Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αιώνια Λαγός ( 1 - 1 )

Η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου το Σαββατο το βραδυ στο ΝΑΟ. Αλλα ταυτόχρονα και η αποθέωση της γκίνιας για το ΘΡΥΛΟ και της κωλοφαρδιας για το βαζελο. Οι 22 τελικες σε ενα ντερμπι τα λένε όλα. Η ομαδα ελιωσε στην κυριολεξια το λαγο αλλα δεν μπορεσε να τον διασυρει. Τα 5 και 6 γκολ θα ηταν λιγα. Αλλα η μπαλα ειναι πορνη. Και αν δεν θελει να μπει η ... τιμημενη δεν θα μπει ποτε. Δεν με πειραξε πολυ εκεινη την ωρα αλλα και λιγο αργότερα. Χτες ομως που το σκεφτομουν εσκασα. Πηγα να γραψω και σκεφτηκα αστο καλυτερα να εισαι πιο ηρεμη. Δεν υπηρχε αυτο που ζησαμε το Σαββατο στο ΝΑΟ. Χαιρομαι ομως για 2 πραγματα. Πρωτον για τη μπαλαρα που μας χαριζει ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ σε καθε ματς και δευτερον γιατι αν και κοπελες ΒΛΕΠΟΥΜΕ ποδοσφαιρο και δεν λεμε οτι μας ερθει στην κεφαλα. Ακου αποτελεσματικος ο gay13 και εφυγε πρωταθλητης απο το ΝΑΟ. Οτι να ναι ρε μεγαλε οτι να ναι! Ευτυχως το μαζεψες γρηγορα και ειναι στα συν σου γιατι επρεπε εμεις ως μεγαλυτερο να σε σεβαστουμε και να μην απαντησουμε (κατι που δεν καναμε και ψιλοπιαστηκαμε) αλλα κάποια πραγματα βγαζουν ματια. Όπως ειχε πει και ο κοουτς θα ανησυχουσα αν δεν καναμε ευκαιριες. Τωρα που κανουμε δεν ανησυχω. Ετσι και εγω δεν την φοβαμαι την ομαδα. Μπαλαρα παιζει, παιχταραδες εχει, φανταστικο κόσμο εχει και τον ΜΑΗ ΘΑ 'ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ. Το ακουσατε πρωταθλητες Νοεμβριου?? Το Μαη εγω φιεστα και εσυ κλαιει ωχ, γιατι στη ζωη εγινε νόμος και δεν γίνεται αλλιως.
Πάμε ατομικά να δούμε τι εγινε το Σαββατο στο ΝΑΟ.

Μεγιερι: Ο μικρός τα πηγε πολύ καλά. Γουσταρα στη φαση που κοβει την αδερφη το Λετο και γυρνόντας του την πεφτει. Εχει κοτσια και το δειχνει.

Τοροσιδης: Ενα σχετικα καλο παιχνίδι από τον Τόρο. Μπορουσε νομιζω καλύτερα, φταίει στη φαση του γκολ του Ζεκα, που μαρκαρει με τα ματια. Σωστος δεν τσίμπησε στις λαλακιες του κωλετο.

Αβρααμ: Καλο παιχνίδι απο τον Αβρααμ, σε μια φαση εκανε ενα τσαφ στο δοκαρι του παπαρα. Γενικα και τις ψιλες του εδωσε στον κοτολετο και ηταν μια χαρα.

Μελμπεργκ: Βραχος ο Σουηδος δεν καταλαβαινει απο βαζελους και κυριως δεν καταλαβαινει απο κυριες. Εβαλε με δυο καλα τζατζαρισματα στη θεση του την Λετισια και καθαρισε. Δεν ειχε πολυ δουλεια.
  
Χολεβας: Δεν ειχε κανενα προβλημα ο Χοσε αν και απο τη μερια του φευγει ο Κουινσι. Θα επαναλλαβω ειναι πολυ ελεγχομενη η φαση του γκολ του ακατανομαστου.

Μακουν: Στο καλυτερο του παιχνιδι με την ερυθρολευκη ηταν απιστευτα γκαντεμης. 2 μηνες εξω και παμε παλι απο την αρχη χωρις χαφ! Πανω που αρχισε να προσαρμοζεται ... Κριμα και αδικο. Σιδερενιος Ζαν και κυριως μη σε παρει απο κατω.

Ορμπαιθ: Τον φαγαμε με το ματι μας. Παει και ο Παμπλο για 10 μερες. Πολυ καλος για ενα ακομα παιχνιδι αθορυβος και ουσιαστικος. Σιδερενιος παιχταρα.

Μοδεστο: Σε ενα μετριο βραδυ ο Κορσικανος. Αλλα ως συνηθως με πολυ παθος. Τον ξερουμε και ξερουμε τι μπορει να δωσει δεν χρειαζεται να τον σκιζουμε. Τωρα πρεπει να τα δωσεις ολα την Τεταρτη. Τσαμπουκας μεγαλος.

Φουστερ: Καλος στην επανεμφανιση του. Λογικα καπου κουραστηκε μετα απο 1 μηνα και μετα από εναν πολυ περιεργο τραυματισμο. Τι δοκαρι ηταν αυτο ρε Φουστεραρε?

Μιραλλας: Πολυ αγχωμενος. Δεν ηταν κακος αλλα εχασε τα αχαστα. βαλτο ρε Κεβιν να τους τελειωσεις μια και καλη. Εχω την αισθηση οτι δεν γουσταρεις που η κερκιδα ασχολειται με τον τρομοκρατη. Χαλαρωσε ομως γιατι μαζι μπορειτε να κανετε παπαδες εκει μπροστα στην επιθεση.

Τζεμπουρ: Οε οε οε Τζεμπουρ! Οε οε οε Τζεμπουρ. Να ειναι καλα ο Αδραχμιδης που σε αφησε ελευθερο. Παιχταρα μου εσυ! Το καρφωσες και παλι. Αλλα ρε φιλε τι παθος ηταν αυτο? Απιστευτος ο Αλγερινος. μαρκαρε, μοιραζε τη μπαλα, εκανε παιχνιδαρα γενικα. Μπραβο αγορι μου συνεχισε ετσι!

Γιεστε: Σε γενικες γραμμες ηταν καλος. Δεν του παιρνεις τη μπαλα απο τα ποδια με την καμια. Αν ειχε και περισσοτερο μυαλο στο κεφαλι του και δεν εκανε την επεμβαση θα ειχε προσαρμοστει περισσοτερο και θα ειχε φανελα βασικου. περιμενω πολλα πλεον περισσοτερα απο το Φραν. Τρομερη ποιοτητα η παρουσια του στα στημενα.

Παντελιτς: Ενταξει ελπιζω να σταματησει το πανηγυρακι "γιατι δεν βαζει τον Παντελιτς". Γιατι δεν μαρκαρει, ειναι πιο αργος και απο το θανατο και ειναι απιστευτο τσαντηρι. Τι αλλο πρεπει να κανει δηλαδη για να μην παιζει. Αχρωμος, αοσμος αγευστος.

Αμπντουν: Τι να κρινω για 5 λεπτα?

Υ.Γ.1 Μιλανε οι βαζελοι για διαιτησια?? Οι βαζελοι που επρεπε απο το 20 να παιζουν με παιχτη λιγοτερο? Οι βαζελοι που ποτε δεν ειδαμε αν ειναι οφσαιντ ο Κουινσι στη φαση του γκολ? Οι βαζελοι που ο Λετο επρεπε να εχει αποβληθει με δευτερη κιτρινη οταν και κλωτσαει εκτος φασης το Μοδεστο?? Ουστ λαμογια ξεφτυλισμενοι.

Υ.Γ.2 Μωρη ξεφωνημενη Λετισια σου αρεσε πως στον φορεσαν ο Αβρααμ και ο Μελμπεργκ? Θελει λεει η .... τατιανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει. Ο ορισμος λοιπον της απατημενης χαζογκομενας. Φανηκε ποσο σε ποναει που δεν φορας το δαφνοστεφανωμενο. 

Υ.Γ.3. Γιατι? Γιατι Θεε μου? Ομαδα για 6 γκολ ηταν ο ξεφτυλισμενος. Βρηκες ωρα και μερα να κοιμηθεις καλέ μου Θεουλη??

Υ.Γ.4 Οε οε οε Τζεμπουρ. Ποσες φορες θα το γραψω? ΑΠΕΙΡΕΣ!!!!! Παιχταρα μου εσυ!!

Υ.Γ.5. Λοιπον Κεβιν το παραμυθακι πρεπει να τελειωσει. Μην κανεις σαν χαζογκομενα και εσυ. Ξεκολλα το μυαλο σου. Το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα. Χαλασες φαση για γκολ του Τζεμπουρ στο τελος (89 και κατι) οταν και πηρες τη μπαλα ενω ηξερες οτι εισαι οφσαιντ. Χεσε μας μωρε με το ποιος θα βγει πρωτος σκορερ. Για την ομαδα παιζεις, δεν παιζει η ομαδα για σενα. Οσο πιο γρηγορα ξεκολλησεις το μυαλο σου τόσο πιο γρηγορα ο κοσμος θα σου φωναζει και παλι "εισαι ο καλυτερος γιαμας Μιραλλας". Συγκεντρωσου.

Υ.Γ.6. Αυτους τους μαλακες με τις φωτοβολιδες δεν μπορουν οι διπλανοι τους να τους πλακωσουν στις μαπες?? Ειναι δυνατον αυτο το πραγμα? Ελεος κατι πρεπει να γινει με αυτο. Ηθελα να ηξερα δεν το καταλαβαινουν τα ζωα οτι κοβουν το ρυθμο της ομαδας??

Υ.Γ.7. Το αφησα για το τελος και οχι τυχαια. Το αφησα γιατι ηθελα στο 7 να γραψω για τον Βαλβερδε. "Κοουτς σε ευχαριστω πολυ για την ομαδαρα που φτιάχνεις. Σε ευχαριστω πολυ για το θέαμα που βλεπω καθε Κυριακη στο γηπεδο. Μας κανεις ολους υπερηφανους. Σε ευχαριστω και παλι!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου