Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Λυσσαξτε τσαουσες ...

Γραφω το σημερινό πόστ με αφορμή τα "εμετικα" αν μη τι άλλο σχόλια και άρθρα που διαβαζω στο ιντερνετ και τις εφημεριδες και αφορουν την δηθεν "Ελληνοποιηση" της ομάδας. Όλοι νοιάζονται για το που ξοδεύει ο Βαγγελας τα λεφτα του και τι παιχτες ζηταει ο "κομπλεξικος" Βαλβερδε, ο οποίος είναι και εμπαθης με τους Έλληνες. Για καθίστε ρε παλλουκάρια που νομιζετε οτι απευθυνεστε? Σε πιθηκους που ζουν στα δεντρα? Σε αμοιβαδες με το χαρακτηριστικο iq? Σε ποιούς νομίζετε οτι μιλατε/γραφετε? Ρεεεε πάτε καλά?? Για να τα πάρουμε από την αρχή.


  • Θρυλόπουλα
Πότε ο Ολυμπιακός έβγαλε παίχτες από την ακαδημία του και θα βγάλει τωρα? Και άντε και θέλουμε να βάλουμε πάιχτες από την ακαδημία του Ολυμπιακού στη μεγάλη ομάδα πόσους μωρε θα βάλουμε? Πάνω απο 2 τη χρονιά δεν γίνεται με τίποτα.
Τα Θρυλόπουλα λοιπόν όπως Κατσικογιάννης aka Γκατουζο, Σοιλεδης aka Τζολε της Ρουμελης, Bασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης κ.τ.λ και η λίστα είναι μακρια δεν καταφεραν σε καμια των περιπτωσεων να αποδειξουν οτι αξιζουν να φορανε τη φανελα του Ολυμπιακου. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Κατσικογιαννης των 8 ολοκληρων συμμετοχων με τον ΟΦΗ που γυρναει δεξια και αριστερα και λεει πως δεν πηρε ευκαιριες, ναι ρε μεγαλε σε ειδαμε και στον ΟΦΗ τι εκανες. Οσο για το Σοιλεδη που ακουστηκε οτι μιλαει με την κουλα και την κοτα του βορρα και μονο οι ομαδες που διαλεξε να μιλησει τα λενε ολα για την παρτη του.

  • Μητρογλου
Ναι ο καγκουρας ειναι μια κατηγορια μόνος του. Βεντετιζει λες και ειναι ο Τοτι και ο Ραουλ μαζι! Κομπλεξικος μεχρι εκει που δεν παιρνει και αν συνεχισει ετσι ουτε στην Κατω Ραχουλα δεν θα παιζει. Εφτασε στο σημειο μεχρι και ο Λεμονης να τον κραξει και να πει πως αν δεν βαλει μυαλο δεν παει πουθενα! Αλλα τι ηθελε μωρε το παιδι μια κοκακολιτσα για να επιτρεψει στο πουλμαν της ομαδας του να φυγει απο την Τριπολη. 

  • Γιαννακης Παπαδοπουλος - Γιωργος Τυριτσιος
Ο νεος Στολτιδης! Ολα και ολα δυο ματς με τη φανελα του Ολυμπιακου να θυμομαστε και τον καυγα με τον Ντιογκο. Ενα πολυ καλο παιχνιδι με την κουλα στο ΝΑΟ (αφου μπηκε αλλαγη στη θεση του τραυματια Ντουντου) και ενα καλουτσικο παιχνιδι στην Θρουμπα με την κοτα του βορρα (και εβω ειχε κρυθει το πρωταθλημα). Κανει και ναζια για να αποδεσμευτει? Θα τρελλαθουμε τελειως με τους κουλους που εχουμε μαζεψει.
Πάμε και στον Γκαλιτσιο aka Τυριτσιο I am here. Το γαλοτυρο ηρθε για δεξιος μπακ στο Θρυλο αλλα τελικα μας προεκυψε δεξιος τυροκομος. Δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει δεν μπορει με τιποτα λεμε! Σεντρα στα πουλια δεν μπορουσε να ηρεμησουμε απο τις μηνυσεις της WWF, ντριπλα ουτε γυρω απο τον εαυτο του ενα τιποτα με μπολικο καθολου. αααα συγνωμη ξεχασα το κουρεμα I Am Here. Μπαααααα δε νομιζω Γιωργο ....

Οπως καταλαβαινετε δεν μπορει να μιλαμε για Ελληνες και Ελληνοποιηση του ροστερ της ομαδας οταν ο καθε "καβαλημενος" πιτσιρικας κανει οτι γουσταρει. Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι ο Βαλβερδε -και κατα την ταπεινη μου αποψη καλα κανει- ασχολειται με αυτους που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! 
Δεν μπορει να μιλαμε για Ελληνοποιηση του ροστερ οταν ο καθε καβαλημελος προεδρος μικρομεσαιας ομαδας ζηταει τη μανα του και τον πατερα του για να πουλησει στο ΘΡΥΛΟ ενα παιχτη. Τρανο παραδειγμα ο Κουτσιανικουλης! 1 εκατομυρριο ζηταγε μονο για την αφισα του Κουτσιανικουλη ο προεδρος του Εργοτελη. Αποτελεσμα? Τον πουλησε στον μπαοκ. Που ειναι ο παιχτης οεο?? Φετος κακην κακως πισω στον Εργοτελη! 

Αλλα σας καταλαβαινω δημοσιοκαφρακια χασατε τις ακριες στα αποδυτηρια με τη ελλειψη ελληνων παιχτων και δεν μπορειτε να γραψατε τα κουτσομπολια του Ρεντη.
Για το τελος να σας θυμησω την τυχη που ειχαν "Ελληνες" λαλιστατοι ποδοσαφαιριστες του Ολυμπιακου. Θα αναφερω απλα ονοματα και μονο τα γεογονοτα ειναι γνωστα σε ολους. Γεωργατος, Ελευθεροπουλος, Ανατολακης, Στολτιδης και παλαιοτερα Τσαλουχιδης, Τσιαντακης κ.τ.λ κ.τ.λ και η .... βαλιτσα παει μακρια! Τι κοινο εχουν ολοι αυτοι? Ναι ειναι Ελληνες και ... λαλιστατοι. Αυτο σας λειπει κυριοι της δημοσιογραφιας.
Τα χασατε αυτα και σας τσουζει πολυ. Για αυτο .....  ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ!!!


1 σχόλιο:

  1. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΟΥ ΕΓΩ- ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ- ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    υγ Μια και ειπαμε για Τυριτσιο..εκανε ενα σουτ εχθες στην προπονηση στο Ζεεφελντ και παραλιγο να πετυχει ενα αυτοκινητο...μπουαχααχαχαχαχα..το γιδι...

    υγ 2 Οσο για τον Γιαννακη..3,5 χρονια περασε και δεν ακουμπησε αλλα τα κονομησε χοντρα..και τωρα ζηταει και λεφτα επιπλεον να λυσει το συμβολαιο του..Βαγγελη ξερεις εσυ..και για αυτον και για τους αλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή