Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Statements ...

Η ομάδα άχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και ένα μήνα πάνω κάτω. Σε αυτό το μήνα έχουμε δει 3 φιλικά της ομάδας στα οποία : στο πρώτο έπαιξε πάρα πολύ καλά, στο δεύτερο χάλια και στο τρίτο και δυνατότερο με την Βέρντερ σχετικά καλά για την εποχή. Τι ακούσαμε / διαβάσαμε / είδαμε μέχρι σήμερα.


  • Νταρμπισιρ και Ρομενταλ δεν υπολογίζονται αλλά δεν θέλουν να αποδεσμευτούν από τον Ολυμπιακό. Ή τουλαχιστον χωρίς αποζημίωση.
  • Κάται και Γκρίμπιτς ετοιμάζονται για δανεικοί αλλά ξεπετάχτηκε ο Γκρίμπιτς (τον βαφτίσαμε και νέο Γκαλέτι) και βλέπουμε τώρα αν θα φύγει.
  • Ο Φεισα στα πιτς λόγω θλάσης και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα ανταποκριθεί στις προσδοκιες των γαυρων.
  • Ο Τοροσδιης μένει φεύγοντας και φεύγει μένοντας. Είπα και σε αλλο ποστ τρελλή ξενερα με την πάρτη του! Θα προτιμούσα να πάρει ο Γαβραάμ το περιβραχιόνιο αντ' αυτού για να είμαι ειλικρινής.
  • Ο Ουρτάδο εξακολουθεί να μη μπορεί να πάρει τα απάνω του και εγω προσωπικά πιστεύω πως ο μόνος λόγος που είναι στην ομάδα είναι πως ακόμα ο Βαλβερδε δεν έχει αποφασίσει (ή αν θελετε δεν εχουν αποφασίσει) ποιό αμυντικό χαφ θα πάρει. Μπορεί να μην έχει ξεχάσει τη μπάλα αλλά όσες φορές τον είδα φέτος μου θύμιζε το "μεν πνευμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενης". Μακάρι να πέφτω έξω αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ. Δεν μπορεί ο Βαλβερδε να μην τον εχει πάρει χαμπαρι. Εχει δείξει ότι δεν κολάει σε ονόματα σε εθνικότητες (για τους περίεργους) σε τίποτα. Δεν μπορεί να κόβει τον Ρόμενταλ ο οποίος δεν έπιασε και να κρατάει έτσι τον Ουρτάδο. Δεν μπορεί κάτι άλλο έχει στο μυαλό του ...
  • Ο Παντελιτς μπορεί να είναι κίλερ, φονιάς ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η φετινή παρουσία του στα μέχρι τώρα φιλικά δεν ... απλά δεν. 
  • Ο Μητρογλου πάει για δανεικός στον Ατρόμητο, που είναι άραγε οι προτάσεις απο Γερμανία οεο?? (Ευχή μου να βάλει μυαλό αλλά το κόβω από χλωμό έως κατακίτρινο)
  • Μάθαμε ότι τελικά ο Φετφατζίδης για να μπορέσει να παίξει πρέπει να δυναμώσει (κακέ Βαλβέρδε που ήθελες να φας το παιδί).
  • Τώρα να το ρωτήσω?? Να μην το ρωτήσω? Ακούσα κακοήθειες για Χαβίτο - Χαβλήτο και Σουμπίνιο - Σουπίνιο. Τι από τα δύο θα μας προκύψει?? Εγώ ακόμα δεν έχω άποψη και για τους 2 παρα τα 3 φιλικά..
  • Τα δημοσιοκαφράκια της πλάκας δεν συνενοούνται τουλάχιστον να γράφουν τα ίδια. Σήμερα χαρακτηριστικα διάβασα σε όλες τις φυλλαδες αλλά και στην κριτική των παιχτων και απο 2 παίχτες που ηταν χαλια χτες! Αν τους μαζεψουμε συνολικα ο Ολυμπιακός χάλια χτες. Από τη μια "τα χαλια τους Μιραλας και Τζιμπουρ", "ανυπαρκτος Ουρταδο, τραγικος ο Μαρκανο", "χάλια και πάλι ο Ριέρα", "ασταθής και επικινδυνος ο Κοσταντσο" "δεν βλεπόταν ο Μελμπεργκ", "χαμένος ο Μανιάτης" και βαριέμαι να γράφω και τα υπόλοιπα που διάβασα σήμερα. Έλεος και εγώ που κράζω τον Ουρτάδο περιμένω στις 4 Αυγούστου για να τον κρίνω από κοντά.
  • Μας τελείωσε ο αρχι-σκαουτερ Μινιάδης ουπς Νινιάδης ήθελα να πω. Τωρα αμα πω πως στεναχωρήθηκα θα είναι ψέμα.
  • Περιμένουμε να μπει και ο Γιέστε (και αν πιστέψω αυτό που λέει η φίλη μου ότι είναι παιχταρας, τότε μάλλον θα αρχίσει να κρύβεται το τόπι).
Αυτα τα λίγα για την ώρα ...

Υ.Γ.1. Για πόσο ακόμα ρε Φουστεράκο θα τους ξενερώνεις τους ξερόλες της μπάλας?

Υ.Γ.2. Ε ψιτ παιδί!! Ναι ρε σε σενα μιλάω Οβούτσου ή όπως διάλο αλλιώς σε λένε! Ρώτα τι έπαθε η ομάδα σου όταν ο πρωιν-πρόεδρος σας μίλησε για τον Ολυμπιακό! Και αν δεν θυμαται αυτός ρώτα τον Αδραχμίδη με το Δημητριάδη τι έπαθαν στις 20 Μαρτίου φέτος! Άντε με όλα τα νούμερα ....


1 σχόλιο:

  1. Τον Ουρταδο τον κραταει γιατι ειναι αυτη τη στιγμη το μονοαδικο καθαρο αμυντικο χαφ που εχουμε. Τον Ρομενταλ τον εστειλε γρηγορα γιατι εχει 2-3 ακομα στα δεξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή