Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός - Γουεστμπρομ (κατιτις) ...

Η πρώτη εμφάνιση του Θρύλου μπροστά στο κοινό του μετά την προετοιμασία σε Αυστρια και Ολλανδια δεν συνοδευτηκε απο νίκη αλλά από πολλά .... συμπεράσματα. Ο Θρυλος του πρώτου ημιχρόνου πολύ καλός αυτό που μου άρεσε εμένα ήταν η πίεση ψηλά! Ο Θρύλος του δευτερου ημιχρόνου δεν μου άρεσε αλλά συνολικά η παρουσία του αφήνει πολλές υποσχέσεις!! Τα Αγγλάκια για τουρισμό ήρθαν αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η κλωτσοπατιναδα πήγε σύννεφο. Ευτυχώς που δεν είχαμε και κανένα τραυματισμό.
Δεν στέκομαι άλλο στο παιχνίδι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πάμε στην δική μας κριτική των παιχτών. Στην κριτική των παιχτών όπως τους είδαμε μέσα από το γήπεδο (σιγά μη και δεν πηγαίναμε).

Κοστάντσο: Προσωπικά δεν μου άρεσε χτες. Πρέπει να παίζουμε το σύστημα του σταυρού μπας και δεν γίνει καμία στραβή. Φταίει και στα δυο γκολ. Ειδικα στο δεύτερο έλεος και ήμαρτον μαζί ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ρε μεγαλε εκτος θέσης είσαι. Κρατάω μια πολυ μικρή επιφύλαξη και δίνω ένα ελαφρυντικό ότι δεν ξέρει ακόμα την άμυνα και δεν μπορεί να συννενοηθεί καλά με τους συμπαίχτες του. Αλλά το εκτός θέσης δεν είναι θέμα συννενόησης αλλά πείρας και εμπειρίας. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση!

Χολέμπας: Ο "γερμανός"  σπιντάτος και σούπερ. Παρότι δεν είχε μπροστά του το Ριέρα που συνεργάζονται στα μέχρι τώρα φιλικά άψογα, έκοβε, έραβε, και έβγαλε και ωραίες σεντρούλες έκανε και τα φαρμακερα τα σουτάκια του. Ωραίος ο τυπάκος μάλλον έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι και δικαιώνει τον προπονητή του που δεν ήθελε άλλο αριστερο μπάκ. Μπράβο Χοσέ συνέχισε έτσι!

Γαβραάμ: Ο Μπραχάμης σταθερή αξία, γρήγορος μέσα όλες τις φάσεις όσο περνάνε οι μέρες βελτιώνεται και θέλω αυτόν με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Τον ξέρουμε περιμένουμε τα ίδια από αυτόν και ακόμα περισσότερα. Μπράβο Γαβραάμ!

Ναυαγός: Ακόμα είναι "βαρύς" γιατί άργησε να μπει στην προετοιμασία. Είχε κάποια προβληματάκια με τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλα δεν τον φοβάμαι με τον καιρό θα γίνει και πάλι ο γνωστός "βράχος" στην άμυνα.

Μανιάτης: Σχετικά καλός ο Γιάννης. Μπορεί και καλύτερα δυσκολέυτηκε λιγάκι στη συνεργασία με το Ριέρα. Αλλά ρε παιδάκι μου έχει καλύτερες σέντρες από τον Τορογίδι όπως και να το κάνουμε. Σταδιακά θα ανέβει και άλλο και όσο θα ανεβαίνει τόσο θα "τρίζει" η θέση του γίδι.

Μοδεστό: Άλλη μια σούπερ εμφάνιση για τον Κορσικανό από τα Καμίνια. Πάρα πολύ καλός μέχρι και τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όπου και φυσιολογικά άρχισε να κουράζεται. Έκοβε και πάσαρε σωστά και αν και έχει αποκτηθεί για δεξί μπακ ή σέντερ μπακ παίζει άριστα το ρόλο του αμυντικού χαφ. Μπράβο και πάλι μπράβο συνεχίζεις από εκεί που έμεινες πέρισυ.

Ιμπατάπας: ΗΓΕΤΗΣ με λίγα λόγια! Όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του! Κρίμα να μην είναι 6-7 χρόνια  νεότερος! Από τον Κάνιο και φέτος θα περνάει όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού μας. Για μένα ο χθεσινός MVP (μαζί με τον Φουστερ).

Φουστέρ: Οεοεοεοε Νταααααβίτ Φουυυστέρ!! Συνεχίζει να ΒΟΥΛΩΝΕΙ στόματα. 2 γκολ πολύ τρέξιμο σωστές μπαλιές ο καλύτερος στο transition game που θέλει ο Βαλβέρδε. Για μένα μαζί με τον Ιμπατάπα οι δύο MVP του αγώνα.

Ριέρα: Από τα καλά παιχνίδια του. Αθόρυβος και ουσιαστικός. Περιμένω περισσότερα από τον αριστεροπόδαρο Ισπανό και αυτό γιατί τον έχω χρίσει και "πουλέν" μου και έτσι θα έιναι ακόμα πιο αυστηρή μαζί του. Έπαιξε με ανάποδο πόδι και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Θέλω να τον δω και στην φυσική του θέση αριστερά με τον Χολέμπας πίσω του. 

Μιραλάς: Είσαι ο καλύτερος για μας Μιραλάααας Μιραλάααας. Μοίρασε σακούλες δεξιά και αριστερά. Πολύ καλός πολύ φαντεζί παίχτης θα βοηθήσει πολύ μόλις αρχίσει και βλέπει και πάλι δίχτυα! Εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι.

Τζεμπούρ: Ο Αλγερινός τρομοκράτης ήταν χτες πολύ καλός. Και άμα ήθελε και η βρώμα η μπάλα θα έιχε γράψει και το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ αφού η ωραία σκαστή κεφαλιά του βρήκε πρώτα το χορτάρι και μετά το οριζόντιο δοκάρι. Πολύ κινητικός μου άρεσε, δεν θα ήθελα να φύγει από την ομάδα......

Τοροξύδης: Έχω ξενερώσει με την πάρτη του αφάνταστα. Δεν μου άρεσε καθόλου ούτε κοντρόλ δεν μπόρεσε να κάνει χτες και έφυγε η μπαλα κάτω από τα πόδια του. Οι τελευταίοι γλάροι την έκαναν από το λιμάνι χτες μετά από τις σέντρες του. Αν δεν γουστάρεις ρε παλουκάρι φέρε πρόταση και άντε στο καλό. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τον θέλει η Μάντσεστερ η Μίλαν και η Μπαγιερν. Έλεος με το μένω, φεύγω!! Δεν ξέρω τι άκριες έχεις και δεν σε κράζουν οι δημοσιοκάφροι όταν όλο το γήπεδο σε έκραζε χτες για την τραγική εμφάνιση. Μην πιάσω τις σέντρες ξυράφι που γράφουν ότι έβγαλες. Άλλο ματς θα έβλεπαν.

Μαρκάνο: Θετικός όσο έπαιξε στο κέντρο της άμυνας. Ο χρόνος συμμετοχής του λίγος για να κριθεί περισσότερο. Σε γενικές γραμμές καλός

Φετφατζίδης: Όσο δεν γίνεται ομαδικός θα με χαλάει. γενικά χτες ήταν αρκετά καλός με ωραίες ενέργειες αλλά στα τζατζαρίσματα σε όλα μα σε όλα έπεσε κάτω. Πρέπει να δυναμώσει πολύ και να μιλάει λίγο.

Γκρμπιτς: Δεν τον λες κακό αλλά όχι πως ήταν και σούπερ. Τον ξελίγωσε και 2-3 φορές ο Τορογίδης που του πέταγε την μπάλα λες και είναι ο Γιουσειν Μπολτ και θα την φτάσει τη μπαλα σε dt. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως τρέχει τρέχει και δεν κοιτάει που πάει η μπάλα, είναι μονίμως με την μπαλά στην πλάτη.

Κάται: Αξιοσημείωτο της παρουσίας του το "φοβερό" σουτ που έκανε προς τα περιστέρια και τους γλάρους και παραλλήγο να σπάσει το φωτεινό πίνακα.

Πάντελιτς: Δεν φάνηκε ο Παντελής χτες. Λίγο χρόνο έπαιξε βέβαια όταν και ο Ολυμπιακός είχε κατεβάσει ταχύτητα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί φέτος δεν ... δεν.... δεν ο Παντελης. Με πλήρη επίγνωση των γραπτών μου αν κάποιος επιθετικός πρέπει να φύγει, ας φύγει αυτός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου