Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ - Σκουληκαρης (3 - 0)

Στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ στις 18 του Μαρτη πρωτάθλημα θα πάρουμε ... γλεντώντας τον πελάτη!

Τι ΜΠΑΛΑΡΑ Θεε μου!!
Χόρτασαν τα ματάκια μας ευκαιρίες, παρακαλαγαμε να μην τελειωσει το παιχνιδι για να συνεχισουμε να βλεπουμε το ΘΡΥΛΟ μας. Ένα ΘΡΥΛΟ βγαλμενο απο τα ωραιότερα ονειρά μας. Η αρμαδα του Βαλβερδε χαριζει χαμόγελα σε ολους τους γαύρους και σκορπάει τον τρόμο στους αντιπαλους. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και σούπερ ευκαιρία απο τον πολύ καλό Ντιογο στο 30ο δευτερόλεπτο. Καταιγιστικός ο ρυθμός του αγώνα και ο ΘΡΥΛΟΣ να σφυροκοπάει ανελέητα την εστία του πολύ καλού όσο έπαιξε Σηφάκη ( μιας και έσωσε την ομάδα του σε 4 τουλαχιστον ευκαιρίες, και αφού συνήθως ΜΟΝΟ εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ παίζει πάντα καλά). Τελικά στο 17ο λεπτό το παλτό, ο μίζας, ο μυρωδιάς, το βίσμα κ.τ.λ aka Μαρκάνο βάζει το Ολυμπιακό στη θέση του οδηγού με κεφαλιά δυναμίτη. Ήθελα να ήξερα όλοι οι άμπαλοι τι έχουν να πουν γι αυτό το παιδί? Ο καλύτερος για μας Μιραλας Μιραλάς χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη σε φάσεις πάρε βάλε τη μια από τον Ντιόγο και την άλλη απο τον εξαιρετικό για ένα ακόμα παιχνίδι Αμπντούν. Δεν πειράζει Κέβιν σε θέλω να τα βάλεις μαζεμένα την Κυριακή στον πελάτακο μας. Το πρωτο ημίχρονο τελειώνει με τον ιδανικότερο τρόπο για το ΘΡΥΛΟ ο κορυφαίος Αμπντουν τσιμπαει τη μπαλα απο τον Λαζαρίδη και ξεχυνεται προς την εστία του Σηφακη ο οποίος και τον ανατρεπει. Πέναλτι και κοκκινη κάρτα για τον κρητικό πορτιέρο, σωστή σωστότατη η απόφαση και του πεναλτι και της κάρτας μιας και ο Αμπντουν ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Εκτελεστής ο Χολέβας και 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από εντολή του Βαλβερδε η ομάδα κατεβασε ταχύτητα μιας και την Πέμπτη έχουμε τον επαναληπτικό με την Μέταλιστ και την Κυριακή πάρτυ στο ΟΑΚΑ με τον πελατη. Στο 69ο λεπτό ο καλύτερος για μας έβαλε αυτό που δεν μπαίνει και αφού έχασε τα άχαστα. 3-0 η ομαδα και η σεμνη τελετη έλαβε τελος. 
Καιρό έιχαμε να δούμε τόσο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από τον ΘΡΥΛΟ μας. Όλο αυτό τον καιρό έπαιζε πολύ καλά, άλλα αυτό που είδαμε χτες ήταν από άλλο πλανήτη. Δωστε μου χίλια μάτια να βλέπω αυτή την ομάδα!
Για να δούμε τι έκανε και ο κάθε ένας παιχτης μας ξεχωριστά.

Μέγιερι: Αγορίνα φόρα μακρυμανικα ακόμα γιατί έχει κρύο και καθώς δεν έχεις δουλειά εκεί πίσω θα αρπαξεις καμία πούντα. θετικός ο μικρός όπου χρειάστηκε (χαλαρα οχι κατι ιδιαιτερο) ήταν εκεί.

Τοροσιδης: Τι να πω για σενα. Οτι και να πω θα είναι λίγο. Εγώ παντως άμα όντως δινουν 8 μυρια οι Γερμανοι σου βάζω και την κορδέλα. Έχεις ξεπεράσει τα όρια του προκλητικού.

Μαρκανο: Αγόρινα μου εσύ. Συνέχισε να βουλώνεις στόματα. Είτε ως σεντερ μπακ έιτε ως αριστερός μπακ. Έτσι για όλους τους άμπαλους που σε έβγαλαν άχρηστο. Πάρα πολύ καλός!

Μελμπεργκ: Τωρα πως θα γίνει να σε κλωνοποιήσουμε, να σε βαλσαμωσουμε κάτι να κάνουμε παιχταρά μου. Άρχοντας στην άμυνα, ξεκουράσου τώρα γιατί σε θέλω να καρφώσεις τους βαζέλες την Κυριακή. Βράχος για μια ακόμη φορά!

Χολεβας: Ουσιαστικό παιχίδι από τον Χοσε, το έχωσε κιόλας και όλα μια χαρά. Σωστή παρατήρηση του κολληταριου. Αρχίζει και μαθαίνει ντρίπλα! Πολύ καλος και ο "γερμανός"!

Μοδεστο: Τι ΓΚΟΛΑΡΑ θα εβαζες αγόρι μου!! Το γκολ της χρονιάς!! Ο Κορσικανος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, πολύ καλή και μεστή εμφάνιση! Μπραβο παλικαρε!

Ιμπαγασα: Μωρή κοντούλα λεμονιά τι παιχταράς είσαι εσύ? Όσο αντέχεις κάνει μαγικά! Ελπίζω να σου έφτασνα οι ανάσες που πήρες γιατί έχεις ένα ημίχρονο με τους Ουκρανούς και άλλο ένα με τους πελάτες!

Μακουν: Άχρωμος, άοσμος και άγευστος. Εξακολουθέι να μην μου πολυαρέσει. Η χτεσινή του παρουσία η πάσα πάρε βάλε στο τρίτο γκολ του ΘΡΥΛΟΥ. Πολλά τα λεφτα της ρήτρας. Πρεπει να πέσουν τα Αγγλάκια πολύ για να τον κρατήσουμε. 

Αμπντουν: Μάλιστα, τι να πεις κανείς για τον κλώνο του Ζαιρί. Συνεχίζει να μας βουλώνει τα στόματα και είναι σε εξαιρετική κατάσταση με διάρκεια στο παιχνίδι του. Μπραβο Τζαμελ!! Συνεχισε έτσι!

Μιραλας: Ρε παλίκαρε έχασες τα άχαστα! Στο τέλος έβαλες το δύσκολο, τι να πω για σενα. Δεν πειράζει παιχταρα μου ξεμπούκωσε στο βαζέλα. Ξέρεις εσύ, όπου τοβ βρίσκεις τον γλεντας! Πέρα από τα άχαστα ήταν πολύ καλος.

Ντιογο: Σούπερ εμφάνιση απο τον Ντιογκιτο! Δεν γινόταν να έχει ξεχάσει τη μπάλα. Έβγαλε και 2 μπαλιές πάρε βάλε που τα έχασε ο Μιραλας, έσπαγε ωραία τη μπαλα, δεν πέφτει κάτω με τίποτα. Πρέπει να είναι ευγνόμων στο Βαλβέρδε που τον ανέστησε! Συνέχισε έτσι και θα έρθουν και τα γκολ. Μπράβο.

Μανιάτης: Γιανναρε με κοντομάνικο στο ψωφόκρυο την Πέμπτη? Δε μασας ρε μαγκα. Ξεκουράστηκες και χτες, είσαι έτοιμος για την Πέμπτη. 

Καζιμ: Σε γουστάρω πολύ. Μόλις μάθεις και το παιχνίδι της ομάδας καύτερα τότε θα τρίβουμε τα χέρια μας και τα μάτια μας! Καλος όσο αγωνίστηκε.

Φετφατζιδης: Έπαιξε λιγάκι τι να κρίνω. Τέσπα Γιαννακη μάζεψε αγορίνα μου τα μυαλά μέσα στο κεφάλακι σου. Το τόπι το ξέρεις αλλά συγκεντρώσου, έχει χρυσή ευκαιρία να μάθεις από τον Βαλβέρδε και απο τον Ιμπαγάσα πολλά.

Υ.Γ.1. Ωραίο μαλλί ρε Νέρι. Που θα ερχόσουν να μας βάλεις και γκολ στο ΝΑΟ. Ουστ από εδω! Το έχω πει πολλές φορές τo deal του αιώνα έκανε ο Κοκκαλης με σένα. Ουστ λαμόγιο!

Υ.Γ.2. Γιατί μωρή κούλα μας χάλασες το παρτυ?

Υ.Γ.3. Δηλαδή αν έφαγε 2 από την κούλα και δύο από τις μπουγάτσες ο βαζέλας από εμάς πόσα πρέπει να φάει??

Υ.Γ.4. Γιδιιιιιιιιιιι ή βα΄λε μυαλό ή δρόμο! Δεν σε αντέχω άλλο ρε φίλε. Κρίμα που είσια και κάπταιν στην ομάδα! 

Υ.Γ.5. Πές μου ένα λόγο γιατί μαζεύουμε κάθε παπαρα τριγύρω μας??

Υ.Γ.6. Ωραίος ο Βαλβέρδε. Σου λεει παίζω με δέκα έτσι και αλλιώς (αφου έχω και τον γίδι μέσα), αν βάλω και τον Φετφα θα παίζω με 9, άρα ποιον βγάζω?? Τον γιιιιδιιιιι!!!

Υ.Γ.7. ΕΡΝΕΕΕΕΣΣΣΤΤΤΤΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΡΡΡΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Υ.Γ.8. Όταν μια ομάδα έχει την πολυτέλεια να ξεκουράζει παίχτες σαν τον Τζεμπούρ, τον Ορμπαιθ, τον Αβρααμ, τον Φουστερ και τον Καζιμ σε αγωνες σαν και τον χθεσινό όλα τα λόγια έιναι περιττα.

Υ.Γ.9. Πάμε γερά ΘΡΥΛΕ μου την Πέμπτη και να έχουμε μια κάλη κλήρωση την Παρασκευή!

Υ.Γ.10. Και για όσους δεν το κατάλαβαν το ξαναλέω!! ΕΡΝΕΕΕΕΣΣΣΤΤΤΤΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΡΡΡΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕ!!!

13 σχόλια:

  1. Βαγγελης γειτονακι στην κερκιδα "Ο Τζιμπουρ καρφωνει καρφιτσες σε ομοιωμα του Μιραλας καθε φορα που σουταρει..στο γκολ του ειχε σπασει η καρφιτσα" Αχααχαχαχαχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχ!!!Θεος!!

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    υγ Να τους εχει ο Θεος καλα, να ειναι ολοι υγιεις, αυτη η εβδομαδα εχει προκριση στους 8 και κουπα μεσα στο εξοχικο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το θυμηθηκα μετά και παρακαλαγα να το θυμάσαι και να το γραψεις εσυ σα σχόλιο!!
    Νομίζω είπε πως του στραβωσε η βελόνα όμως!!
    Θεούλης ο Βαγγελας!!
    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!

    Υ.Γ. s: Τι θυρα ειστε??
    φ: Μια χαρα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα στις κούκλες μου !!!

    Να διαφωνώ σε κάτι, για να γίνεται και κουβέντα στο κάτω κάτω.

    Το "γίδι" , ΔΕΝ έχει τα χάλια που βλέπαμε καιρό τώρα.
    Όχι ότι είναι ο ... Βασίλαρος που ξέραμε, αλλά δείχνει κάποια ελαφρά βελτίωση.
    Ας περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

    ... Και ας ελπίσουμε πως όποια και να είναι η κατάληξη, θα είναι για το καλό του "Θρύλου" ΜΑΣ !!!

    Για τον Καζίμ, την ίδια άποψη έχω και εγώ.
    Πιστεύω πως ξέρει αρκετά καντάρια μπάλα, αλλά δεν μας έχει δείξει ούτε λίγα κιλά ακόμα.
    Ας περιμένουμε την ... προσαρμογή του,που πιστεύω πως θα γίνει με την βοήθεια από τον Ερνέστο !!!

    Καλό βράδυ , και εν αναμονή ενός "Μεγάλου Χαμόγελου" την Πέμπτη αλλά και την Κυριακή το Βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρες κι από μένα.

    Δεν ξέρω τι ερμηνεία να δώσω, στο ότι υπάρχει σχεδόν ταύτιση των απόψεών μου με τις δικές σας.

    Ιδιοτελώς σκεπτόμενος, το θεωρώ θετικό, με την έννοια, της κυτταρικής ευκαμψίας, που προσιδιάζει στις νεαρές ηλικίες!

    Επί του ζωμού τώρα.

    Νομίζω πως ο Βασιλάκης, πρέπει πλέον κάνει μιαν αλλαγή κλίματος.

    Θα ωφεληθούμε όλοι

    Όσο για τα παιγνίδια που έπονται, μόνον και μόνον ότι θεωρούμεθα favorite, καθιστούν βαρύτερη την ευθύνη.

    Οφείλουμε να δείξουμε, -το λιγότερο- σύνεση και σεμνότητα, ώστε να διαθέσουμε την απαραίτητη συγκέντρωση για την επίτευξη των δύο μεγάλων βημάτων, που οδηγούν στους τελικούς!

    Εντάξει, κοινοτοπίες γράφω, αλλά όπως δυστυχώς έχει καταγράψει το παρελθόν, όταν δεν τις υπολογίζεις, ή τις προσπερνάς ελαφρά τη καρδία, τις βρίσκεις με μαθηματική ακρίβεια στον δρόμο σου, με μορφή δημίου!

    Ευχές λοιπόν και εστιασμένη θετική ενέργεια στον μέγα σύλλογό μας, για την ευόδωση των σκοπών του / μας.

    Αστέρια μου, χαίρομαι που σας βρήκα και ευχαριστώ για τη μεγάλη αγκαλιά.

    Φιλιά

    Έαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Μάκης: Και βέβαια κουβέντα να κάνουμε Μακη μου, αλλα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που είδες τη βελτίωση του "γιδι". Μια ΜΟΝΟ μια σεντρα μπορεσε να βγαλει αξιοπρεπη χτες. Αν αυτο ειναι βελτιωση οκ παω πάσο. Ίσως όπως λέει και ο Γιάννης χρειάζεται αλλαγή παραστάσεων. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε χτες αλλά ο Βαλβέρδε του χτύπησε το καμπανάκι. Για τον Καζίμ νομίζω πως το παιδί όντως χρειάζεται λιγάκι χρόνο ακόμα.

    @Γιάννης: Και εμείς χαιρόμαστε που είσαι εδώ. Όπως σου είπε και το κολλητάρι μου λίγοι και καλοί γράφουν σε αυτό το μπλογκ και αυτό με δικιά μας επιλογή. Για τα παιχνίδια που απομένουν για ένα μόνο δεν μπορώ να είμαι σεμνή και ταπεινή. Αυτό με τον ζελα! Θέλω να τους "διαλύσουμε" και νομίζω πως μπορούμε.

    Και για τους δυό σας πάντως χαιρόμαστε που μπορούμε να ανταλλάσουμε υγιεις απόψεις με ανθρώπους σαν και εσάς που σας σεβόμαστε και σας εκτιμούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχής ο γράφων εύχεται στην υγεία της όμορφης παρέας.

      Έρρωσθε

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Kαλημερεεεεεεεεςςςςς!!! Πολλες πολλες!!

      Ενα μονο να προσθεσω στα παραπανω σχολια: ας μαθει ο Τορο απο τον Καζιμ πως σεντραρουν..αν θυμαστε προχθες στο παιχνιδι, μολις μπηκε ο ανθρωπος εβγαλε 2 φαρμακερες σεντρες στην καρδια της αμυνας του σκουληκα..ενω ο Τορο οι 9 στις 10 σεντρες του χτυπανε πανω σε αντιπαλο και η μια θα ειναι σεντρα- σουτ ή σουτ-σεντρα (ουτε αυτος ξερει)και δεν θα μπορει να την εκμεταλευτει κανεις συμπαικτης του...

      Φιλια σε ολους σας! Καλως ηρθες Γιαννη μου στην παρεα μας, καλως σε ξαναβλεπουμε Μακη μου Καπτεν των 7 θαλασσων!!!!

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Χρυσαφένια μου.
      Καλώς σας βρήκα και τυπικώς.
      Ευχαριστώ σας για την υποδοχή.
      Φιλιά

      Διαγραφή
  7. Φιλάκια Αγαπημένες μου !!!

    Δεν ξέρω που κάνω λάθος στην κρίση μου για τον Βασίλη, και ξεκαθαρίζω πως αν είναι να συνεχίσει όπως .... Σήμερα, ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Απλά, πιστεύω ότι δεν έχει τα χάλια που είχε στα από ενάρξεως και έως πριν 1-2 εβδομάδες !!!

    Αυτό θέλω να πω με την βελτίωση. !!!

    υ.γ. Θυμήστε μου να σας στείλω ένα λεξικό για να μεταφράζουμε τον "Έαλο",..... Ενίοτε !!! ( χα χα χα)

    Μη πεις κουβέντα Γιάννη. Τσιμουδιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάρμπα Καπετάνιο,
      μόνο ευκαριστώ έκει μάτει λέει Γκιάννη.
      Ντεν πει άλλη τίποτα λόγκια.
      Εσύ ντίκιο μεγκάλη.
      Ο,τι πει κύργιο Μάκη.

      Διαγραφή
  8. Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και γιορτινά.
    Καλό ξημέρωμα ChriSmaNeMike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή