Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

4 Θέματα ... ούτε εξετάσεις να δίναμε .....

Θέμα 1ο - Βασίλης Τοροσίδης

Τι θα γίνει ρε Βασιλακη με την πάρτη σου?? Μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα. Μένεις φεύγοντας, φεύγεις μένοντας. Αφού η Στόουκ εκπληρώνει τις φιλοδοξίες σου φέρε την πρόταση και άμε στο καλό. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτος ποδοσφαιριστής από σένα. 

Θέμα 2ο - Ράφικ Τζεμπούρ

Άλλος από εδώ. Οκ μεγάλε καλός είσαι είπαμε μια χάρά τα πήγες στο δεύτερο γύρο με το Θρύλο αλλά άραξε λιγάκι στα κυβικά σου που μου έγινες και "Κριστιάνο Ρονάλντο" και θες και μεταγραφή. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε και αυτόν. Μωρέ καλά λένε οι κακές γλώσσες πως κάτι βλέπει ο Βαλβέρδε και έδωσε το οκ αμα βρουν να τον πουλήσουν.

Θέμα 3ο - Ντένις Ρόμενταλ

Μεγάλε έχεις φύγει και δεν το έχεις πάρει χαμπαρι! Σε έχουν ενημερώσει από την αρχή του καλοκαιριού πως δεν υπολογίζεσαι στην ομάδα και εσύ έκατσες στο συμβολαιό σου και ... ξύνεσαι. Δεν σε σέβονται λες?? Κάτσε και να δεις πως θα είναι όταν δεν θα σε σεβαστουν πραγματικα! Έλεος και με την πάρτη σου.

Θέμα 4ο - Αμυντικός Χάφ

Από το Γενάρη που έχει μαζέψει τα κουβαδάκια του και πήγε σε άλλη παραλία ο Ντουντού για αμυντικό χαφ μιλάμε! Βαγγέλαααααα τι θα γίνει θα πάρουμε ή θα μείνουμε τον Μοδεστο?? Ημαρτον έναν παίχτη δεν μπορείτε να κλείσετε?? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου