Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΑΛΚΕ 1-2..

Πρωτος αγωνας της Θρυλαρας στο Champions League για φετος..με την γερμανικη Σαλκε του Κυριακουλη-κριαροθελωναπαιξωβασικοςαλλιωςφευγω-  Παπαδοπουλου..
Η ομαδα παραταχθηκε στον αγωνιστικο χωρο με Μεγιερι τερμα, Τορο δεξι μπακ,Χολεμπας αριστερο μπακ, Κοντρερας -Μανωλα(ς) κεντο αμυνας,  Φουστεραρο Μοδεστο Μανιατη κεντικα χαφ, Μασαντο αριστερα, Αμπντουν δεξια και Τζιμπουρ επιθεση.
Μολις στο 5΄ εγινε η πρωτη καλη προσπαθεια και ευκαιρια για γκολ με τον Μασαντο να κανει κακο κοντρολ και να τον σταματαει το ταγαρι..και μετα? Μετα ηρθε το χαος..μια πεταμενη 11αδα πανω στο χορταρι, με τις γραμμες αχταρμα και η αναμπουμπουλα σε ολο της το μεγαλειο..Καμια συνοχη, κανενα πλανο, καμια δυνατοτητα να φτιαξει φασεις..και ερχεται και το γκολ στο 38΄(ειχε προηγηθει λαθος ακυρωση γκολ του κοκκινομαγουλακι μετα το τραγικη στιγμη του Χολεμπας να κανει ντριπλα μεσα στην μικρη περιοχη..) και δενει το γλυκο..και παμε στα αποδυτηρια με την πλατη στον τοιχο...
Ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο στο ιδιο στυλακι, οποτε ο Ζαρντιμ στο 58΄πεταει μεσα τον ΙμπαγαΤα (ετσι τον αποκαλουσε εχθες ο Αγγλος σχολιαστης ..) στη θεση του Φουστερακου και σε δευτερολεπτα ισοφαριζουμε με τον Αμπντουν!Δεν προλαβαινουμε να πανηγυρισουμε, εγω ακομα τσιριζα απο την χαρα μου και μας βαζουνε και το δευτερο..χανει ο Κοντρερας τον αντιπαλο του που βγαζει πασα στον Χουντελααρ τον οποιο ξεχναει ο Μανωλας και φυσικα τετοιο φορ δεν συγχωρει..και σαν να μην φτανει αυτο στην καπακι επιθεση περνουν και πεναλτυ απο τον μαντροτοιχο Μανωλα(ς) το οποιο ευτυχως χανει ο Χουντελααρ μια και ειχε βαλει στοιχημα οτι θα πετυχει την ριζα του δοκαριου και το κερδισε..
Κανει αλλες 2 αλλαγες ο Ζαρντιμ, βγαζει Αμπντουν και βαζει Μητρογλα και στην θεση του Μοδεστο που ειχε σκασει βαζει τον Γκρεκο..δυστυχως καμια απο τις 2 αλλαγες δεν βοηθησε..τελευταια ευκαιρια απο τον Τζιμπουρ στο 90φευγα που αδειαζει τον κοκκινομαγουλακι σαν σε προπονηση, μπαινει απο τα αριστερα και προσπαθει να σουταρει απο πολυ πλαγια φυσικα χωρις καμια τυχη..
Κριτικη παικτων
Μεγιερι: Δεν καταλαβα γιατι τον εβαλε. Επειδη εχει εμπειρια σε αγωνες Τσου Λου? Επειδη εβαλε την αμυντικαρα τον Κοντρερας οποτε ειχαμε εμπειρο (αχαχαχαχαχαχαχαχ) στην αμυνα? Το λαθος του στο ακυρωθεν γκολ ειναι τραγικο. Και γενικα εχθες ηταν ασταθης, με κακιστες εξοδους..
Τορο: Ειχα πει οτι οταν θα βγαλει σεντρες σαν αυτες που βγαζει με την Εθνικη θα με παρουν τα ζουμια. Δοξα το Θεο δεν χρειαστηκα ουτε ενα χαρτομαντηλο εχθες, ολα ειναι στη θεση τους..
Χολεμπας: Ενα λαθος εκανε που ηταν καραμπινατο αν και δεν μας στοιχισε τελικα. Γενικα ηταν καλος αν σκεφτουμε οτι επαιζε και ολη την πλευρα μονος του..
Κοντρερας- Μανωλας: Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε? Ελα μου ντε. Αντικαθιστας τον βραχο της αμυνας σου τον Μελμπεργκ με το ψοφιμι αυτο που εκανε καριερα στην μπουγατσα για να γλυτωσεις το μεγαλο συμβολαιο..βαζεις και την μπαντανοβουρτσα τον Μανωλα να παιξει τον Χουντελααρ μαν του μαν..και παλι καλα που εφαγες μονο 2..
Μοδεστο- Μανιατης: Τρεχανε..και ξανατρεχανε..αλλα τι να το κανεις? Δεν αρκει.Αποκομμενο το κεντρο μας απο την υπολοιπη ομαδα, ο Μοδεστο εμεινε απο δυναμεις και αντικατασταθηκε απο τον Γκρεκο, ο Μανιατης συνεχισε απλα να τρεχει..
Φουστερ: Ο μονος διασωθης απο το κεντρο, θεωρω λαθος την αντικατασταση του. Πιστευω οτι δεν θα τρωγαμε αλλο γκολ αν εμενε μεσα γιατι και σωστα πιεζε στην πρωτη μπαλια και απειλητικος ηταν..
Αμπντουν: Το εσταξε το γκολακι του ο Τζαμελ, αν και δεν εφτασε. Γενικα ηταν καλος στο παιχνιδι βοηθησε και ανασταλτικα την αρχηγαρα μας..
Μασαντο: Παει αυτος θα λαλισει..με το ζορι να τον κανουμε αριστερο χαφ. Δεν το εχει το παιδι με την καμια και αφηνε και τον Χολεμπας μονο του να τρεχει πανω κατω..
Τζιμπουρ: Δεν εκανε καλο παιχνιδι. Προσπαθησε παντως..Περιμενω ΠΟΛΛΑ περισσοτερα και συνεχιζω να τον εχω ψηλα στην εκτιμηση μου γιατι ειναι το μοναδικο ολοκληρωμενο μας φορ! Στη φαση του 90φευγα εκανε γιογιο τον δινω18θελω20μυρρια κοκκινομαγουλακι, αδειασε αλλον ενα γερμανο, αλλα αντι να δωσει στον Μητρογλα προτιμησε να σουταρει μονος του..πρωτη και τελευταια φορα θα πω οτι επρεπε να δωσει πασα στον Μητρογλα..

ΥΓ1 Ευαγγελε τον ηπιαμε. Φερεις ολοκληρωτικη ευθυνη για το πως εμφανιζεται φετος η ομαδα. Και οχι δεν περιμενα να συνεχιστει η περσυνη σεζον μια και λειπει ο μεγιστος ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, αρα ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα προσπαθησει να περασει την δικη του φιλοσοφια..δωστου ομως οπλα για να παει στον πολεμο. Αφηνεις την ομαδα χωρις κεντρικο αμυντικο, χωρις αριστερο χαφ και χωρις κοφτη (τουλαχιστον μεχρι να δουμε τον Ντιακιτε, κοφτη δεν εχουμε)..να παρακαλας να μην μας κανουν καμια κηδεια γιατι μετα θα ακουσεις μαζεμενα οσα δεν ακουσε ο Κοκκαλης σε 17 χρονια..
ΥΓ2 Ξαναχειροκροτηστε το μαλακισμενο το κοκκινομαγουλακι. Δωστε του και 5 πλακετες. Και την επομενη φορα που θα μας βαλει γκολ θα κατεβασει το βρακι του και θα μας δειξει που μας εχει γραμμενους.
ΥΓ3 Χρειαζεται ηλεκτροσοκ η ομαδα..5000 volt τουλαχιστον..και ατομικα και ομαδικα..

4 σχόλια:

  1. Σκεπτόμενη ακόμα πιο ψύχραιμα έπειτα από δύο μέρες και πιστεύω με περισσότερο καθαρό μυαλό και λιγότερη ένταση μπορώ να γράψω δύο κουβέντες. Εντάξει είπα οκ έφυγε ο Βαλβέρδε και πάμε παρακάτω στηρίζοντας τον Ζαρντιμ. Μεχρι εδώ καλά. Άντε και ξέραμε πως φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη από πέρυσι άσχετα με αυτα που μας έλεγε ο Βαγγελας πως θα είμαστε καλύτεροι και θα πάμε καύτερα από πέρυσι. Αν γράψουμε τις απώλειες τις αλλαγές που έγιναν θα γελάνε και τα τσιμέντα του Καραισκακης με την παραπάνω δήλωση του Βαγγέλη. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά λοιπόν.
    -- Φεύγει ο Μελμπεργκ και έρχεται ο Κοντρερας.
    -- Τραυματίζεται ο Αβρααμ και εχουμε Σιοβα και Μανωλα, παίρνουμε και τον Ντιελνα (α ρεεε Νταρκο με το μάτι σου) και τον στέλνουμε δανεικό.
    -- Φεύγει ο Ορμπάιθ και ο Μακουν και έρχεται ο ... κανένας. Και για να μην ειμαι εντελώς άδικη πήραμε την τελευταια μερα τον Ντιακιτε (ο οποίος έμεινε ελευθερος απο την τελευταια Νις του Γαλλικου πρωταθήματος) αλλα δεν τον εχουμε δει ακομα.
    -- Φεύγει ο Μιραλλας και έρχεται ο ... κανένας.
    -- Πήραμε τον Μασαντο που ο ανθρωπος ειναι αντι-Ιμπαγασα και ο Καραπαπαρας τον βαφτίζει αντι-Μιραλλας τον βαζει και ο Ζαρντιμ στα ακρα και ... το χάσαμε το κορμί πατριωτη.
    -- Φεύγει πέρυσι στα μέσα της χρονιάς ο Κοσταντσο (που εφταιγε για ολα) και πηραμε τον Καρολ για να βγαλουμε τη χρονια. Μενουμε λοιπον και με τους ιδιους τερματζηδες με την προσθληκη του πιτσιρικα Γιαννωτη και ουσιαστικα ειμαστε και χωρις τερμα αφου δεν ξερεις ποιον να πρωτοεμπιπστευθεις απο τις γκελες. Για να μην πω πως ακομα και η πρόσληψη του προπονητη τερματοφυλακων απο το βαζελα εμενα δεν με ενθουσιαζει γιατι πολυ απλα δεν θεωρω οτι εκανε δουλεια με τους Τζορβα και Καρνεζη.
    -- Είχαμε το Μεσι πήραμε και τον Ροναλντο και ήρθε και έδεσε το γλυκο αφου κανεις τους δεν υπολογιζεται απο τον προπονητη (δεν κοιταω δικαια ή αδικα μονο το αποτελεσμα).
    -- Φεύγει και ο Μαρκανο και παίρνουμε τον ... κανενα και παλι.
    Ε πως ρε Βαγγελη θα μας τρελλανεις οτι θα ειμαστε καλυτεροι απο περυσι?? Και αντε να δεχτω πως και περυσι παιζαμε με απουσιες καποια στιγμη αλλά το φετινο ροστερ με τηνκαμια ρε ανθρωπε του Θεου.
    Στην τελικη εμενα δεν με πειραξε και τόσο η ηττα λίγο πολύ είχε αρχίσει να βρωμάει η δουλειά με πείραξε ο τρόπος που ήρθε. Οπως λες 11 παιχτες πεταμενοι στον αγωνιστικο χώρο να βολοδερνουν. Το ακόμα χειρότερο είναι πως είδα πάλι ενα Ολυμπιακό να τρεχουν 2-3 και 7-8 να ξυνουν τα ... αυτιά τους. Ε αυτο ρε γαμωτο δεν μπορω να το δεχτω. Την αδιαφορία αυτη δεν την γουσταρω. Βαγγελη πρέπει οσο ειναι νωρίς να τραβήξεις αυτια, να κοψεις και το βηχα στα αποδυτηρια γιατί οι γνωστοί άγνωστοι (βρες εσυ ποιοι ηταν και πριν και κατα τη διαρκεια τςη θητειας βαλβερδε και ποιοι ειναι ακομα και τωρα) αρχιζουν να κανουν φουστανα τα αποδυτηρια. Το δικο σου το αυτι δεν ξερω ποιος θα τραβηξει που τα αφησες στον αυτοματο πιλοτο και οτι γινει! Εχεις και κατι μπουμπουκια για συνεργατες Παναγια μου βοηθα ... Και σου ξαναλεω Βαγγελα καλυτερα να μην ελεγες τιποτα το καλοκαιρι ή στη χειροτερη να ελεγες πως φετος μαγκες και μαγκισσες η ομαδα θα πορευτει με λιγοτερα λογω της κρισης όχι ομως φανφαρες και λογια μεγαλα! Αυτα ειναι που σου καταλογιζουν τωρα και θα τα ακους και εσυ. Οχι που θα γλυτωνες. Ειπαμε εδω τα ακουσε ο Σωκρατης με 12 πρωταθληματα (και με παιχταραδες εδω που τα λεμε) δεν θα τα ακουσεις εσυ???

    Υ.Γ. Τζιμπουραρε εισαι και ο πρωτος μαγκας σε παω πλεον με χιλια και μονο η αναρτηση σου στο twitter ειναι ολα τα λεφτα μπραβο ρε μαγκα συνεχισε ετσι μας και ξυπνησεις και τους αλλους υπνους. Και για του λογου το αληθες: "Disappointed to have missed our first exit in #ChampionsLeague! But do not head down! Must react! Go #OlympiacosPireaus!" Αλλα και στα γαλλικα "Déçu d'avoir raté notre première sortie en #ChampionsLeague! Mais il ne faut pas baisser la tête! Il faut réagir! Allez l'#OlympiacosLePirée"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα στις Ερυθρόλευκες κούκλες, και καλή ποδοσφαιρική χρονιά !

    .... μην χαμογελάσετε με το "καλή ποδοσφαιρική χρονιά" !

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ, .... άλλο αν κάπως αλλιώς ξεκινάμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καπετανιο!
      Δυσκολα τα πραγματα αλλα εμεις εχουμε μαθει να ειμαστε Θρυλος στα δυσκολα!
      Να εισαι καλα φιλε!

      Διαγραφή
  3. Γειά σου Χρύσα μου.
    Να είσαι και συ καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή