Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

... και τώρα "Συγγρού όλο ευθεία και στο τέρμα αριστερά".

Καλημέρα σε όλους.
'Αλλο ένα διπλό τίτλου από το ΘΡΥΛΟ μας. Η ομάδα για ένα ημίχρονο και συγγεκριμένα το πρώτο έπαιξε Μ Π Α Λ Α Ρ Α. Το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο του ΘΡΥΛΟΥ. Τι είδα εγώ λοιπόν σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Τρομερή αλληλοκάλυψη, πρέσινγκ, φοβερή κυκλοφορία της μπάλας και συνολικά ένα διαστημικό Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με κεκτιμένη ταχύτητα για περίπου 20 λεπτά και μετά αρχίσαμε να μαζεύουμε τα πραγματά μας για την επιστροφή στην Αθήνα. Δεν ξέρω αν σε αυτό το διάστημα φταίει η έξοδος του Ιμπαγάσα (παλλουκάρια πρέπει να πάρει ανάσες ο κάνιο, γι αυτο μην κάνετε οτι να ναι μεσα στον αγωνιστικό χώρο μόλις βγαίνει) ή η χαλαρότητα ότι δεν θα μας κάνει και καμία ζημιά ο σκουληκάρης. Το θέμα είναι ότι φάγαμε 2 αστεία γκολ στα οποία έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας και κυρίως στο δεύτερο που κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου. Ελπίζω πλέον να είδατε λοιπόν όσοι κράζατε οτι το πρόβλημα δεν ήταν ο Κοστάντσο ΑΜΠΑΛΟΙ εεεε ΑΜΠΑΛΟΙ. Το κλέινω εδώ για τον τερματοφύλακα.  Πάμε να δούμε ατομικά τι έκανε ο κάθε παίχτης μας και να κλείσουμε με τα Υ.Γ. μας.

Μέγιερι: Ένα εύκολο απόγευμα για τον Ουγγρο ήταν γενικά το χθεσινό χωρίς ιδιατερες απειλες. Σε δύο φάσεις χρειάστηκε να είναι εκεί και δεν ήταν. Πραγματικά αστεία η έξοδος του στο δεύτερο γκολ του σκουληκαρη. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον μικρό αλλά θα ακούει την ίδια κριτική που άκουγε και ο προκάτοχος του όταν κάνει λάθη. Για μένα δεν ήταν καλός. (Μην ακούω αηδίες του τύπου στις εξόδους μαζεύει οποιον έχει μπροστά του συμπαίχτη ή αντίπαλο).

Χολέβας: Καλορίζικος Ιωσήφ. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Από τα απίστευτα στημένα του (τι κόρνερ φαρμακι είναι αυτά που εκτελείς αγόρι μου?) πήρε 2 γκολ ο Θρυλος. Πολύ καλος ο Ελληνας πλέον Χολέβας.

Μελμπεργκ: Τι να πει κανείς για το βράχο. Ελα να βλέπω κωλοτούμπες απο τους αμπαλους που τον έκραζαν το καλοκαίρι. Πολύ καλός βούλωσε όλα τα κενά όποτε χρειάστηκε. Ακόμα και στο πρώτο γκολ του αρη τρέχει να καλύψει τον Τοροσίδη. Πολύ καλός. Θέλω γκολ με τα λαγουδάκια Σουηδέ μου.

Αβρααμ: Καλός ο μπραχάμης με το γνωστό μολις έρθει η μπάλα στα πόδια μου θα τη στείλω στην αντίπαλη περιοχή. Γι αυτο και πολλές φορές παίζει ο Μαρκάνο σε αυτή τη θέση γκέγκε ΑΜΠΑΛΟΙ?? Στο τέλος όταν πίεσε λιγάκι ο αρης έκλεισαν με το Σουηδό κάθε "δρόμο" προς την εστία του Μεγιερι. Θετικότατος.

Τοροσίδης: Ένα καλό ημίχρονο (το πρώτο) από τον Τόρο. (Βλέπεις βασίλη που μπορώ να γράφω και καλά για σένα?). Στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις από τη μεριά του το πρώτο γκολ αν και έτρεξε προς βοήθεια ο Μελμπεργκ. Περιμένω περισσότερα Βασιλάκη .... ξέρεις εσύ γιατι.

Μόνχε: Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από τον Αργεντινο. Σουπερ εμφάνιση και τώρα καταλαβαίνουν οι ΑΜΠΑΛΟΙ γιατί δεν τον έβαζε ο Βαλβερδε πριν. Προσαρμόζεται στα συστήματα του Θρύλου ο Βιθέντε και θα γίνεται όλο και καλύτερος. Αχ και να έμπαινε η λόμπα και να γινόταν το 0-3. Δεν πειράζει κράτα το για το ποα.

Μοδέστο: Ο Κορσικανός από τα Καμίνια ανεβάζει στροφές στην καλύτερη φάση του πρωταθληματος. Το έσταξε και το γκολάκι του από την πάρε βάλε πάσα του κανιο. Εμενα μου άρεσες πολύ. Τρομερό πάθος.

Ορμπάιθ: Μπορεί να μην ήταν ο Ορμπαιθ άλλων αγώνων αλλά οι πάσες του ξυράφια. Δεν υστέρησε σε κάνενα σημείο του παιχνιδιού . Θετικός.

Ιμπαγάσα: Ο κάνιο θέλει ανάσες και αυτό φωνάζει απο μακριά. Κάνε κουράγιο 2 παιχνίδια Ιμπα και μετά στα πιτς για ανάσες. Σουπερ οσο ειχε δυνάμεις. Μάρκαρε, πίεζε, πάσαρε και έβγαλε με το στημένο του τον Μοδεστο σε θέση "βάλτο αγόρι μου". Μπράβο σου το λέω και θα το λέω συνέχεια υποδειγμα επαγγελματία μαζί με το Σουηδό. Αχ και να ήσουν 5 χρόνια νεότερος.

Μιραλλάς: Δεν ήταν κακός αλλά δεν ήταν και καλός. Έφαγε και τα κλοτσίδια του από τον αληταρά τον Καστίγιο. Έλα Κέβιν την επόμενη αγωνιστική σε περιμένει ο πελατάκος σου και ο πελατάκος μας. Ξέρεις εσύ. Είσαι ο καλύτερος .... για μας Μιραλλάς Μιραλλάς!

Τζεμπούρ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ μου εσυ! Το κάρφωσες το γκολάκι σου και είσαι έτοιμος να καρφώσεις και τους πελάτες την αλλη εβδομάδα. Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Ράφικ ο οποίος γράφει γκολάκια χωρίς πέναλτι ακούτε ΑΜΠΑΛΟΙ που χάσαμε τον παιχταρά το Τσιγκολελετο?? Έκανε άνω κάτω την άμυνα του αρη όποτε γουσταρε και όπως γούσταρε. Βγάλε τωρα Ραφικ αγόρι μου και άλλα γουστα με τον λαγό.

Μακουν: Μπήκε στη θέση του κάνιο και αθόρυβα αθόρυβα το κάρφωσε με ωραία κεφαλιά (!!!!!!!!!!), από στημένο πάρε βάλε του Χολέβας, ο κοντός! Θετικός θετικότατος θα έλεγα.

Μαρκάνο: Μπήκε σαν αλλάγή στη θλεση του Μόνχε δεν είχε κανένα πρόβλημα ως αριστερός μπακ και καθάριζε οτι πέρναγε.

Φεισα: Μπήκε στις καθυστερήσεις στη θέση του Μιραλλάς. Δεν μπορεί να κριθεί ο ανθρωπος.

Πάμε στα αγαπημένα μου υστερόγραφα.

Υ.Γ.1. Εμείς παίζαμε μπαλάρα εμείς είχαμε και τις κάρτες. Κρα κρα κρα κρα και παλι. Βαγγέλα κάνε κάτι. τα δρεπανηφόρα του Άρη είχαν λιγότερες κάρτες από εμάς και θα έπρεπε από το πρώτο ημίχρονο να πάιζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με ένα παίχτη λιγότερο (εν προκειμενω τον Κασναφερη με 4!!!! δολοφονικα τακλν και 1!!!! μολις κιτρινη).

Υ.Γ.2. ΠΟΤΕ δεν τον συμπαθησα. ΠΟΤΕ δεν τον γουσταρα. Ναι για τον αληταρα Καστιγιο μιλαω. Για αυτον τον γελοιο Μεξικανό που κατάφερε ο Κοκκαλης να κάνει το deal του αιώνα όταν και τον πούλησε. Έπρεπε να έχει δει κόκκινη χτες για την αλητικο και βρώμικο παιχνίδι του. Δύο φορές τουλάχιστον "μαζεψε" τον Μιραλλάς και συνεχώς διαμαρτυρόταν και έβριζε τους παίχτες του Ολυμπιακου. Πάντα ΚΟΤΑΡΑ ΛΙΡΑΤΗ ηταν και κρυβόταν πίσω από τον Τζιο και τον Ριμπο. Αιντε με ολους τους βλαμμενους που τον ηθελα πισω στο Θρυλο. Ουστ από εδω κοπρόσκυλο.

Υ.Γ.3. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι μετά το 60-70 η ομάδα χαλαρώνει. Χτες επρεπε να εχει βάλει 6 γκολ στον αρη. Κανονίστε μάγκες έχουμε αγώνα με τους βαζελους. Γκολ από την ωρα που θα βγαίνετε απο τα αποδυτήρια μέχρι και την ώρα που θα μπαίνετε και πάλι για τη λήξη του αγώνα.

1 σχόλιο:

  1. 'Αλλο ένα διπλό τίτλου από το ΘΡΥΛΟ μας. Η ομάδα για ένα ημίχρονο και συγγεκριμένα το πρώτο έπαιξε Μ Π Α Λ Α Ρ Α. Το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο του ΘΡΥΛΟΥ.

    Εμείς παίζαμε μπαλάρα εμείς είχαμε και τις κάρτες.

    Ναι για τον αληταρα Καστιγιο μιλαω. Για αυτον τον γελοιο Μεξικανό....

    Δεν μπορω να καταλάβω γιατι μετά το 60-70 η ομάδα χαλαρώνει. Χτες επρεπε να εχει βάλει 6 γκολ στον αρη. Κανονίστε μάγκες έχουμε αγώνα με τους βαζελους. Γκολ από την ωρα που θα βγαίνετε απο τα αποδυτήρια μέχρι και την ώρα που θα μπαίνετε και πάλι για τη λήξη του αγώνα.


    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή