεγάλο βήμα μπροστά, τολμώντας να ζητήσει την πραγματική αξία της παρουσίας και συμμετοχής του σε τρεις στόχους.

    Ασχέτως εάν έφτασε μέχρι τη «σελίδα», που έχει αφομοιώσει, εμπεδώσει και πραγματώσει το νέο σύστημα διεκδίκησης της παντοδυναμίας του και εκτός συνόρων πλέον.

    Ουδείς έχει το δικαίωμα να επέμβει στον απαιτούμενο χρόνο ωρίμανσης των νέων δεδομένων και των κανόνων που πρέπει να τηρηθούν, ώστε να παραχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

    Το πιο κραυγαλέο αποτέλεσμα της "Σωκρατικής" νοοτροπίας, είναι η αντίδραση των περισσοτέρων Γαύρων, στον αποκλεισμό μας απ’ την Μέταλιστ.

    Δυστυχώς, κυριάρχησε στη λογική μας, η επιπολαιότητα, η ανυπομονησία και η δημιουργία υπερβατικών ονείρων, πέραν της πραγματικής αγωνιστικής διάρκειας, του χρόνου προσαρμογής στη νέα εποχή και της μετουσίωσης των Ευρωπαϊκών εμπειριών της ομάδας μας.

    Το μήνυμα το πήραμε και μάλιστα με τον «καλύτερο» δυνατό τρόπο.

    Τον τρόπο της γλυκόπικρης γεύσης, που αφήνει το απρόσμενο γεγονός, όταν όλα τα στοιχεία, μέχρι να σκάσει μύτη η «κακιά» στιγμή, είναι θετικότατα και ουδόλως συνηγορούν σε προσμονή αρνητικής κατάστασης.

    Τα πράγματα άλλαξαν και μάλιστα συντομότερα ίσως από ότι περιμέναμε.

    Οφείλουμε, εάν δεν το έχουμε κάνει ήδη, να προσαρμοστούμε στις νέες δομές τους και να ακολουθήσουμε τον χρόνο και τον ρυθμό του Ολυμπιακού μας.

    Αυτός και όχι εμείς, δείχνει τον δρόμο, με τον χρόνο και την ταχύτητα, που ο ίδιος προχωράει τα καινούργια του βήματα.

    Ευτυχούμε να έχουμε, ένα (με τους δανεικούς παίκτες) υπερπλήρες ρόστερ και τον Έναν Ευφυή Ernesto.

    Η πιο ακριβή εγγύηση για το Ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

    Υπάρχει ισχυρότερο Θρυλικό κίνητρο από αυτό, ώστε να νιώσουμε αναγεννημένη και καυτή την πίστη μας στον Ολυμπιακό;

    Η φετινή πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθιστά τον «νέο» Ολυμπιακό Οργανισμό, του Μαρινάκη, ένα δυνατά ανερχόμενο εμπορικό Club.

    Ως μαγαζί «γωνία», από την επόμενη κιόλας μεταγραφική περίοδο, θα αποτελέσει στόχο των managers, που ασχολούνται με παίκτες από τα πάνω ράφια.

    Αυτό είναι το τίμημα της μεθοδικής και αποτελεσματικής εργασίας του Βαγγέλα και του Ernesto.

    Μη βιαζόμαστε λοιπόν.

    Μέσα σε δύο χρόνια, άλλαξαν άρδην τα 2/3 των παικτών της ομάδας και κατέστη δυνατή η εκμάθηση και εφαρμογή, του εντελώς νέου αγωνιστικού τρόπου παιγνιδιού.

    Θρύλος και total football.

    Είναι απίθανα μικρός ο χρόνος της διετίας, για να απαιτούμε κατορθώματα στην Ευρώπη, που κάποιες μεγαλύτερες οικονομικά ομάδες από τον Ολυμπιακό, (Porto, Lyon, etc) τα πέτυχαν μετά την πρώτη πενταετία εφαρμογής του νέου τρόπου αγωνιστικής τακτικής.

    Ο καιρός είναι κοντά.

    Έσσεται ήμαρ.

    Ευχές για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο σε μας και στον Θρύλο, εκεί στην εξοχή.

    Φιλιά

    Έαλος

    *Φαντάζεστε να μην ήταν λιτά και απέριττα τα λόγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέψτε μου ένα σύντομο σχόλιο για το "πρωτόζωο" των απέναντι, με την δική του στήλη.

    Ο τύπος αυτός λοιπόν, ως ορισθείς αρχισυντάκτης εκεί μέσα και οι συν αυτώ, προωθώντας την ιστοσελίδα τους, μόνον ως εμπορική επιχείρηση, ασύνδετη -επί της ουσίας- με τα όσα ΙΕΡΑ & ΟΣΙΑ πραγματεύεται για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μαζεύουν, επί καθημερινής βάσης, ντάγκα ντάγκα το παραδάκι από τα Γαυρόπουλα.

    Τώρα πλέον, απεδείχθη περίτρανα, πως δεν τον ή τους ενδιαφέρει τι θα του ή τους σούρνει οιοσδήποτε Γαύρος χρήστης.

    Χεσμένον τον έχει ή τον έχουν.

    Ανεβάζουν όλα τα σχόλια, ανεβάζοντας στα ύψη την πιθανότητα δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης περαιτέρω σχολίων, που θα αφορούν στα ανεβασμένα ήδη "υβριστικά".

    Ο θάνατος των ατόμων της αυτής συνομοταξίας, λατρεμένες μου, είναι η παγερή αδιαφορία στις παπαρδολογίες τους.

    Μπορείτε, αγνοήστε τους.

    Θα επέλθει η παρακμή και η πτώση τους εν μία νυκτί.

    Προς Θεού, δεν σας προτρέπω να ακολουθήσετε τη γνώμη μου, αναλύω και τεκμηριώνω τα δεδομένα.

    Ξανά μανά μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρες Ομορφιές μου.

    Όλα καλά σήμερα και στην εβδομάδα που άρχισε.

    Θρύλε γερά, ρίχτους στα νερά.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή