Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ( 1- 0 )

Σε ένα μέτριο εως κακό παιχνίδι ο ΘΡΥΛΟΣ πέρασε και το εμπόδιο του Αστερα στο Φάληρο και μετράει έτσι 6x6. Το μόνο που κρατάω από το χθεσινό παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί. Δυστυχώς αυτό που φοβόμαστε και λέγαμε πως είναι θέμα χρόνου ήρθε και ο Ιμπαγασα αποχώρησε "λαβωμένος" στο 51ο λεπτό σε μια σπάνια διπλή αλλαγή λόγω τραυματισμού και του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αριστερού μπακ που εχουμε του Χολέβα. Άντε να σας δω ξερόλες τι θα λέτε τωρα για τον Χοσέ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει για 15 μέρες από την ομάδα. Μέσα σε όλα ήρθε και η κλασσική γιούχα από την εξέδρα προς παίχτες και προπονητή!! Το έχω πει ΧΙΛΙΕΣ φορές ε ρε Αλέφαντος, Λεμονης, Διαμαντόπουλος και Ζικο που μας χρειάζεται. Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ ο μέσος γαύρος να αφήσει τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. ΠΟΤΕ πάει και τελείωσε. Θα είναι εκει να λέει πως αν ήταν αυτός προπονητής θα πέταγε η ομάδα, πως αν ήταν παιχτης θα είχε βάλει 58907435 γκολ μέχρι σήμερα και αν ήταν πρόεδρος θα είχε αγοράσει το Μέσι και το Ρονάλντο και θα τους έδινε δανεικούς στον Πλατανια! ΗΜΑΡΤΟΝ έχει καταντήσει αηδία. Σε ΟΛΑ ο γαύρος τα κάνει καλύτερα από αυτούς που πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Άντε για να μη θυμηθώ τι λέγατε ΟΛΟΙ σας πέρυσι για το Βαλβέρδε στο ίδιο παιχνίδι όταν το σκορ ήταν 0-2 υπέρ του Αστέρα. Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι. Ο ΘΡΥΛΟΣ χτες δεν ήταν καλός είναι γεγονός. Δεν ξέρω αν φταίει η κούραση από το παιχνίδι του Λονδίνου, δεν ξέρω αν φταίει που οι Αρκάδες είχαν κλείσει καλά τον Ιμπαγασα και δεν μπορούσε να φτιάξει παιχνίδι. Πάντως χτες η ομάδα δεν ηταν καλή. Κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το πόσο σοφτ είμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρω το τελικό στατιστικό αλλά κάποια στιγμή σε μια κάρτα που έβγαλε η νοβα στο ημιχρονο τα φάουλ ήταν 15 υπέρ του Ολυμπιακού και 2 υπέρ του Αστέρα. 2 φάουλ σε ένα ημίχρονο?? Όταν παίζεις στην έδρα σου? Έχω την αίσθηση οτι σε όλους και εννοώ όλους έχει περάσει η νοοτροπία έλα μωρέ θα το παρουμε αερα φέτος το πρωτάθλημα οπότε και με σβηστές μηχανές δεν έγινε και τίποτα. Στο όλους βάζω και τον πρόεδερο που άφησε "ξεβράκωτη" την ομάδα σε θέσεις που πονάει. Το 4ο αστέρι θα το ράψουμε στη φανέλα το θέμα είναι να το ευχαριστηθούμε κιόλας. Τέλος πάντων το κόβω εδώ. Το τρίποντο ήταν ένα δώρο του Χολέβα που με έναν πύραυλο "εδάφους-αέρος" έπειτα από πάσα του Ιμπαγάσα έγραψε το 1-0 στο 43ο λεπτό που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ φάση που κινδύνευσε ο Ολυμπιακός ήταν στο 82' όταν και η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Κάρολ έπειτα από κεφαλιά του Καλαντζή. Πάμε και να δουμε λιγάκι τι έκαναν οι παίχτες μας.

Κάρολ: Δεν είχε και πολύ δουλειά όπου χρειάστηκε ήταν εκεί, στη φάση του δοκαριού όμως θα το έτρωγε ... όρθιος.

Μοδεστο: Έπαιξε σα δεξι μπακ και κράτησε πολύ καλά τη θέση του. Στα 34 του τρέχει πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους. Με τις εμφανίσεις του βουλώνει τα στόματα όσων έλεγαν να μην το κρατήσει το καλοκαίρι.

Μανωλάς: Δεν είχε πρόβλημα και σε γενικές γραμμές θα έλεγα οτι τα πήγε καλά. Φάσεις σαν αυτή του 76 που έκοψε τη μπαλα θα του δίνουν credits.

Κοντρερας: Ουτε αυτός είχε κανένα πρόβλημα. Δείχνει να ταιριάζιε περισσότερο σα διδυμο με το Μανωλά και λιγότερο με το Σιόβα. Δεν πήγε άσχημα και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά από αυτή του Λονδίνου.

Χολέβας: Ο καλύτερος του γηπέδου. όργωσε όλη την αριστερή πλευρά έβαλε και την γκολάρα, αλλα΄τραυματίστηκε. Κρίμα γιατί εέιχε αρχίσει να ανεβαίνει ο Χοσε! Περάστικά γρήγορα.

Σιόβας: Σε ρόλο αμυντικού χαφ για δευτερο παιχνίδι. Καλύτερα εκει παρά σεντερ μπακ. Το μόνο του θέμα οι κακές μεταβιβάσεις. Ναι δεν ειναι Ορμπάιθ.

Μανιάτης: Ετρεχε πάλι σα το ... Βέγγο. Κράτα και κανα χιλιόμετρο Γιαννη μη σκάσεις. Δεν ήταν κακός.
 
Ιμπαγάσα: Μπορεί να μην ήταν ο γνωστός Άριελ γιατί τον είχαν κλείσει καλά οι Αρκάδες, αλλά από το δικό του πόδι ξεκίνησε το 1-0. Φάνηκε πως και στην κακή του μέρα είναι ΟΑΣΗ για την ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ αφού η ομάδα κόπηκε στα 2 μόλις και αποχώρησε λαβωμένος. Περάστικά γρήγορα.

Αμπντούν: Είτε επαιζε έιτε όχι εγώ δεν έιδα διαφορά. Έτσι και αλλιως ο καημένος είναι το μοναδικό μας εξτρεμ. Έφαγε και μια πολύ γερή κάπου στην αρχή του ματς και μαζεύτηκε μετα. 

Μασάντο: Εντάξει να γράψω και εγώ πως δεν μπορεί να παίξει στα άκρα. Ναι ωραία δεν μπορεί να παιξει στα άκρα με την αποχώρηση όμως του Ιμπαγάσα έπαιξε στη θέση του και τι έκανε?? Έλα μου ντε ούτε και εγώ είδα κάτι ...

Τζιμπούρ: Χαμένος στη ... μετάφραση ο Αλγερινός. Φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. 

Φουστέρ: Αν μου έλεγαν πως είχε σκάσει από τον αγώνα στην Αγγλία θα το πίστευα μόνο για αυτόν. Μπήκε αλλάγη στη θέση του Ιμπαγάσα και πέρασε στα άκρα αλλά δεν φάνηκε και ιδιαίτερα.
 
Τοροσίσης: Πέρασε στη θέση του Χολέβα στα αριστερα (για να θυμηθεί και τον Οτο). Αμυντικά δεν ειχε και πρόβλημα, επιθετικά όμως δεν μπορεσε να βοηθήσει.

Μήτρογλου: Θα το γράψω πρώτη και τελευταία φορά. Μια ανακούφιση την πήρα όταν είδα να μπαίνει αυτός αντι του Παντελή! Ναι έχω στραβώσει με τον Πάντελιτς πολύ!! Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα!!      

Υ.Γ.1 Πέρα από όλα ενα θα πω: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ 18 - 7 - 2 !!!

Υ.Γ.2 Ώραια λοιπόν γιουχάρατε. Τι κερδίσατε???

Υ.Γ.3 Θέλει χρόνο η ομάδα για να μάθει τον τρόπο που θέλει να παίζει ο προπονητής της.

Υ.Γ.4 Πρόεδρε θα το ξαναματαπω!! Διώξε από γύρω σου αυτους που κάνουν κακό στην ομάδα!! 

Υ.Γ.5 Και μεσα σε όλα "Λεονάρντο δεν ειναι Μπράγκα ο Ολυμπιακος". Και μετα μου λετε οτι δεν εχουμε θεμα με τους παρατρεχαμενους του προεδρου!

Υ.Γ.6 Γιαννάκη μάθαμε γραμματική?? Ορθογραφία??? Ααααα ναι και δεν ειναι τα μοναδικά τιτιβισματά σου που είναι παντελώς ανορθόγραφα υπάρχουν και άλλα.

Υ.Γ.7. Κοίτα γλώσσα ο Λάζαρος. Εγώ Λάζαρε ξέρω πως με το ... πουλί κάνουν αυτό που είπες και όχι με το μαλλί. Αλλά να μου πεις με ότι έχει ο καθένας διαθέσιμο. Περίμενε περίμενε 9/12 καλέ μου. Βάλε και ... νιβέα.

5 σχόλια:

  1. Εν ολίγοις φαντάζομαι ότι ΟΛΟΙ εμείς που γκρινιάζουμε , γκρινιάζουμε για τα Υ.Γ. Νο. 4 και 5 !
    Και όχι αυτό καθαυτό για τους παίκτες, αν και σεν είναι και αυτοί άμοιροι των δικών τους ευθυνών.

    Τα Υ.Γ. 6 και 7 , είναι το χαμόγελο που δεν πρέπει να μας λείπει μέσα στην ..... γεμική μαυρίλα.

    Την καλημέρα μου στις ..... ChriSma !!!

    .... και την αγάπη μου βέβαια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία " φανταζεσαι πως ανήκετε ΟΛΟΙ εσεις" Μάκη μου. Αυτο που ξέρω έιναι πως έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τη γιούχα. Δεν μας κανει ο Κοσταντσο γιούχα, δεν μας κανει ο Ζαρντιμ γιούχα, δεν μου κάνει ο ταδε γιούχα. Στην τελική δεν καταλαβαίνω γιατί πανε γήπεδο αυτοί που θέλουν να γιουχάρουν. Δεν σου αρέσει κύριε αυτό που βλέπεις φέτος οκ δεκτο. Κάτσε σπίτι σου δε σε υποχρεώνει κανεις ουτε σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να πας. Ολοι εχουν τις ευθύνες τους στην ομάδα απο τον προεδρο μέχρι και τον νερουλά στο προπονητικό δεν αντιλέγω. Αλλά με το να γιουχάρω δεν κερδίζω τίποτα. Και να το παμε και αλλού? Τα προβληματα τα βλεπουμε ολοι. Τις λύσεις δε βλέπω να προτείνει κανείς. Γιατί από λόγια άλλο τίποτα στις πράξει είναι το δύσκολο. Α ναι συγνώμη ξέχασα! Από λόγια έχουμε το μπεεεεε και το πρόβατα.

    Τις καλημερες μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρεπιμτοντος καπετάνιε μαλλον έχεις παρανοήσει ποιους εννοω με το Υ.Γ.4 και Υ.Γ.5

    Εχουν γυρισει τα ματια μου απο αυτα που διαβαζω σημερα!!
    Αν ειναι δυνατον!! Εισαι πρωτος με το απολυτο και γκρινιαζεις!! Αθανατε γαυρε!!

    Υ.Γ. Καπταιν εχεις δικαιο που δεν μπαινεις πλεον σε συγκεκριμενα "μερη" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα το παιξω η μαντισσα με την κρυσταλλινη σφαιρα αλλα για τον τιτλο σε σημερινο αρθρο φυλλαδας μας "Κοουτς παρ΄το αλλιως εδω δεν ειναι Μπραγκα" ειχα πει οτι θα το δω καποια στιγμη ως πρωτοσελιδο και το ειχα γραψει σε αρθρο του Δημητρη στη στηλη "Η γνωμη σας μετραει" στις 8-8-2012.
    Δυστυχως με επιβεβαιωσαν οι παληκαραδες ολυμπιακαρες δημοσιογραφοι, που προφανως εχουν υψηλοτερο Ολυμπιακο φρονημα απο οτι εμεις που ζηταμε να δωθουν περιθωρια..
    Και ο αλλος ο βλακας με ρωταει σημερα : "kritikia δουλευεις στα γραφεια?" ..Ναι ρε βλακα κανω τον φυκο δεξια οπως μπαινεις στην πορτα..
    Θελετε Λεμονη ρε νουμερα? Θελετε Τσιωλη? Θελετε.. ποιον σκατα θελετε? Τι εχουν να μου δειξουν αυτοι και πρεπει να τους δωσω ευκαιρια στον παγκο? Ο Λεμονης ποια ομαδα προπονει? Που ειναι? Ξερει κανεις? Τι εκανε οσο ηταν στον Ολυμπιακο? Τα 2 διπλα? Την 4αρα στο βαζελο? Ξεχναμε ομως τους παικτες πτωματα, τις "φυσουνες", τον αποκλεισμο απο το κυπελλο, το οτι παραλιγο να χαθει ενα δικο μας πρωταθλημα γιατι δεν μπορουσανε να παρουνε οχι τα ποδια τους οι παικτες, ουτε την φανελα να φορεσουν δεν ειχαν δυναμη..Απο την αλλη ποιος ειναι ο Τσιωλης? 7 του ριξαμε περυσι. Τι εχει κανει στην προπονητικη του καριερα που εχει τα προσοντα να ερθει να κανει κουμαντο στον Ολυμπιακο. Επειδη ειπε γιατι δεν παιζει ο Φετφα? Ρε την πουτανα μου μεσα, εχουν λαλισει ολοι, δεν παλευεται η κατασταση, Βαγγελη κανονισε την πορεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παρανόησα τίποτα Σμαρούλα μου.
    Αυτά που λες , λέω.

    4. Διώξε από γύρω σου αυτους που κάνουν κακό στην ομάδα!!

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!
    ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ !!!

    Και BTW, Ποτέ δεν γιούχαρα στην ζωή μου τον Ολυμπιακό, και ΟΥΤΕ πρόκειται να το κάνω ΠΟΤΕ.
    Αλλά το δικαίωμα να γκρινιάζω, ΔΕΝ θα μου το στερήσει κανείς, γιατί δεν μου δίνει δωρεάν εισιτήρια η ομάδα.
    Τα πληρώνω με "αίμα", για να δω αν όχι μπάλα, τουλάχιστον προσπάθεια και συνέπεια !!!

    Ε. ΔΕΝ τα βλέπω ρε κορίτσια, και ΔΕΝ το αντέχω.

    Φιλάκια πάντως έτσι και αλλιώς, μιας και ΕΙΜΑΣΤΕ από αυτούς που βάζουν κόκκινο κασκόλ ή μπλούζα όταν πάμε ......... ΕΚΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή