Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ....

Τελικά η γκρίνια δεν είναι δικό μου και μονο δικό μου προνόμιο! Διαβάζω από προχτές σε εφημερίδες και σάιτ τη γκρίνια που έχει πέσει με τις εμφανίσεις του ΘΡΥΛΟΥ. Και αν εγω γκρινιάζω για τον Ουρτάδο οι περισσότεροι γκρινιάζουν για όλους και για όλα! Τη μια ο Κοσταντσο (για τον οποίο είπα σε άλλο ποστ πως κάτι με χαλάει με την μέχρι τωρα παρουσία του αλλα θέλω ακόμα να τον δω) που δεν γεμίζει το μάτι κανενός! Την άλλη ο Μαρκανο που δεν ειναι και σιγουροι σε ποια θέση παιζει. Ο Παπαζογλου λιγος ο Σουμπινιο πιο λιγος, ο Παντελιτς αργος και βαρυς, ο Μιραλας (καλα εδω γελαει και ο καθε πικραμενος με τις @#@$%^!$! που γραφει ο καθε δημοσιοκαφρος) φετος δεν θα παιξει, ο Ριερα πουλα τον προεδρε και φερε αριστερο εξτρεμ αλλο (λες και στην αγορα ειναι πολλα διαθεσιμα), ο Ουρταδο νεος Οσκαρ (και νεος αδερφος Αλονσο) κ.τ.λ κ.τ.λ και παει πολύ μακρια η βαλίτσα. Τελικα σε κανεναν (ή τουλαχιστον στους περισσοτερους) δεν αρέσει ο νέος Ολυμπιακός. Άμυνα για τα μπαζα, κέντρο ανύπαρκτο και επίθεση ετσι και ετσι! Το οτι είμαστε αρχες Αυγουστου η προετοιμασια ειναι σε εξελιξη ο προπονητής δοκιμάζει σχήματα και παίχτες, το ότι ο πρόεδρος δεν εχει καμια ανησυχια για την εξελιξη της ομάδας, το ότι είναι πανέτοιμος να πάρει και έναν και δύο και όσους παίχτες ζητήσει ο Βαλβέρδε σε μια χρονική στιγμή που ΟΛΟΙ οι υπάλοιποι μαζί δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ή σχεδόν κανενας) ΓΑΥΡΟΣ.
Έτσι λοιπόν συνεχίστε τη γκρίνια σας και τη μιζέρια σας! 
Σας περιμένω όλους να κωλοτουμπιάσεται μόλις αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Θρύλου.

Μετά τιμής η γκρίνια που βρήκε περισσότερο γκρινιάρηδες από αυτήν.

Υ.Γ.1 Ρε Γιαννακη δε μας χεζεις και εσύ που σε αδίκησε ο Βαλβέρδε και δεν σε πρόσεξε ο Ολυμπιακός! Ακού εκεί ο Τιμούρης ο καλύτερος προπονητής που είχες και σε πρόσεχε! Ρε ουστ τράβα να κανεις παρέα με το άλλο το ταγαρι τον κοκκινομαγουλάκη. Ρε κοίτα να δεις τι κομπλεξικούς που έχουμε μαζέψει.
Υ.Γ.2 Κορυφαία ατάκα γαύρου "διώξαμε Ζαιρι, Επσταιν και Ρομενταλ και κρατησαμε Χαβίτο". Ρε μπαγλαμά για τον Ρόμενταλ κάτι πάει και έρχεται να πεις αλλά για τους άλλους δύο ..... Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα και που να κάνει κανένα 40αρι ακόμα τι έχουμε να ακούσουμε. 

1 σχόλιο: