Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΑΛΙΣΤ- ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ 0-1

Πω πω πω...
Πω πω πω...
Τι τσιμπουκι ηταν αυτο!!!!!!!!!

Μωρη Θρυλαρα, εχεις ριξει πολυ κοσμο στα ναρκωτικα..οτι χαπι υπαρχει το ηπιαν εχθες..
1) Οι δευτεροτριτοτεταρτοι..
2) Οι προπονητες της παντοφλας
3) Οι νοσταλγοι του Μητρογλα και του Φετφατζιδη..
4) Οι ουκρανιδες γκομενες που εχουν μαζευτει στην Ελλαδα
5) Οι νοσταλγοι του Μπιγκον, Τακαρου και λοιπων πρωην προπονητων του ερυθρολευκου παγκου
6) Οι δημοσιογραφισκοι που περιμεναν στραβη της Θρυλαρας για να γραψουν σημερα τα αναθεματα στο προσωπο του ΒΑΛΒΕΡΔΕ
7) Οι κωλοτουμπες που χαθηκαν τον τελευταιο καιρο και "αδημονουν" για στραβη της ομαδας ωστε να ξαναπιασουν στα χερια τους πληκτρολογιο..προς το παρον κοιταζονται στον καθρεπτη και μουτζωνονται..
8) Οι "παρα τω Μαρινακη" "συμβουλατορες" που περιμενουν την στραβη για να αρχισουν  και παλι πριονισμα στον ΕΡΝΕΣΤΟ..θα μου πεις απο εκεινη την Κυριακη στην Ξανθη εχει σκουριασει το πριονι...

Σπαει η ΘΡΥΛΑΡΑ το ενα ρεκορ μετα το αλλο..
9 συνεχομενες νικες σε ΟΛΕΣ τις διοργανωσεις!
18-0 τερματα!
3η εκτος εδρας επικρατηση με σκορ 0-1!
5η συνεχομενη νικη σε Ευρωπαϊκη διοργανωση!

Σιγουρα υπαρχουν αλλα 90 λεπτα για να ολοκληρωθει η προκριση μας στο θεσμο! Εγω προσωπικα αυτο που ειδα εχθες απο την Μεταλιστ ειναι οτι προκειται για μια ομαδα που παιζει ποδοσφαιρο αλανας, δηλαδη ολοι μαζι επιθεση, γιουρια που λεμε και πισω αμυνα τρυπια..με ενα τερματζη που αν μη τι αλλο θα εκανε καριερα πορτιερη σε σκυλαδικο της Εθνικης την δεκαετια του '90..
Ο Ολυμπιακος εχθες στο πρωτο ημιχρονο αδυνατουσε να κρατησει το κεντρο. Τοσο ο Μανιατης οσο και ο Μακουν ηταν αλλου ενω ο Ορμπαϊθ προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα..Ευτυχως ηταν σε τρομερα καλη μερα ο Αβραμης με τον Γιγαντα Ολαφ και απο πισω ο Μεγιερι που μαζευε οτι τυχον περνουσε..  η ομαδα μας  που βασιζεται ως επι το πλειστον στην τακτικη, στην γρηγορη πασα και στην πιεση, εχοντας χασει το κεντρο και σε συνδυασμο με τον κακιστο αγωνιστικο χωρο δεν μπορουσε να κανει το παιχνιδι της. Ενδεχομενως ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας για τον λογο αυτο να εδωσε εντολη να κλεισουν οι χωροι, να αμυνθουμε δινοντας λιγο γηπεδο στον αντιπαλο ωστε να μην κουραστει η ομαδα πιεζοντας ανουσια ψηλα τα αργεντινο λατινο γιδια της Μεταλιστ..
Αυτη η τακτικη εντελει απεδωσε ωστε να περασει ενα ημιχρονο χωρις να μας κανει την σπουδαια φαση η Μεταλιστ..ετσι μπηκαμε στο δευτερο με νεα τακτικη και απο εκει που περιμενουν τα ουκρανακια να εμφανιστουμε το ιδιο, τρωνε το γκολ στο 51΄ απο τον Φουστεραρο και παρτους τεζα κατω..θεωρω οτι η  ανεβασμενη αγωνιστικη κατασταση τοσο του Μανιατη οσο και του Μακουνακη απεδωσε σημαντικα και εχοντας πλεον τον ελεγχο του αγωνα η Θρυλαρα εκανε αυτο που επρεπε! ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΠΛΟ (τα ακουτε "τακαρολαγνοι"???) και κραταει την τυχη στα χερια της!!!

ΣΟΒΑΡΑ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ την αλλη Πεμπτη στον Ναο να παρουμε την προκριση!

ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ1 Γιγαντα Μελμπεργκ! Πηγε και εφαγε την κιτρινη (και χανει τον επαναληπτικο) αντι του Τοροσιδη που θα ηταν η δευτερη και θα χαιρετουσε νωρις με οποιες συνεπειες για την ομαδα..
Εισαι γιδι ρε Βασιλη! Ειλικρινα!
υγ2 Στη φαση της κοκκινης στο παλιοπουστα που πηγε να κοψει την μπαλα στον Γιανναρο με ελουσε κρυος ιδρωτας! Ευτυχως δεν τον βρηκε στο γονατο και γλυτωσαμε τα χειριστα!
υγ3 Αν ο τρομοκρατης μας και ο διαβολος με το 14 στην πλατη ηταν λιγο πιο συνεργασιμοι θα ειχαμε καρφωσει και δευτερο γκολακι..δεν θελω να μπω σε σεναρια συνωμοσιας...οτι κατι τρεχει και κατι συμβαινει μεταξυ τους! Θα ενστερνιστω την δηλωση του Προπονητη μας και θα δεχτω οτι λογω της θεσης που παιζουν ειναι και οι 2 υπερ του δεοντος εγωιστες!
υγ4 Μωρη αρρωστια Ερνεστο να σε εχει γερο και δυνατο ο Θεος! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ!

2 σχόλια:

  1. ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ... ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΝΙΚΗ, Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ !!! Σε ευχαριστω ΘΡΥΛΕ μου για τις υπεροχες στιγμες που μου χαριζεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα "Γλυκούλες" μου.

    Άλλα σχόλια δεν χρειάζονται.

    τα είπατε σχεδόν ΟΛΑ, με το ..... χρώμα που συνηθίζετε !!!

    Φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή