Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Arsenal - Ολυμπιακος (2-1)

Ένας ΘΡΥΛΟΣ ετσι οπως τον ονειρευομαστε. Κατεβηκε να παιξει χωρις φοβο και παθος και κοιταξε στα ματια την Αρσεναλ που εφτασε στο σημειο να κανει καθυστερησεις!! Αν συνεχισει ετσι η ομαδαρα μας ειναι σχεδον βεβαιο πως θα ερθουν και τα αποτελεσματα. Παμε και στην κριτικη των παιχτων.

Κοσταντσο: Σε γενικες γραμμες καλος εσωσε 2 σιγουρα τερματα. Στο πρωτο γκολ δεν φταιει με τιποτα. Στο δευτερο εχει μεριδιο ευθυνης γιατι το τρωει στην κλειστη γωνια, αλλα η φαση ξεκιναει γιατι το δεξι μπακ μας δεν μας κανει την τιμη να μαρκαρει. Δεν τον βοηθαει η γιουχα και βασικα δεν τον βοηθαει το ολο κλιμα που δημιουργειται εναντιον του. Ενα θα πω στον Βαλβερδε. "Κοουτς σε παρακαλω μην ακουσεις κανενα και κυριως τα ΑΡΔακια και τους μυρωδιαδες, στηριξε τον τερματοφυλακα σου."

Τοροσιδης: - (Καλυτερα να μη γραψω)

Μαρκανο: Οσο καλο παιχνιδι εκανε με τον Εργοτελη, τοσο κακο ηταν το χθεσινο του. Δυστυχως ατυχος γιατι ηταν και στις δυο φασεις. Δεν θα σε κρεμασω, μπορω ακομα και να δεχτω οτι σε βαζει ο Ερνεστο μονο και μονο για να βοηθησεις τον Κοσταντσο αφου μιλατε την ιδια γλωσσα. Περιμενουμε πολλα περισσοτερα απο σενα. Χτες δεν ησουν καλος.

Μελμπεργκ: ΒΡΑΧΟΣ. Ο γνωστος Μελμπεργκ!! Να μην ησουν και εσυ 5 χρονια νεοτερος!

Χολεμπας: Εκανε αισθητη την παρουσια του και στην επιθεση με καλες σεντρες. Ζοριστηκε ο "Γερμανος" με τον προσωπικο του αντιπαλο στην αρχη μετα ηταν πολυ καλος.

Φεισα: Σουπερ εμφανιση απο τον Σερβο. Πιστευω πως θα συνεχισει να ανεβαινει. Μπαβο σου.

Ορμπαιθ: Τα ειπαμε και με τον Εργοτελη. Πασα διαβητης. Πολυ καλος αλλα αργος (το ξαναειπαμε αν ηταν και γρηγορος δεν θα επαιζε στην Ελλαδα). Συνεχισε να βουλωνεις στοματα!

Ιμπαγασα: Αχ ρε κανιο 5 χρονια νεοτερος να ησουν. Οσο αντεξες (μεχρι το 60 περιπου) ησουν καταπληκτικος! Πολυ καλος ο "κοντος" για μια ακομα φορα!

Φουστερ: ΦΟΥΣΤΕΡΑΡΟΣ! Καρφωσε το γκολακι και γενικα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. Ανεβηκε κατακορυφα σε σχεση με το παιχνιδι με τον Εργοτελη (αλλα και με τη Μαρσειγ).

Μιραλλας: Πολυ καλος στο πρωτο ημιχρονο και απιστευτα ατομιστης. Στο δευτερο ημιχρονο επεσε και δικαιως αντικατασταθηκε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η αντιδραση του την ωρα της αλλαγης του. Ερνεστο κοψε κωλους τωρα που ειναι νωρις. Τι πραγματα ειναι αυτα δεν μου αρεσει να παιζω αριστερα και μου τη δινει μου με κανουν αλλαγη??? 

Τζιμπουρ: Εχασε το αχαστο ο τρομοκρατης με διπλη ευκαιρια στην αρχη του παιχνιδιου. Σε γενικες γραμμες καλος ηταν αλλα οχι ο περσινος Τζιμπουρ.

Παντελιτς: Οταν ελεγε ο Βαλβερδε οτι ειναι για συγκεκριμενα παιχνιδια και δεν μπορει σε ολα τον κοροιδευαν τον ανθρωπο. Επαιξε 12 λεπτα και δεν φανηκε καθολου. Πιο αργος και απο την καθυστεριση. Ο Μαρκο μονο "τσαντηρι" μπορει να παιζει δυστυχως.

Μοδεστο: Φρεσκαρε το κεντρο με το που μπηκε. Γενικα δεν επαιξε πολυ ωστε να μπορει να κριθει και αναλογα.

Αμπντουν: Δεν του βγηκε οτι και αν προσπαθησε. Πρεπει να καταλαβει οτι δεν παιζει στην Καβαλα. Ισως οταν θα ειναι 100% ετοιμος να μπορεσει να βοηθησει περισσοτερο.

Υ.Γ.1. Στις τρυπες οσοι περιμενα διασυρμο και ευρωξεφτυλες. Ηθελα να ηξερα τι σκατα εχετε στο κεφάλι σας? Ειστε μωρε Ολυμπιακοι εσεις να παρακλατε την αποτυχια της ομαδας για προσωπικη σας δικαιωση.

Υ.Γ.2. Στη γωνια σε περιμεναν κοουτς φροντισε να μην αλλαξεις τιποτα οπως σου ειπα και παραπανω.


Υ.Γ.3 Πεσατε να φατε τον Κοσταντσο ρε καραγκιοζηδες? Ηθελα να ηξερα ποσες ακριες εχει ο Τοροσιδης που τον γραφατε και καταπληκτικο! Ενα καταπληκτικο σουτ εκανε και τιποτε αλλο. Αυτα για τον "με θελει η ΜΑΝU".

Υ.Γ.4 Σκιστε τα μπαοκια την Κυριακη!!!!

Εγω θα σ' αγαπω και μη σε νοιαζει ...

2 σχόλια:

  1. Στο δευτερο γκολ ψωλαρμενιζει καπου στο κεντρο ο Εκλεκτος των Barca, Real και ManU..φερει και ο Κοστανσο ευθυνη γιατι το τρωει απο την κλειδαροτρυπα κυριολεκτικα..

    Κατα τα αλλα συμφωνω!

    Εμενα αυτο που μου μενει ειναι οτι η ομαδα ανεβασε ρυθμο, ηταν μαγκας μεσα στο γηπεδο, κοιταξε στα ματια την Αρσεναλ και την αναγκασε να ακολουθησει και να αμυνθει και αυτο με ενα 2-0 στην πλατη απο το 20'..Ε, αυτο απο μονο του λεει πολλα, παρα πολλα!

    Μπραβο στον Ερνεστο γιατι κατεβασε ενα αξιομαχο συνολο, δεν εκλεισε την ομαδα πισω να παιξει ταμπουρι και αν της εβγαινε καμια αντεπιθεση να κανουμε τον σταυρο μας, αλλα την τοποθετησε επιθετικα μεσα στο Emirates ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ!

    ΥΓ Ορμπαϊθ και Φεϊσα ολα τα λεφτα! Ο Ιμπαταπας ειναι το τσιπακι της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι θελω να βλεπω τον Ολυμπιακο να παιζει σε Ελλαδα και Ευρωπη. Και βεβαια αυτο ειναι μονο η αρχη! Γιατι τα καλυτερα ερχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή