Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΥΛΟΣ - Σουβλάκια Λειβαδιάς (4 - 0 και λίγα ήταν)

Ένα ωραίο "καλοκαιρινό" βράδυ πέρασε ο ΘΡΥΛΟΣ με αντίπαλο τα Σουβλάκια Λειβαδιάς "Ο Παράσχος". Φιλοδώρησε με 4 γκολάκια τους αντιπάλους παίζοντας σχετικά ικανοποιητικά για την εποχή και έστειλε το μήνυμα του προς όλους τους αντιπάλους τους. Μέσα στο ΝΑΟ κουμάντο κάνω εγώ (και έξω από το ΝΑΟ το ίδιο ισχύει αλλά τώρα μιλάμε για το ΝΑΟ). Κατά διαστήματα ο Θρύλος έπαιξε όμορφο ποδοσφαιρο. Παρόλα αυτά φάνηκε πως η ομάδα θέλει οπως και δήποτε ένα αμυντικό χαφ (για να δούμε αυτός ο Ντιακιτε τι ρόλο βαράει) και βέβαια έκανε πολλούς να καταπιούν τη γλώσσα τους όταν φώναζαν για το μιζαδόρο Βαλβέρδε που έφερε το παλτό Ορμπαίθ στον Πειραιά. Η ομάδα φωνάζει ότι έχει μια τρυπάρα ναααααα (με το συμπαθιο) στο κέντρο. να μην πάω επίσης πίσω δεξιά εκεί που τη θέση φυάλει ο τιτανοτεράστιος αρχηγός του Ολυμπιακού, ο παιχταρας των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών, ο ηγέτης, ο ένας και μοναδικός Βασίλης Τοροσίδης aka ΜεθελειηΜαντσεστερηΡομακαιηΝαπολι. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα και γενικά οπως το βλέπω εγώ στην αμυντική λειτουργία της τετραδας πίσω έχουμε θέμα στα 2/4 για να μην πω στα 3/4. Τα είδες Βαγγελη που δεν ήθελες τον Μελμπεργκ γιατι ηθελε κλειστο διετές συμβόλαιο και πήρες τον Χιλιανό για να του κάνεις θεραπεία. Όμορφο βραδάκι που λέτε είδαμε και παλιούς γνωστούς και περάσαμε όμορφα. Πρίν ακόμα καταλάβουμε πως το μάτς άρχισε ο Σιόβας φρόντισε να μας ξεσηκώσει με το γκολ του και έτσι νωρις νωρις ο φωτεινός πίνακας έμοιαζε κάπως έτσι ...


... και το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Ο τρομοκράτης έδειξε πως φέτος θα είναι άνετα πρωτος σκόρερ και με δυνατο βολέ μέσα από την μικρή περιοχή δεν άφησε περιθώρια στο σουβλατζη γκολκίπερ του Λεβαδειακου να αντιδράσει κάνοντας το  ...


Το ημίχρονο έκλεισε με αυτο το σκορ και πλεον η σεμνη τελετή είχε λαβει τέλος. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ηταν αρκετά βελτιωμένη και έκανε και περισσότερες φάσεις για γκολ χωρις να απειλει από τα στημένα οπως γινόταν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ώσπου λοιπόν έφτασε το ρολόι να δείχνει το ... μαγικό αριθμό 63' όταν και ο Μανιάτης μετά από 1,5 χρόνο με την ερυθρόλευκη πέτυχε το γκολ που τόσο έψαχνε από πέρισυ (κυρίως) και του το είχε στερήσει ο Τορογίδης στην Τρίπολη (όταν και άπλωσε το πόδι του και ακυρώθηκε ως οφσαίντ). Το κατα-ευχαριστηθηκε ο Μανιαταρος ο οποίος σε όλη τη διάρκει του ματς βολοδερνε στο κεντρο του γηπέδου. 


Το σκορ έκλεισε και πάλι ο τρομοκράτης στο 74' λεπτό του αγώνα μετα από φάση που πρόλαβε και έφτιαξε ο Φουστεραρος λίγα μετά από την είσοδο του. Φάνηκε ξεκάθαρα πως και φετος πρέπει η ομαδα να ξεκινάει από τον Φουστερ μιας και μόλις μπηκε αλλαξε η μορφή τοπυ παιχνιδιού με πίεση ψηλα στηναντίπαλη άμυνα. 


Με τα πολλά φτάσαμε στο 45 του δευτερου ημιχρόνου και τα ματριξ του Γεωργιος Καραισκακης έδειχναν το τελικό σκορ 4-0.


Για να δούμε όμως και τι έκαναν ένας ένας οι παίχτες της ομάδας μας.

Κάρολ: Θεατης ο Ροι οπου χρειαστηκε κατευθυνε την αμυνα του σωστα. Αν δεν ειχαμε θεμα με τα σεντερ μπακ δεν υπηρχε περιπτωση να παιζει ο Ροι, θα επαιζε ο Μεγιερι, απλα χρειαζεται την εμπειρια του στο να κατευθυνει την αμυνα ο Ζαρντιμ και σωστα κάνει.

Τοροσίδης: Τι να πει κανεις γι αυτον. Συνεχιζει να ειναι εκνευριστικος. Πλεον τον χλευαζει ολη η κερκιδα. Δεν θελω να πω κατι περισσοτερο ειμαι πολυ εμπαθης...

Παπαπζογλου: Οχι ασχημο παιχνιδι απο τον Τασο χρειάζεται περισσοτερη αυτοπεποιθηση και θαρρος. Ας εχει στο μυαλο του τη ματσαρα που εκανε με την Ρουμπιν για οδηγο. 

Σιοβας: Ανοιξε λογαριασμο ο Μητσος. Εχει τρομερα φυσικα προσοντα. Αλλα πρεπει να μαθει. Εβαλε το γκολ και μετα εκανε μια γκελα απο τις λιγες την οποια τη διορθωσε με ενα φαουλ κιτρινη (το οποιο θα μπορουσε να ειναι και κοκκινη σε ευρωπαικο ματς). Θελει δουλεια. Μια φιλικη συμβουλη Μητσε ασε τις αφιερωσεις με τα πιστολια ...

Χολεβας: Ο Χοσε αρχιζει και συνερχεται από την περιπετεια της ... ζωης του. Είχε τις περισσοτερες φορες ολοκληρη την αριστερη πτερυγα γιατι ο Μασαντο "εγερνε" προς το κεντρο. Πόσο να αντέξει ο ανθρωπος να τρεχει. Απο τα καλα παιχνιδια του που δείχνει να ανεβαινει.

Μοδεστο: Ακουραστος για 90 λεπτα ο Φρανσουα. Ετρεχε σα σκυλος και προσπαθουσε οσο λιγοι μέσα στο γηπεδο. Καλος.

Ιμπαγασα: Τι να πει κανεις για το μαεστρο του ΘΡΥΛΟΥ. Κριμα να μην ειναι 5 χρονια νεοτερος. Μοιραζε και ανοιγε το παιχνιδι αψογα! Μετα το 55-60 κουραστηκε και δικαια αντικατασταθηκε. Μακαρι να αντεξει ολη τη χρονια.

Μανιατης: Ο Γιαννης δεν ηταν καλος. Βολοδερνε στο κεντρο του γηπεδου και αυτο κυριως γιατι η ομαδα φετος δε καλυπτει χωρους και ετσι ο Γιαννης αναγκαζεται να τρεχει πισω απο αυτον που εχει τη μπαλα στο κεντρο. Ελπιζω το γκολ που εβαλε να του βγει σε καλο και να τον βοηθησει.
Μασαντο: Οταν μαθει καλύτερα το παιχνιδι του ΘΡΥΛΟΥ  και αρχισει να συνεργαζεται με τον Ιμπαγασα καλυτερα ή αντικαταστησει τον Ιμπαγασα σε καποια ματς θα κανει παπαδες. Εκανε καποιες πολυ ωραιες ενεργειες αλλα δεν ειναι παιχτης γραμμης. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΞΟΝΑ λεεεεμεεε!!! Ξεκολλα Καραπαπαρα δεν ειναι αντι-Μιραλλας.

Αμπντουν: Man of the match λεει. Εγω δεν καταλαβα γιατι. Δεν μου αρεσε ο αλγερινος ιδιαιτερα. Εβγαλε την πασα στο γκολ του Μανιατη, χαλασε και ενα του Τζιμπουρ που λυσσαξε να παρει τη μπαλα και ηταν οφσαιντ. Τεσπα περιμενω περισσοτερα απο αυτον.

Τζιμπουρ: Τρομοκρατης ονομα και πράμα. Πυροβόλησε 2 φορές έχασε και ενα ακόμη (αχαστο μεταξυ μας). Πανταχου παρόν σε αμυνα και επιθεση. θεωρω οτι μπορει να βγει πρωτος σκορερ ανετοτατα και θα ειναι άλλος Τζιμπουρ φετος σε σχεση με περισυ.

Φουστερ: Ο Νταβιδ ειναι το Α και το Ω του ΘΡΥΛΟΥ και φανηκε μολις μπηκε. Εβγαλε τρομερη καθετη για το 4-0 και μαρκαρε μεχρι ασφυξιας την αντιπαλη αμυνα και τερματοφυλακα. Θεωρω οτι λογω τραυματισμου και μη ετοιμοτητας δεν ξεκιναει.
  
Φετφατζιδης: Μαλιστα. Ο Μεσι του ΘΡΥΛΟΥ. Αυτα να μη του ελεγαν μπορει και να επαιζε μπαλιτσα. Τωρα ... Παραλληλες πασες το χαρακτηριστικο του ... Τι να πω δεν ξερω περιμενω μια τελευταια φορα.

Παντελιτς: Ε ο Παντελης τι να κριθει λιγακι μπηκε. Αυτο που ειναι αξιοσημειωτο ειναι πως μπηκε ο Παντελης και οχι ο Μητρογλας. 

Υ.Γ.1 Μπηκε λοιπον ο Παντελης και οχι ο Μητρογλας. Κομπλεξικος ο Βαλβερδε, κομπλεξικος ο Λεμονης, κομπλεξικος ο Δωνης, κομπλεξικος ο Σαντος και τωρα κομπλεξικος και ο Ζαρντιμ. Κωστακη μας φτυνουν δε βρεχει!

Υ.Γ.2 Μιλησαν ολοι μιλησε και ο Παρασχος και ειπε μια .... "παρασχια" μην πω τιποτε αλλο. Εεεει ψιτ κυριε αθλητικε εισαγγελεα θα κανεις κατι γι αυτα που βγαινει και λεει ο καθε κατακαημενος .... Οτσαλαν? Ρεεε μη γελατε καλα λεω να δειτε και εδω
 

Υ.Γ.3 Βαγγελη μαλλον πηρες το πρωτο μηνυμα προχτες. 18.751 λεει τα εισιτηρια σε "πρεμιερα" του ΘΡΥΛΟΥ στο ΝΑΟ και τα διαρκειας με το ζορι 12.000. Θελω να πιστευω πως την πατησες απο καποιους συνεργατες τους τους οποιους και θα στειλεις σπιτια τους συντομα. Δεν σε εχω για ... χανο. Αντιθετα σε θεωρω πολυ εξυπνο.

Υ.Γ.4 Βαγγελη συνεχιζω με σενα. Ας εβγαινες να πεις πως θα πανε σεμνα και ταπεινα και οχι θα παρουμε θα κανουμε θα γινουμε καλυτεροι απο περισυ. Τωρα θα ακουσεις πολλα! Εδω τα ακουσε ο Σωκρατης μετα απο 17 χρονια και 13 πρωταθληματα εσυ θα γλυτωσεις??

2 σχόλια:

  1. Σωστο το κολληταρι!
    Εχουν κανει χοντρα λαθη στη διοικηση, θελω να πιστευω οτι ο προεδρος θα απαλαγει συντομα απο ολες αυτες τις γλιτσες που εχει γυρω του!
    Βαγγελη στειλτους σπιτι τους ΟΛΟΥΣ αυτους, ειναι επικινδυνοι και για σενα και για την ομαδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και βλεπω πριν λιγο ξαναμανα δηλωσεις "διευκρινιστικες" του σουβλατζη Παρασχου οτι αδικηθηκε απο τη διαιτησια. Ρε μπαγλαμα που ειναι οι δηλωσεις σου μετα τον αγωνα με το βαζελο που σε εσφαξαν κανονικοτατα εκει που δεν σου εδωσαν μαρς πεναλτι και εχασες ενα ποντακι σιγουρο? Νευρακια νευρακια εσυ και ο Κομποτης γιατι δεν σας δωσαμε Ντιελνα και Σουμπινιο?? ΞΥΔΙ παιδια ΞΥΔΙ.

    Ρεεεεε με κατι τετοιους γραφικους και εντελως γελοιους θελω πρωταθλημα με 30 νικες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή