Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΘΡΥΛΑΡΑ(ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ): 1-2

Πας στη Γαλλια με το πιστολι στον κροταφο..δεν πρεπει να χασεις αν θελεις να συνεχισεις στο Europa league ή αν γινει το θαυμα να πας στους 16 του Τσου Λου..
Και ξεκιναει το παιχνιδι, οι Γαλλοι τρεχουν τρεχουν, η Θρυλαρα καθεται και περιμενει, οι Γαλλοι φτανουν εξω απο την περιοχη σου και σουταρουν, χτυπανε κορνερ, η Θρυλαρα αμυνεται, ο Καρολ αποκρουει, τα περιστερια παιρνανε την πιο δυσκολη νυχτα της ζωης τους μια και καταληγουν πανω τους πολλα απο τα σουτ των Γαλλων και ο χρονος κυλαει..το ημιχρονο ληγει 0-0 εχεις κανει 2 φασεις, ο Φουστερακος ειναι ο χειροτερος παικτης της ομαδας, εχει φαει και μια κιτρινη και φλερταρει επικινδυνα με την δευτερη, ο Μασαντο εχει χασει σουτ ενω επρεπε να μοιρασει, το κεντρο σου ειναι αμπαλο εντελως, μονο να τρεξει μπορει τιποτα αλλο, αλλα εγω ΕΛΠΙΖΩ στο διπλο..οπως ειπα και στο κολληταρι μου μιλωντας της στο ημιχρονο, εβλεπα διπλο απο δω μεχρι την Γαλλια!!
Βγαινουν στο δευτερο ημιχρονο και περιμενεις οτι θα μαρσαρει η ομαδα και αφηνωντας το φρενο θα ξεχυθει μπροστα..αντι αυτου συνεχιζει την ιδια κλωτσοπατιναδα, φρενο φρενο και χειροφρενο, σαν κατι να περιμενουν..και ερχεται..δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα γκολ! Γκολ που ξεκιναει με χερουκλα του αντιπαλου και ολοκληρωνεται με -ηπιε ενα ωκεανο νερο η αμυνα- απο τον εχασα και εγω τον παικτη μου Κοντρερας που δεν προλαβε να μαρκαρει τον Σαμπιονε (πως τον λεγανε)..
Και παθαινουν μεταλλαξεις απανωτες, σκαει η μια μετα την αλλη..λες και παθανε υστερικο σοκ και αφου βαζουν την μπαλα κατω, αρχιζουν και ανεβαινουν σκαλες αποδοσης..και ερχεται η ισοφαριση απο χτυπημα φαουλ του Χολεμπας μεσα στην καρδια της γαλλικης αμυνας απο τον Τοροσιδη! Ναι απο τον Τοροσιδη! Που εχει να βαλει γκολ απο το ουτε θυμαμαι ποτε! Εντωμεταξυ εχει χτυπησει ο Τζιμπουραρος και εχει παρει την θεση του ο Μητρογλας, εχει μπει μεσα και ο Αμπντουν, που εχει αντικαταστησει τον Γκρεκο (by the way ο καλυτερος παικτης του α΄ημιχρονου και μεχρι να αντικατασταθει εχει χασει και ευκαιριαρα να ισοφαρισει).. Μπαινει και ο πιτσιρικος ο Λυκογιαννης στο 88΄και απο κλεψιμο δικο του, μοιραζει στον Χολεμπας, ο οποιος κανει μια 30αρα μπαλια αλα Ορμπαϊθ την οποια τσιμπαει ο Αμπντουν κλεβοντας την απο τον συμπαθεστατο μαυρουλη και ξεχυνεται στην δεξια μερια της επιθεσης..την καταλληλη στιγμη σεντραρει και βρισκει το glx μπροστα απο την εστια των Γαλλων που ξεραινει ολο το γηπεδο κανοντας την θρυλικη ανατροπη!! 1-2 η Θρυλαρα στο 91΄και παρ΄τους κατω τους Γαλλους!!

Κριτικη παικτων

Καρολ: Eκανε μια πολυ καλη αποκρουση σε αιφνιδιο σουτ του Σαμπιονα, το οποιο κατα την γνωμη μου ο Μεγιερι θα το ρουφουσε ορθιος και με σταση "τραβαω φωτο"..στο γκολ δεν φταιει, αν και πιστευω οτι αυτο θα το απεκρουε ο Μεγιερι..τι θελω να πω? Οτι αυτοι οι 2 αλληλοσυμπληρωνονται, αν ειχαμε ενα τερματζη κραμα των 2 θα ημουν πολυ ευτυχισμενη..και η αμυνα μας επισης..

Χολεμπας: Στο ξεκινημα ειχε 2 απανωτα χερια, το ενα μαλιστα μεσα στην περιοχη μας αλλα ευτυχως ειχε σφυριξει φαουλ πριν ο Ιταλος και δεν μας στοιχισε..σταδιακα ανεβαζε αποδοση και εφτιαξε και τα 2 γκολ! Στην τριαδα των κορυφαιων εχθες!

Μανωλας: Oμολογω οτι δεν ειχα τρελαθει με την μεταγραφη του. Συνεχιζει ομως και με διαψευδει ηρωικα! Εχθες εκανε ενα καταπληκτικο παιχνιδι, ηταν αλανθαστος, νομιζω οτι οταν επιστρεψει ο Αβραμης μας θα κανουν το κορυφαιο αμυντικο μας διδυμο. Μπραβο Κωστα συνεχισε να δουλευεις και να μας εκπλησεις ευχαριστα!

Κοντρερας: Eχει ενα θεμα προς το τελος των αγωνων..κουραζεται, εκνευριζεται και τρωει κιτρινες..θεωρω οτι για την εμπειρια του πρεπει να ειναι περισσοτερο προσεκτικος. Ωστοσο εχει δεσει με τον Κωστακη και αν δεν ξεχνιοταν στην φαση του γκολ θα ηταν απο τους κορυφαιους εχθες..

Τοροσιδης: Βασιλη εχθες μου εδωσες την απαντηση που ψαχνουμε ολοι τον τελευταιο καιρο..θελεις να ανανεωσεις και θα ανανεωσεις! Νομιζω οτι και εσυ καταλαβες οτι θελεις να μεινεις στον Ολυμπιακο, οποτε η χθεσινη σου εμφανιση ευχομαι και ελπιζω οτι δεν ειναι φωτοβολιδα, αλλα η απαρχη της νεας καριερας σου στην ομαδα!

Γκρεκο: Ο καλυτερος μεσοεπιθετικος μας στο πρωτο ημιχρονο, απο τα ποδια του ξεκινανε και οι 2 ευκαιριες στο α΄ημιχρονο! Καλα τρεξιματα, κοψιματα, πασες, εχασε και την ευκαιριαρα του στο β΄ημιχρονο.. νομιζω οτι ανεβαινει εντυπωσιακα και οσοι βιαστηκαν να τον κραξουν μαλλον πηγαινουν γυρευοντας!

Φουστερ: Ειλικρινα δεν περιμενα ποτε να γραψω την επομενη προταση..στο πρωτο ημιχρονο ηταν ο χειροτερος μας παικτης..με πολλα νευρα, εφαγε μια κιτρινη και φλερταρε επικινδυνα με την κοκκινη..ευτυχως εβγαλε το ημιχρονο και μετα ηρεμησε και ανεβασε αποδοση μαζι με ολους μετα το γκολ..εχασε και την ευκαιρια να ισοφαρισει με καρφωτη κεφαλια, στελνοντας την αουτ..Φουστερακο μου ελπιζω να ηταν μια κακη παρενθεση το χθεσινο!

Μοδεστο- Μανιατης: Τους βαζω μαζι γιατι κανανε τα ιδια ακριβως πραγματα..τρεχανε και τρεχανε, κοβανε και κοβανε, αλλα τιποτα αλλο..ολες οι μπαλιες τους ειδικα του Μανιατη ηταν λαθος στο πρωτο ημιχρονο, σταδιακα ψιλοανεβηκαν στο δευτερο, ο Μοδεστο στα κοψιματα και ο Μανιατης στην αυτοθυσια..τιποτα αλλο ομως..τεσπα, δεν αμφιβαλλω για την προσφορα τους, αλλα ο μεν Μοδεστο δειχνει οτι καποια στιγμη κουραζεται ο δε Μανιατης στο περσινο ποδοσφαιρικο υπερθεαμα ειχε καλυτερο ρολο με την εννοια οτι επαιζε σε ενα κουτι και δεν ετρεχε ασκοπα..

Μασαδο: Tραυματιζεται ο Ιμπαγασα και αναλαμβανει το ρολο δεκαριου που τοσο πολυ μας εχει ζαλισει οτι ξερει να παιζει..δυστυχως δεν μου απεδειξε τιποτα εχθες, για αλλη μια φορα πολυ μπλα μπλα και απο ουσια τιποτα..τα κορνερ του ηταν επιεικως απαραδεκτα και στο πρωτο ημιχρονο αντι να πασαρει σε Τζιμπουρ ή Φουστερ προτιμησε να σουταρει στα περιστερια (ναι ναι και απο μας ειχανε ατυχες στιγμες τα συμπαθη πτηνα εχθες το βραδυ)..τι να πω, ας ελπισουμε οτι θα μεταλλαχθει στην πορεια..

Τζιμπουρ: Προσπαθησε! Ευχομαι ο τραυματισμος του να ειναι επιπολαιος..ο Τζιμπουρ ειναι σταθερη αξια, δεν τιθεται θεμα κλασης, ειναι το καλυτερο μας φορ! Εφαγε πολυ ξυλο στο πρωτο ημιχρονο καθως πεφτανε πανω του 2 παικτες να τον μαρκαρουν, εκανε και μια παραπανω ντριπλα και του κλεψανε την μπαλα ενω μπορουσε να πλασαρει στον Φουστερ, τεσπα, θεωρω οτι δεν εχει θεμα, ειναι μακραν ο καλυτερος μας φορ!

Οι αλλαγες του Ζαρντιμ ηταν ολες 100% στον στοχο. Ο Αμπντουν βγαζει την σεντρα στο δευτερο γκολ που το βαζει ο Μητρογλας, ενω εχει ξεκινησει απο κλεψιμο του Λυκογιαννη που εχει δωσει την πασα στον Χολεμπας και βρισκει με 30αρα μπαλια τον Αμπντουν.
Τελος! Ο ανθρωπος εχει αστρικο κωλοφαρδισμο απο δω ως την Πορτογαλια! Οσο συνεχιζουν και του πριονιζουν την καρεκλα οι γνωστοι αγνωστοι τοσο θα κερδιζει και θα τους το βουλωνει. Ναι θεαμα δεν βλεπουμε, το περσινο ποδοσφαιρο αναζητειται, αλλα η ομαδα κερδιζει! Αηττητη στο πρωταθλημα, πηρε και διπλο ψυχολογιας εχθες και κραταει την τυχη στα χερια της για προκριση στους 16, τι αλλο να του ζητησεις?Τι να του προσαψεις?

ΥΓ1 Βαγγελη νομιζω οτι εχθες και εσυ επιτελους καταλαβες οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινεις με την ομαδα στα εκτος εδρας παιχνιδια. Αντε ξαδελφε του Μητσοτακη..
ΥΓ2 Με την νικη της Σαλκε στο Λονδινο ο ομιλος εγινε μπουρδελο τελειως..ολα ειναι ανοικτα!
 

1 σχόλιο:

  1. Ένα έχω να καταγγείλω!! Η ΠΑΡΑΓΚΑ του Ολυμπιακού υπάρχει!! ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ στην Ευρώπη!! Άκυρο το γκολ της νίκης του ΘΡΥΛΟΥ. Αποκαλύπτω πως ήταν offside το ... "πουλί" του Μήτρογλα!!

    Υ.Γ.1 Γειά σου ρε Γιούρκα με τις γκολάρες σου!

    Υ.Γ.2 Μοιραζεις ΠΟΝΟ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή