Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες ...

Διαβάζοντας σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κατάλαβα πολύ καλά πως το πρόβλημα αλλά και ο στόχος όλων των ΑΡΔ και κυρίως των ΑΡΔ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι ο προπονητης της ομάδας Ερνεστο Βαλβέρδε. Καιρό τώρα παρακολουθώ την αλλαγή "συμπεριφοράς" ενός εξ αυτών του Παντελή Διαμαντόπουλου και αυτά που γράφει σε γνωστά sites (σιγά μη σας κάνω και διαφημιση) σήμερα λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση. Γράφει λοιπόν ο εν λόγω κύριος "Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. Φυλακισμένος των συνεχών αλλαγών της αυξομείωσης του ρυθμού ....". Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω και το απόσπασμα.
Προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος βλέπει κάτι που δεν το βλέπουν τα εκκατομύρια των οπαδών του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα βεβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, αλλά βρε αδερφέ κουβέντα να κάνουμε. Το πιάσαμε το υπονοούμενο Παντελή, "δεν έχεις άκριες στα αποδυτήρια καρντιά μου" και πρέπει να βγάλουμε κάτι να πούμε για τον κακό Βαλβέρδε. Το παίζουμε Ολυμπιακάρες και δήθεν στηρίζουμε τον προπονητή έτσι ανεβάζουμε και τα hits στα site που γράφουμε και μετά το γυρνάμε το παραμύθι. Ξυδάκι Παντελή γιατι θα τον έχουμε για πολλά χρόνια προπονητή. Αν δεν σου αρεσει κλείσε το στοματάκι σου και γράφε για την αγαπημένη του ... Ρόμα. Στη συγκεκριμένη εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις/κρίσεις του Νικοπολίδη που με λίγα λόγια λέει για τον Κοσταντσο "Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του". Μάλιστα ξεχνάς Αντωνάκη ξεχνάς και πέφτεις σε ατοπήματα.

Πάμε παρακάτω. Γνωστοί για τα αντι-Βαλβερδικά τους αισθήματα οι Πικουλο-Καραπαπαδες. Για να είμαι ειλικρινής τους θεωρώ περισσότερο "έντιμους" γιατί από την αρχή και επειδή και αυτοί δεν εχουν άκριες στα ... άδυτα του Ρέντη τα έχωσαν στο Βαλβέρδε. Έχουν και τον Βερβελέ τον μέγα ρεπόρτερ πήραν μαζί τους και τον ντόκτορα και έτσι ήρθε και έδεσε το γλυκό. Πριν σχολιάσω τις σημερινές μπαρούφες θα σας πω για να το χωνέψετε "Δε νομίζω Τάκη". Γράφουν λοιπόν σήμερα αυτοι οι έγκριτοι (ο Θεός να τους κάνει) δημοσιοκάφρο: "Σεβασμός σε Αβρααμ και Μέγιερι, Ιεροσυλία να χωρίζεις το δίδυμο Αβρααμ-Μέλμπεργκ.", να το δούμε λιγάκι 
Βέβαια δεν μας αρκεί αυτό πως αλλιώς θα χτυπήσουμε τον προπονητή? Μα και βέβαια βάζοντας Νικοπολίδη και Κελεσιδη να μιλήσουν για Μεγιερι. Ειλικρινά απορώ πως ο Νικοπολίδης έπεσε σε αυτή την παγίδα και ανοιξε το "χρυσό" του (και εδώ, μαλλον πήρε σβάρνα τις εφημερίδες να μιλήσει , θα πήρε και αυτός το "πτυχείο" του και θα θέλει να αναλάβει πόστο) και μίλησε για τον Κοσταντσο. Αντώνη να σου θυμίσω πως τα έτρωγες όρθιος και εσυ!! Οσο για τον Κελεσίδη ας μην ανοιξω το στόμα μου καλύτερα. Μάλιστα και ποιοί είστε εσείς που θα υποδείξετε στον άμεσα υπεύθυνο ποιούς θα βάζει και σε ποιά θέση. Τελειώνοντας με αυτούς θα πω και για τον ντόκτορα κάτι. Ρε μεγάλε ποιός Φετφατζίδης?? Τον είδαμε με τον οφη, μια μπάλα μόνος του και όλο κάτω ο νεο-καραγκούνης. Ο Γιαννάκης ευκαιρίες παίρνει αλλά τις πετάει στη θάλασσα του Πειραιά ... αλλά ναι ξέχασα "ευτυχώς που υπάρχει η εθνική". 

Και πααααμε στον έτερο Καππαδόκη "Πουλόπουλο-Πρωταθλητή". Πραγματικά ρίγη συγκίνησης με έχουν συνεπάρει από τα καυτά ερωτηματα που έχει θέσει ο "έγκριτος" αυτός δημοσιογράφος μετά την εμφάνιση της ομάδας στη Γερμανία. Φωτογραφία του Βαλβέρδε και 11 ΓΙΑΤΙ. 
 
 
Προσπαθεί να το σώσει με τη λεζάντα "ο Π αναλύει το σχέδιο δράσης του Βαλβέρδε στο Βεστφαλεν επεξηγώντας μια ... ενδεκάδα αποριών που προέκυψαν από το μάτς με τη Ντορτμουντ", αλλά και πάλι είναι ο ορισμός "θέλει η .... τατιάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Κούρασα πολύ με το σεντόνι μου σήμερα αλλά πραγματικά έχει καταντήσει αηδία η όλη κατάσταση με τον Ολυμπιακό και τον προπονητη του. Βρήκαμε σοβαρό προπονητή, δουλευταρά και προοδευτικο και έχουμε πέσει να τον φάμε γιατί πολύ απλά δεν εξυπηρετεί τα μικροσυμφέροντά μας.
Στην τελική ρε αδέρφια άμα δεν γουστάρετε να γίνετε και εσείς βάζελοι να χορτάσετε "ευρω-πορείες, ευρω-κούπες, παιχταράδες και μπαλάρα.

Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες!

1 σχόλιο: