Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΓΑΥΡΟΣ 1-0: Στις στεπες αδελφες μου στις στεπες..

Ενα  καλο παιχνιδι απο την Θρυλαρα, οχι του επιπεδου στο Emirates, αλλα με φασεις και προσπαθεια απο σχεδον ολους τους παικτες μας. Αναλυτικοτερα:

Ο Μεγιερι δεν ηταν κακος αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να ξεχασουμε τον Φρανκο. Ο μικρος σαφως και πρεπει να παρει τις ευκαιριες του -πχ στα παιχνιδια κυπελλου- αλλα βασικο τερματοφυλακα εχουμε και δεν τον διαγραφω.
Το κεντρικο αμυντικο μας διδυμο ηταν αρκετα καλο, ενω τα 2 μπακ μας δεν πιστευω οτι καπου υστερησαν. Και ο Μαρκανο και ο Μοντεστο μια χαρα σταθηκαν.
Στο κεντρο ο Φεϊσα φανηκε οτι ηταν αλλου για αλλου. Ειναι καλος παικτης αλλα πρεπει να σταθεροποιησει την αποδοση του. Δεν γινεται ενα παιχνιδι +100 και στο επομενο -100. Ισως να ηταν επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του και την ελλειψη προπονησεων, οποτε δικαιολογειται. Ο Ορμπαϊθ μου αρεσε παρα πολυ. Δυστυχως χαραμισε το πρωτο 10λεπτο του αγωνα μενοντας στη σκαλα που οδηγει απο τα αποδυτηρια στον αγωνιστικο χωρο και εγινε η ζημια με το γκολ που δεχτηκαμε..μετα ανεβηκε παρα πολυ και εκανε μια πολυ καλη εμφανιση. Ο Ιμπαγασα δεν ηταν καλος. Δεν ηταν ο Ιμπαγασα της Αγγλιας ή αν θελετε αυτος που επαιξε στην Νεα Σμυρνη. Απο το παιχνιδι αυτο και μετα δεν ειναι στα καλυτερα του..Ο Μιραλλας μια ευκαιρια στο 15' πουθενα μετα. Τον εκλεισαν καλα και τον βραχυκυκλωσαν. Ο Τζιμπουρ επαιξε πολυ "ξυλο" και σε μια φαση που αντι να σουταρει πασαρε στον Μιραλας με εκνευρισε πολυ. Δεν ηταν καλος εχθες. Ο Χολεμπας ηταν αρκετα καλος, απιστευτες εκτελεσεις κορνερ, αλλα το τραγικο γυρισμα στον τερματοφυλακα μας μονο σε παιδικο πρωταθλημα μπορει να το δεις.
Οι αλλαγες δεν βοηθησαν πουθενα. Ο Παντελιτς ειναι το γνωστο στατικο φορ που περιμενει την πασα και δεν κανει κινηση οπως πχ ο Τζιμπουρ..λογικο ηταν οτι ολες οι ψηλες μπαλιες προς το κεφαλι του ηταν χαμενες απο χερι.. Ο Αμπτουν ειναι ο νεος μας καμηλιερης. Μετα την φυγη του Ζαϊρι η καμηλα στου Ρεντη απεκτησε νεο αφεντικο. Τι τα θες ρε τα τακουνακια? Οσον αφορα τον Μακουν ηταν καλυτερος του Φεϊσα αλλα φευ..Ανουσιος, αγευστος δεν νομιζω οτι αν ξεκινουσε αυτος θα καναμε υποκλιση.
Οσον αφορα τον Βαλβερδε, δεν του βγηκε το ματς λογω της κακης επιλογης του Φεϊσα που δεν τραβηξε. Αν ειχε ετοιμο τον Τορο θα εβαζε Μοντεστο στα χαφ πιστευω και οχι τον Φεϊσα. Δεν πιστευω οτι διαβασε λαθος το παιχνιδι και αν ειχαμε το σκορ στο 0-0 οταν τελειωνε το πρωτο ημιχρονο θα ηταν σαφως διαφορετικο το δευτερο. Δυστυχως συνηγορισαν πολλοι παραγοντες και καναμε μια τσαμπα ηττα εχθες. Η γνωμη μου για τον Προπονητη μας δεν αλλαζει σε καμια περιπτωση και ειναι υπερ του δεοντος θετικη!

ΥΓ1  Γαμημενε κορακα σου ευχομαι να σε στειλουν με δυσμενη μεταθεση στις στεπες της Ρωσιας. Να σφυριζεις τους συγγενεις σου τα κορακια στο οικογενειακο τους διπλο.

ΥΓ2 Εσυ ρε ξεφτιλισμενε, τσαμπα μαγκα με σκατα στα μουτρα που κατεβηκες και προσπαθησες να την πεις στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας, σου ευχομαι να σου μαραθει και να σου πεσει. Δεν ντρεπεσαι ρε? Να μην ξαναδεις την Θρυλαρα ρε μπινε, εισαι αρρωστος στο μυαλο!

ΥΓ3 Δεν χαθηκε τιποτα. Εχουμε 2 παιχνιδια ακομα! Θελω 3η θεση και συνεχεια στο Europa. Οι προκρισεις στους 16 δεν με πανε πουθενα παραπερα, ενω στο Europa εχω ολα τα φοντα να κανω πολλα πραγματα σαν ομαδα!

2 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Ολα τα λεφτα το ΥΓ.2. Να εισαι καλα ρε κοριτσακι μου, μου εφτιαξες τη μερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή