Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!!

Πρωτο φιλικο στον Ναο και δεν γινεται να λειπαμε..

Ο Ολυμπιακος μας αντιμετωπισε την Γουεστ Μπρομ, μια αγγλικη ομαδα που περυσι τερματισε 11η στην αγγλικη Premier League και η οποια παρουσιαστηκε σαφως πιο ετοιμη μια και αρχιζουν πολυ συντομα τις αγωνιστικες τους υποχρεωσεις.

Στο πρωτο ημιχρονο το τελικο 2-1 ειναι πλασματικο μια και ο Ολυμπιακος ειχε 17-1 τελικες προσπαθειες και θα μπορουσε να πετυχει τουλαχιστον αλλα 3 γκολ. Υπηρξαν πολλες στιγμες που κρυφτηκε η μπαλα, με ενα Μιραλας να κανει απιστευτες ενεργειες, τον σκορερ και των 2 τερματων Φουστερ να συνεχιζει με κεκτημενη ταχυτητα απο περυσι και τον Ιμπαγασα να μοιραζει μπαλιες απο παντου και να βγαζει και την μπαλια στο πρωτο γκολ. Η ομαδα εδειξε στο πρωτο ημιχρονο κλασσικη Βαλβερδικη, με πιεση ψηλα, αυτοματισμους, ωραιες συνεργασιες και γενικα ολα τα στοιχεια που απαιτει ο προπονητης απο τους παικτες του.


Στο δευτερο ημιχρονο και οσο περνουσαν τα λεπτα η ομαδα ειχε κουραστει και φανηκε ιδιαιτερα απο την πτωση της αποδοσης του Ιμπαγασα. Βεβαια και η ισοφαριση στο 2ο λεπτο του ημιχρονου εριξε σαφως την ψυχολογια της ομαδας -το γκολ ηταν εντελως λαθος του Κοσταντσο ο οποιος δεν κουνηθηκε αλλα φωτογραφισε την μπαλα- η οποια κινηθηκε σε ρηχα νερα απο κει και περα..Βεβαια και το γεγονος του οτι τα αγγλακια κλειστηκαν πισω -συστημα ταμπουρι- δυσκολεψε ακομα περισσοτερο τα πραγματα και οι αλλαγες του Βαλ δεν καταφεραν να μας δειξουν τιποτα ουσιαστικο..


Η σεμνη τελετη ελαβε τελος και τωρα αναμενουμε το παιχνιδι με την Κατανια στην Σικελια την ερχομενη Κυριακη.

ΥΓ 1 Θα κρατησω μια πισινη για τον Κοσταντσο..το αργεντινικο μανουλι μπορει να εχει ξεκινησει στραβα (στο πρωτο γκολ δεν φταιει γιατι ανοιξε το τειχος, στο δευτερο δεν κουνηθηκε απο την θεση του, ωστοσο ειχε και 2 καλες αποκρουσεις) αλλα ΕΥΧΟΜΑΙ και ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ τον παναγαθο να του κανει την απαιτουμενη θεραπεια ωστε να παρουσαιζεται ολο και καλυτερος..γιατι αλλιως κλαφτα χαραλαμπε και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε..

ΥΓ2 Τοροσιδη, ησουν αθλιος. Και ειναι επιεικης ο χαρακτηρισμος. Δεν με νοιαζει τι θελεις, ας το λυσουν το προβλημα σου οι υπευθυνοι της Παε. Ας σε φωναξει ο Μαριν να σου κανει ψυχοθεραπεια. Παντως με τετοιες εμφανισεις δεν παιρνεις μεταγραφη ουτε στην Κατω Βασιλιτσα..

ΥΓ3 ΦΟΥΣΤΕΡΑΚΟ μου τρελανε μας!!!

ΥΓ4 MVP ο Ιμπαγασας..για να ειμαστε δικαιοι!

ΥΓ5 Οποιος θελει να βλεπει τον αγωνα με ησυχια καθεται σπιτι του. Δεν πηγαινει στο γηπεδο. Γκεγκε μαλακα?

ΥΓ6 Αντωνακη ησουν θεουλης εχθες. Γελασα παρα πολυ και με το κολληταρι μου που για αλλη μια φορα ηταν απολαυστικη!

ΥΓ7 Βαζελακο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

2 σχόλια:

  1. Με κάλυψες πλήρως με την ανάλυση του αγώνα. Πάμε στα ΥΓ.

    @ΥΓ1. Ακριβώς κρατάω μια επιφύλλαξη για το ... μωρό, και αυτό γιατί περιμένω να συννενοείται καλύτερα με την άμυνα του.

    @ΥΓ2. Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιοκάφροι τον έιδαν πολύ καλό με σέντρες ξυράφι. Τι άκριες έχει ρε συ!

    @ΥΓ3. Οχι απλά μας τρελλαίνει, αλλά συνεχίζει να ξενερώνει τους επικριτές του. Οεοεοεοε Νταβίιιιτ Φουστέρ.

    @ΥΓ4. Μοίρασα το MVP μαζί με τον Ιμπατάπα και στον Φουστεράκο.

    @ΥΓ5. Ποιος τον χέζει το μαλάκα που ήρθε σε άλλη θέση στο ημίχρονο κοντά μας??

    @ΥΓ6. Ακόμα γελάω ......

    @ΥΓ7. Υποδεχτείται την ομάδα μας. Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους ομίλους του Champion League. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή