Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αστέρας - Ολυμπιακος (2-0)

Αστεράκια είδαν τα ματάκια μας χτες το βράδυ. Ο Θρυλος μας έκανε ενα από τα χειρότερα του παιχνίδια και φυσιολογικά έχασε από τον Αστέρα που έπαιζε λες και ήταν σε τελικό CL. Καλά και έκαναν οι παιχτες της Τρίπολης αλλά πολύ θα ήθελα να δω το ίδιο πάθος και με τις άλλες ομάδες της κοπρολίγκας. Γκεγκε σκορδάδες?? Στεναχωρήθηκα πολύ με το θέαμα που παρουσίασε η ομαδάρα μας αλλά και πάλι δεν έχω κανένα λόγο ανησυχίας. ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα είναι κόκκινο είτε σας αρέσει είτε οχι. Αααα και σε οποιον δεν αρέσει είπαμε, να γίνεται πανιώνιος, αααχ συγνώμη Πας Γιαννενα ήθελα να πω για να βλέπετε τον αγαπημένο σας προπονητή. Γκεγκε και εσείς Ολυμπιακάρες του κώλου? Δεν θα σταθω καθόλου σε ατομική κριτική γιατί θεωρώ πως ίσως με εξαίρεση το Μανιάτη όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ήταν κάτω του μετριου και μην πω κάτω του αναμενόμενου. Η ομάδα έδειξε "κουρασμένη" και "σκασμένη" μετά την υπερπροσπάθεια της Γαλλίας. Δεν πιστευω οτι κανεις διαλέγει παιχνίδια γιατί πολύ απλά χτες δεν υστέρησε κάποιος αλλά όλοι. Κάτι που δείχνει πως χτες δεν λειτούργησε τίποτα καλά ξεκινόντας με τον πολύ γρήγορο τραυματισμό του Μελμπεργκ. Πρόεδρε αγιασμό και γρήγορα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Βουντού μας κάνουν και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό μου. Στην τελική ρε μάγκες έχουμε μάθει ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ολοι σας. Αλλά είπαμε το Μαη θα ναι ωραία με τις κούπες στον Περαία.
Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Πάμε γερά για τον αγώνα με τη Δόξα που και αυτή θα παίζει όπως ολοι αλλωστε τελικό CL.

Υ.Γ.1 Εσείς ρε παπάρες που κράζεται συνεχώς το Βαλβέρδε καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε. Μορφωμένοι άνθρωποι είστε και κουβαλάτε τόσο κομπλεξ για έναν άνθρωπο ο οποίος στην τελική ομαδάρα σας παρουσιάζει και βασικά ΔΕΝ τον ξέρετε. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω το κράξιμο ειδικά από εσάς που ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ το ποδι σας στο ΝΑΟ και κραζετε ρε μαγκες του πληκτρολογιου και προπονητες της παντοφλας. Ουστ ξεφτύλες ...

Υ.Γ.2 Στηριξη και πάλι στηριξη στην ομάδα. Στήριξη και στον Μέγιερι που χτες ήταν τραγικός και μοιραίος. Ναι ρε παπάρες γιατι εμείς στηρίζουμε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες που φοράνε την ερυθρόλευκη και δεν κράζουμε. Α και μια και είστε και στόκοι όχι δεν μου γυάλισε ο μικρός. Ζώα εεεε ζώα.

Υ.Γ.3 Αχ ρε Φεισα αγορι μου πόσο άτυχος είσαι. Κουράγιο και υπομονή τώρα για να επιστρέψεις δυνατότερος. Μη μασας. Τα δύσκολα είναι για τους μάγκες. Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος.

Υ.Γ.4 Ας μου πει κάποιος οτι το βιντεάκι με το Ρονι να επιδίδεται σε "παλινδρομική κίνηση ισχύος επί καθέτου άξονος βαίνουσα συνεχώς αυξανομένης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου" είναι αληθινό. Μπουααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ο κατάληλος παίχτης στην κατάλληλη ομάδα. Ε ρε ρεζίλιδες που είστε!!

Υ.Γ.5 Μπράβο σε αυτό τον φανταστικό κόσμο! Τι να πω ρε παιδιά ότι και αν γράψω λίγο θα είναι. Είστε ο ορισμός του "οπου πας εγω θα 'ρθω". Μπράβο σας και πάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου