Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - Μπαοκ (2 - 1)

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

Πολυ ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ ο ΘΡΥΛΟΣ επικρατησε των μπουγατσοκιμαδων. Η ομαδα σταθερα ανεβαινει και γινεται ολο και καλυτερη. Υπαρχουν στιγμες στο παιχνιδι (οπως για παραδειγμα το χθεσινο πρωτο τεταρτο του ματς που παρακαλαγα να ειχα 1000 ματια να τη βλεπω. Οι μπουγατσοκιμαδες ηρθαν για να παρουν το πρωταθλημα και αντ' αυτου πηραν ..... Αν και προηγηθηκαν με 0-1 απο λαθος του διωξιμο Κοσταντσο στη μια και μοναδικη φαση που εγινε στην εστια του ΘΡΥΛΟΥ (και αυτη απο κορνερ) δεν καταφεραν να κρατησουν το ΘΡΥΛΟ. Η κατοχη εφτασε και στο 70-30 υπερ του Ολυμπιακου και ηταν θεμα χρόνου η ισσοφαριση και στη συνεχεια το προβαδιμα! Με δυο κεφαλιες οβιδες ο Φουστεραρος (σερι ο ο μαγκας Κυριατη-Τεταρτη-Κυριακη τα εβαλε τα γκολακια του) και ο Τρομοκρατης διαμορφωσαν το τελικο 2-1. Παμε στην κριτικη μας ...

Κοσταντσο: Φερει ευθύνει στο γκολ. Αυτο φανηκε και απο εκει που καθομαστε. Αυτο που δεν φανηκε ηταν οτι τον εμποδιζει συμπαιχτης του απο το να διωξει σωστα. Ειναι το δευτερο γκολ στο οποιο εχει ευθυνη και οχι ολα οσα του καταλογιζουν οι κολλημενοι. Οποτε χρειαστηκε ηταν εκει. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει η μαλακια με την γιουχα και τωρα προστεθηκε και η ειρωνια. ΕΛΕΟΣ με τον ανθρωπο.

Τοροσιδης: -- (Ας μην σχολιασω και παλι απορω πως βγηκε Μan Of The Match με μια σεντρα την οποια και εκανε γκολ ο Φουστεραρος αφου πρωτα εφαγε η μουρη του χωμα. Μη μου πειτε οτι εσβησε το Βιερινια ...... δεν δεν απλα δεν)

Μελμπεργκ: Καλεστε τον τωρα για νεο συμβολαιο!! ΒΡΑΧΟΣ, μαγκας και τσαμπουκας!!! Πολυ καλος ο ναυγαγος.

Μαρκανο: Καμια σχεση με τον Μαρκανο του Emirates (του πρωτου 20λεπτου). Πολυ καλος και σταθερος.

Χολεμπας: Ο Γερμανος εκανε αθορυβη δουλεια καταπιε πολλα χιλιομετρα και δεν ειχε κανενα προβλημα απο τη μερια του.

Ορμπαιθ: Η κωλοτουμπα της κωλοτουμπας την κωλοτουμπα ω κωλοτουμπα! Ειπαμε πασα-διαβητης, το μυαλο στο κεντρο του Θρυλου. Παυλο συνεχισε να βουλωνεις στοματα!!

Φεισα: Δευτερο συνεχομενο καλο παιχνιδι για το Σερβο. Στο δευτερο μερος κουραστηκε αλλα ειναι λογικο. Μολις βρει πληρως τα πατηματα του θα κλεισει πολλα σπιτια! Μπραβο Λιουμπο.

Φουστερ: ΦΟΥΣΤΕΡΑΡΟΣ!!!  Εβαλε μια γκολαρα με απιαστη κεφαλια και αφου ειναι οριζοντιωθει στον αερα (σχεδον τρωγοντας χωμα). Ο παλιος καλος Φουστερ. Ιδιο ξεκινημα, ιδια συνεχεια και το καλυτερο?? Εργοτελης-Αρσεναλ-Μπαοκ!!! Κωλοτουμπιαστε και εδω!!

Ιμπαγασα: Καλεστε και αυτον για νεο συμβολαιο. Τι παιχτης ειναι αυτος Θεε μου! Οσο ειχε δυναμεις και αναπνοες (μετα το 90λεπτο του Emirates), μαρκαρε(!!!!), πασαρε, εφτιαχνε παιχνιδι!! Σουπερ και παλι ο κανιο.

Μιραλλας: Σεντρα παρε βαλε στον Τζεμπουρ. Ωραιος ο Βελγος μετα το ατοπημα της Τεταρτης και μαρκαρε και βοηθαγε και παιχνιδι εκανε. Πολυ καλος. Το γκολακι του λειπει αλλα σιγα σιγα θα ερθει και αυτο.

Τζεμπουρ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!! Με κεφαλια οβιδα εκανε το 2-1. Πολυ καλος οσο αντεξε γιατι στο τελος κουραστηκε. Μαζι με τον Μιραλας εκαναν κουτους τους αμυντικους του μπαοκ. Ακομα τον ψαχνει ο Τσιριλο στη φαση του γκολ.

Μοδεστο: Εδωσε φρεσκαδα στο κεντρο. Για μια ακομη φορα πολυ καλος στη θεση του αμυντικου μεσου.

Μακουν: Καλο παιχνιδι απο τον Μακουνακη (που λεει και το κολληταρι). αρχιζει να μπαινει στο κλιμα της ομαδας. Απο τις ευχαριστες εκπληξεις!

Αμπντουν: Μπηκε στις καθυστερησεις στο τελος και δεν μπορει να κριθει.

Υ.Γ.1. Ο κορακας δεν ηταν απλα προκλητικος αλλα απαραδεκτος. Οτι να ναι σφυριζε. Εδειξε 5 κιτρινες σε παιχτες του Ολυμπιακου λες και ηταν αυτοι που αμυνονταν. Αφησε ατιμωρητο το Γκαρσια σε εκτος φασης χτυπημα και τον Σαλπιγιδι που εδιωξε μακρια τη μπαλα επειδη δεν συμφωνησε με την αποφαση του διαιτητη. Διεκοψε το παιχνιδι χωρις λογο και αιτια και μπραβο στους οπαδους που δεν μασησαν για να καταστρεψουν τον αγωνα. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!

Υ.Γ.2. Κοψτε επιτελους τη μαλακια με τη γιουχα στον Κοσταντσο! Κανετε λες και ειχαμε ποτε τερματοφυλακα το Λεβ Γιασιν!! Περισυ ειχαμε το Φουστερ φετος βρηκαμε τον Κοσταντσο! 

Υ.Γ.3. Ποσο καραγκιοζηδες ειστε ολοι ο μπαοκτζηδες! Φερατε ισσοπαλια με την Ρουμπιν καζαν ντιπι και νομιζατε πως θα παρετε το πρωταθλημα μεσα στο ΝΑΟ. Karaiskaki RULEZ!!!

Υ.Γ.4 Περιμενω ακομα να δω την ομαδαρα του προπονηταρα Μπολονι! Γιομα και παλι γιομα! Ζητω οι γιομες συστημα!! Εσυ μπαρμπα-Μπολονι καλυτερα να μασας παρα να μιλας! Σε εχω στη φαπα χρονια! Αντε βλημα!

http://www.redplanet.gr/Reviews/article1394428.ece/ALTERNATES/w620/fouster.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου