Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

AΡΣΕΝΑΛ- ΘΡΥΛΑΡΑ 3-1..Αδικο..



Οταν ακουσα την ενδεκαδα το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι ο Προπονητης μας ειχε δει ονειρο..Η αμεσως επομενη σκεψη μου ηταν να μη γινει ..εφιαλτης..
Θα αναφερθω ξεχωριστα σε ολους τους ποδοσφαιριστες μας και στον Ζαρντιμ
Καταρχην το θεμα με το τερμα ηταν απο την αρχη ρισκο και φαινεται οτι δεν βγαινει..ο Μεγιερι εχει αποδειξει οτι μπορει να σου βγαλει απιστευτες αποκρουσεις (οπως το στημενο του Καθορλα που πηγαινε στο παραθυρακι συστημενο) αλλα και οτι μπορει να φαει την πιο σουπα γκολ (ενα περυσι με την Μεταλιστ και το χθεσινο πρωτο απο τον Ζερβινιο) γιατι δεν ειναι στη σωστη θεση..Κατι πρεπει να γινει λοιπον ειδικα στους 2 επομενους αγωνες με τους Γαλλους που ειναι και οι πιο σημαντικοι της σεζον..
Τα σεντερ μπακ μας μου αρεσαν εχθες. Ο Κοντρερας που του εχω σουρει τα μυρια οσα ηταν εξαιρετικος αν και δεν απεφυγε την μ@λ@κιουλα του στη φαση με τον Μεγιερι που δεν μπορουσαν να συννενοηθουν ποιος θα παρει την μπαλα..ο δε Μανωλας εχει απιστευτα προσοντα, χρειαζεται ομως να βελτιωθει παρα πολυ για να πουμε οτι βρηκαμε αμυντικο για πολλα χρονια. Οταν περασε δεξι μπακ χαθηκε τελειως γιατι ουτε τεχνικη εχει ουτε την θεση σαν φουλ μπακ, οποτε και να μπορεσει να κανει επελασεις..
Ο Χολεμπας ηταν καλος. Αυτο το παιδι τα δινει ολα μεσα στον αγωνα. Δυστυχως στη φαση του πρωτου γκολ εφταιγε αυτος γιατι επρεπε να διωξει την μπαλα αλλα δεν θα μπω στη λογικη να τον κρεμασω στο Συνταγμα, μια και εχει αποδειξει οτι και η βελτιωση του ειναι διαρκης και οτι εχει καταλαβει σε ποια ομαδα βρισκεται. Πρεπει να του ανανεωσουν το συμβολαιο οπωσδηποτε.
Ο Ντιακιτε για πρωτο αγωνα καλα σταθηκε. Την θεση δεν την εχει, οποτε περιμενω να τον δω και ως κοφτη για να βγαλω συμπερασματα..παντως στο δευτερο ημιχρονο κουραστηκε και επρεπε να αντικατασταθει πιο γρηγορα..α, και κατι ακομα..εδωσε πολυ "ξυλο" στους Αγγλους και αυτο για μενα ειναι συν!
Με αιφνιδιασε η επιλογη του Γκρεκο αλλα το παλικαρι σταθηκε αρκετα καλα μεχρι να μεινει απο δυναμεις. Η σεντρα του στο γκολ ειναι εξαιρετικη. Μακαρι να ανεβει στην πορεια.
Ο Σιοβας πιστευω οτι ηταν απιστευτος εχθες. Εξαφανισε τον Καθορλα αναλαμβανοντας να τον κυνηγαει σε ολο το γηπεδο. Την εχει την θεση και αυτο ειναι σαφως θετικο για την ομαδα μια και αυξανονται οι επιλογες σε θεσεις.
Ο Φουστερ οεοεοε ηταν παντου σε ολο το γηπεδο.. καποιες στιγμες νομιζες οτι εβγαινε ολογραμμα του μια και βρισκοταν πολυ γρηγορα απο την μια θεση του γηπεδου στην απεναντι..Μπραβο Φουστερακο μου!
Ο Μασαντο αν και επαιξε στη φυσικη του θεση δεν με ικανοποιησε. Μου αρεσε που χρησιμοποιησε το ποδι του κανοντας σουτ αλλα ηταν απελπιστικα αστοχα. Εφαγε πολυ ξυλο παντως καποια στιγμη ηταν κατω μετα απο αγκωνια και νομιζα οτι εφτυνε 2-3 δοντια..στη φαση παντως απο την σεντρα του Μανιατη σκαει η μπαλα μπροστα του δεν νομιζω οτι μπορουσε να κανει κατι..Ευχομαι να ανεβασει αποδοση στη συνεχεια..
Ο Μανιατης ηταν εξαιρετικος μετα το πρωτο τεταρτο..σαν να ξυπνησε απο βαθυ υπνο..αυτη τη φορα δεν ετρεχε ασκοπα, ηταν σε καλες θεσεις, κουβαλησε και μπαλα, εκανε οτι καλυτερο μπορουσε και μου θυμισε περσυνα παιχνιδια του..
Για το τελος αφηνω το σεντερ φορ με το μουσι. Αν δεν ειχε βαλει το γκολ εχθες θα του εσουρνα πολλα περισσοτερα. Εαν ειχαμε τον Τζιμπουρ εχθες στο ημιχρονο θα προηγουμασταν με 2 γκολ διαφορα, ειμαι σιγουρη για αυτο. Ο πιστολερος δεν βοηθησε καθολου την ομαδα, μου εβγαζε το "χιλιοι καλοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια", αντι να τρεχει να πιεζει εκανε χαλαρο τζοκινγκ παραλληλα με τα σεντερ μπακ των Αγγλων, το 90% απο τις πασες του ηταν λαθος και βγαζανε αντεπιθεσεις οι Αγγλοι, τεσπα για να μην τα πολυλογω ευχομαι να γυρισει το συντομοτερο ο Τζιμπουρ και να μην ξαναλειψει σε τετοιους αγωνες. Για κανενα κυπελλο ας του κανει τα ρεπο ο πιστολερο..
Ο Ζαρντιμ εχθες καταρχην μου εδειξε οτι δεν φοβηθηκε το παιχνιδι. Οι αλλαγες του βεβαια δεν βοηθησαν καθολου, ειδικα το οτι πεταξε μεσα τον Παντελη το θεωρω εντελως ακυρο. Παντως ηταν διαβασμενος αρκετα, και του βγηκε η αμυντικη λειτουργια της ομαδας σε πολυ μεγαλο ποσοστο συν την χρησιμοποιηση του Σιοβα σε ρολο Ορμπαϊθ..ελπιζω να ξανασκεφτει αυτο με τους τερματοφυλακες και να καταληξει συντομα σε ενα βασικο κορμο της ομαδας.


ΥΓ1 Μπραβο στον κοσμο!
ΥΓ2 Βαγγελη μην ξαναπας σε εκτος εδρας αγωνες..περυσι καθοσουν σπιτι σου και παιρναμε διπλα..
ΥΓ3 Πηραν ισοπαλια οι Γαλλοι εχθες μεσα στη Σαλκε παιζοντας με 10 παικτες απο το 52΄ ..ειλικρινα οταν θα παμε θελω να τους πηδηξουμε και ειδικα εκεινο το κωλοπαιδο με τα κοκκινα μαγουλα..

2 σχόλια:

  1. Κριμα μωρε και δεν κοιμηθηκαν χτες αυτοι που ηθελαν να διιαλυθει ο Ολυμπιακος. Και δεν μιλαω για βαζελους και χανουμια αλλα και ορισμενους Ολυμπιακους που ονειρευονται Λεμονηδες και Μπαγεβιτς!! Μια χαρα η ομαδα οσοσ περναει ο καιρος θα γινεται ολο και καλυτερη.

    Υ.Γ. Ειπα να μη το πω χτες μη το γκαντεμιασω αλλα συμφωνω απολυτα "Βαγγελη κατσε σπιτι σου στα εκτος εδρας παιχνιδια, σε οσα δεν πηγες φεραμε το διπλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά ΟΛΑ !

    Το υ.γ. σας ήθελα να το γράψω πριν γίνει ο αγώνας, αλλά και ΕΓΩ είπα,....

    ΑΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΩ.

    Μάλλον ..... Μητσοτάκης είναι ο Χοντρός στα ....εκτός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή