Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

AE6 - Oλυμπιακός (1-1)

Σε ενα πολύ κακό παιχνίδι η κούλα και ο ΘΡΥΛΟΣ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με δύο πολύ όμορφα γκολ. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν κατέβηκε σε αυτό το παιχνίδι και θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το χειρότερο φετινό της ομάδας. Έδωσε χώρο στο αεκάκι και πήγε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις όπως και το κατάφερε στην πρώτη του προσπάθεια με ενα Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο γκολ του Μιραλλάς με πάσα μισό γκολ του Τζεμπουρ. Προσωπική εκτίμηση πως οι παίχτες μας υπερεκτίμησαν το αρθρο 44 και δεν τους τελείωσαν μια και καλή. Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα. Θα ήθελα πολύ να σταματήσω εδώ την κριτική του αγώνα και να θεωρήσω μια άσχημη παρένθεση την χθεσινή εμφάνιση του ΘΡΥΛΟΥ. Πάμε και στην κριτική των παιχτών:

Κοσταντσο: Φυσικά και δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ. Δεν ανησυχησε καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όπου χρεισάστηκε ήταν εκεί. Συνενοήθηκε καλύτερα από άλλες φορές με την άμυνα του. Πιστεύω να είναι το χθεσινό παιχνίδι η έναρξη της ανοδικής πορείας του.

Χολέμπας: Πολύ καλός ο "Γερμανός". Έτρεξε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο εξαφάνισε τον Λεονάρντο. Κακώς δεν έχωσε ένα μπουκέτο στον παίζω με το βίσμα του Θείου μου Μανωλά που την έχει δει Μπεκενπαουερ.

Αβρααμ: Έχασε το Λεονάρντο στη μοναδική φάση που έπρεπε να τον μαρκάρει. Στο δεύτερο αναγκάστηκε να παίξει δεξί μπακ, αλλά μπααααα ..... Σταματάω εδώ για τον Αβραάμ γιατί δυστυχώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ....

Μαρκάνο: Δεν ήταν σε καλή βραδιά. Πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. Λειτουργει καλύτερα με τον Μελμπεργκ. Δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του Ισπανού.

Μοδεστο: Αναγκαστικά ξεκίνησε ως δεξί μπακ αφού δεν υπήρχαν οι Τοροσίδης και Μανιάτης. Δυσκολεύτηκε είναι η αλήθεια και δεν πήγε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο μερος ήταν καλυτερος ως χαφ. Φυσικά και δεν θα κρεμάσω τον Φρανσουα, έναν από τους πιο φιλότιμους παίχτες του χθεσινού αγώνα. 

Ορμπαιθ: Αγόρασε τον χθες οχι σήμερα πρόεδρε. Για μια ακόμα φορά η καλύτερη πάσα του ελληνικού πρωταθλήματος φοράει την ερυθρόλευκη. Πάλευε μόνος του στο κέντρο και ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Συνέχισε αγόρι μου να τους εκθέτεις που παλτό σε ανέβαζαν και γούνα σε κατέβαζαν. Συνέχισε να τους βουλώνεις τα στόματα.

Φουστερ: Α-Τ-Υ-Χ-Ο-Σ. Αυτό τα λέει όλα. Με κάταγμα στα πλευρά δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω τη αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και γρήγορα κοντά μας Νταβιδ!!

Ιμπαγασα: Ο χειρότερος "κάνιο" από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δικαιούται και αυτός ένα άσχημο παιχνίδι. Δυστυχώς φάνηκε καθαρά πως όλο το παιχνίδι του Θρύλου περνάει από τα πόδια του Αριελ. Όταν ο Αριελ έχει κέφια ο Θρύλος είναι ένα επίπεδο πάνω ως ομάδα. Ελπίζω να ήταν και η δική του εμφάνιση μια άσχημη παρένθεση.

Αμπντουν: Την πρώτη φορά που πήρε μπάλα έφυγε από κανονική θέση και τον έκοψαν ως οφσαιντ. Μετά τίποτα. Στο δεύερο έσκασε και βγήκε. 

Τζεμπουρ: Πάλεψε μόνος του, μαρκαρε (!!!) και προσπάθησε. Δεν κατάφερε να πληγώσει και πάλι τους αχάριστους. Τα άκουγε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι για να δεις Ραφικ που δεν πανηγυρισες τα περσινα σου γκολ. Να το θυμάσαι στο δεύτερο γύρο.

Μιραλλας: Γ-Κ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α. Έβαλε μια γκολάρα καρμπόν με τη δεύτερη του Ραφικ στο περσινο 6-0 στο ΝΑΟ με την κούλα. Μετά δεν φάνηκε και πολύ. Αδιάφορος δεν ήταν αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι.

Μελμπεργκ: Μπήκε αναγκαστικά αφού τραυματίστηκε ο Φουστερ. Έπαιξε στη φυσικη του θέση. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Φετφατζίδης: Όλο το παιχνίδι η χθεσινή του ντρίπλα στον Καράμπελα, που ακόμα ξερνάει στο ΟΑΚΑ. Μετά τιποτα. Ή μάλλον μια μπάλα μόνος του.

Μακουν: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Υ.Γ.1: Ο κόρακας ακόμα βγάζει κάρτες. Έπρεπε να έχει αποβάλει από το πρώτο μέρος τον Μακο για το βρωμοστομά του και το βρώμικο παιχνίδι του. Το τσογλάνι τον Μανωλά που μονίμως πάει και τσαμπουκαλεύεται. Και βέβαια το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τάκλιν του Γκουντγιονσεν στον Κοσταντσο. Είναι η πρώτη φορά που θα το πω αλλά "ο Θεός τιμωρεί". Φυσικά και δεν στεναχωρήθηκα καθόλου για τον τραυματισμό του μονο και μόνο για το αλήτικο παίξιμο του. Έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 30 όταν και πήγε με τις σκάρες και μάζεψε αν θυμαμαι καλά τον Χολέμπας. Και για του λόγου το αληθές να και η φάση με τον Κοσταντσο!!

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ

Υ.Γ.2. Ξυπνάτε εκέι στην ομάδα!

Υ.Γ.3. Περαστικά Φουστεράκο μου.

Υ.Γ.4. Κανόνισε Αβρααμ!! Αυτό λέω μόνο.

Υ.Γ.5. Κανονίστε ζώα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο την Τετάρτη!!!

Υ.Γ.6. Άντε ρε Θρύλε μου γερά την Τετάρτη.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή ... ετοιμαστείτε για το ΝΑΟ αε6κια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου