Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ξάνθη (2-1)

Παιχνίδι για γερά νεύρα και ακόμα πιο "γερές" καρδιές. Αυτή η ομάδα δεν χάνει ακόμα και στην άσχημη βραδιά της, και ας σφύριζε "αδιάφορα" ο Βοσκάκης (Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ !!!!) και ας έκαναν οι ξανθιώτες καθυστερήσεις από το 10'. Κακός ο Θρύλος για ένα ακόμα παιχνίδι αλλά ακόμα πιστεύω πως η ομάδα θα βρει γρήγορα τα πατήματα της! Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να ρολάρει και τότε θέλω να δω όλους τους προπονητές της παντόφλας τι θα λένε τότε. Έχουν βγάλει ΟΛΟΙ γλώσσα και θα τους κοπεί απότομα! Πάμε στην κριτική των παιχτών γιατί έχουμε πολλά να πούμε.

Κοστάντσο: Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η μαλακία με τη συνεχόμεη γιούχα στον άνθρωπο μόλις πάει η μπάλα σε αυτόν. Που να δώσει ρε παπάρες τη μπαλα όταν δεν κάνει κανείς κίνηση μέσα στο γήπεδο?? Άντε γιατι παρατράβηξε το κακό με τη βλακεία που σας δέρνει. Σε καμία περίπτωση δεν φταίει στη φάση του γκολ αφού η μπάλα πέρρασε από το ματι της βελόνας. Σταθερός και με σωστές εξόδους όπου χρειάστηκε. Νομίζω πως θα γίνεται όλο και καλύτερος όσο περνάνε τα παιχνίδια και θα έχει καλυτερη συνενόηση με την άμυνά του. Θετικός! 

Χολέμπας: Δεν ήταν κακός ο "Γερμανός" έκανε τις κούρσες του προσπάθησε να βγάλει και τις σέντρες τους. Δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια αλλά δεν ήταν και αρνητικός. Προσπάθησε αρκετά. Περιμένουμε περισσότερα. 

Μαρκάνο: Το παιδί έδειξε ότι το ξέρει το τόπι. Σωστός και θετικός στις τοποθετήσεις του. Μαθαίνει δίπλα στον τεράστιο Σουηδό.

Μέλμπερκ: ΔΙΚΑΙΩΣ MVP του αγώνα ο ναυαγός. Ο Σουηδός είναι πολύ μεγάλη μορφή και ακόμα μεγαλύτερη κλάση παίχτη. Ψυχάρα, δεν έχανε αυτό το παιχνίδι με τίποτα! Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και βούλωσε τα στόματα όλων των "επιστημόνων της μπάλας" που γέρασε που είναι πιο αργός από την καθυστέριση και όλα τα φαιδρά που ακούσαμε και διαβάσαμε το καλοκαίρι στα φιλικά. SUPER Μέλμπεργκ!! 

Τοροσίδης: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. Έχει ευθύνη στη φάση του γκολ. Κάποιος να του θυμήσει ότι φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού ακόμα. Το Γενάρη να πάει στο καλό και όσο παίζει έτσι καλά θα κάνει ο Βαλβέρδε να τον στέλνει στην κερκίδα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! 

Ορμπαίθ: Πολύ καλός, με άριστη πάσα έκοβε μοίραζε και βούλωσε τα στόματα όσων έλεγαν οτι είναι γέρος, ο νεος γκομενος του Βαλβερδε,  μιζαδορος κ.τ.λ κ.τ.λ. Μοναδικό ψεγάδι του ότι είναι λίγο αργός αλλά άμα ήταν και γρήγορος δεν θα έπαιζε σε μας! ΗΜΑΡΤΟΝ με τους ξερόλες.

Ιμπαγάσα: Αν και προέρχεται από τραυματισμό τα έδωσε όλα και έβαλε τα πόδια του στη φωτιά. Πολύ καλός μέχρι το 60' μετά έμεινε από δυνάμεις ΑΛΛΑ προσπάθησε όσο λίγοι. Αυτός με τον Μελμπεργκ δεν συμβιβάστηκαν ούτε λεπτό με την ήττα. Θετικός.

Φουστέρ: Δεν ήταν ο Φουστερ που έχουμε όλοι συνηθίσει, αλλά και πάλι δεν ξεχνώ πως πέρισυ δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά και μετά ανέβηκε κατακόρυφα. Περιμένουμε περισσότερα από τον Νταβιδ!!

Μιραλάς: Δεν ξέρω αν φταίει που παίζει στα άκρα, δεν ξερω άν το μυαλό του το έχει στους "κατασκοπους" που λέγεται ότι κάνουν παρέλαση στο ΝΑΟ για την πάρτη του πρέπει όμως να βελτιωθεί. Δεν έιναι ο Κέβιν που είδαμε πέρισυ. Αρνητικός, ότι και αν έκανε δεν του βγήκε.

Αμπντούν: Νέος Ζαιρί μας βρήκε. Δεν ξέρω αν βελτιωθεί στη συνέχεια, αλλά κόψε τα τακουνάκια και τα κορδελάκια όταν η ομάδα σου είναι πίσω στο σκορ. Περιμένω λιγάκι ακόμα για να σε κρίνω.

Τζεμπούρ: Για 60 λεπτά εξαφανισμένος! Την τελευταία μισή ώρα οργίασε. Έβγαλε και τη σέντρα στο γκολ του τρελλο-Μαρκο, έβαλε και με την πλάτη το δεύτερο γκολ (εγώ πάντως το χρεώνω στον ναυγαγό το γκολ). Ελπίζω να ανέβει και άλλο γιατι ακόμα είναι βαρύς από τον τραυματτισμό του.

Μοδεστό: Μπήκε αλλαγή στη θέση του γίδι και άλλαξε όλη την δεξιά μεριά. Θετικός ο κορσικανός από τα καμίνια. 

Πάντελιτς: Ο τρελλο-Μάρκο μπήκε αλλάγή και το κάρφωσε. Κορυφαίες στιγμές τις καριέρας του το σηκωμένο χέρι για να πάρει μπάλα. Θετικός ήταν μονο και μόνο για το γκολ που πέτυχε.

Μακούν: Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Δεν θα τον "θάψω" ακόμα τον άνθρωπο γιατί μπήκε τελευταίος στην ομάδα και περιμένω την προσαρμογή του.

Υ.Γ.1. Το έχω ξαναπεί και το έχω ξαναγράψει. Τι άκριες έχει μέσα στους ΑΡΔ ο Τοροξύδης που οι περισσότεροι δεν του χρεώνουν τη φάση του γκολ και κανείς  επιπλέον δεν γράφει για την προκλητική αδιαφορία του! Τελικά σε άλλο γήπεδο ήμαστε!!

Υ.Γ.2. Το είπαμε και πριν! Κόψτε τη μαλακία της γιούχας με τον Κοστάντσο!

Υ.Γ.3. Ρε Βάλλα δεν σεβάστηκες ουτε το ψωμάκι (τι ψωμακι παντεσπάνι δηλαδη) που έφαγες στο Θρυλο. Ντροπή σου!! 

Υ.Γ.4. Αυτό το θέμα με τις καθυστερήσεις έχει καταντήσει αηδία. Επιτέλους με τις πρώτες καθυστερήσεις θα πρέπει ο κόρακας να βγάζει καρτα να τελειώνει αυτό το καραγκιοζιλίκι.

Υ.Γ.5. Κρα κρα κρα κρα τα κοράκια πάνω από το Καραισκακη έκαναν την εμφανισή τους. Τα ακούς Βοσκάκη?? Όταν κόβεις αντικανονικά και σε προφανη θέση για γκολ παίχτη είναι απευθείας ΚΟΚΚΙΝΗ και όχι κίτρινη άσχετα αν το ρολόι δείχνει το 4ο ή το 94ο λεπτό!


1 σχόλιο: