Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Eργοτέλης - Ολυμπιακός (2-3)

Το Σαββατο που μας πέρασε ο ΘΡΥΛΟΣ μας περασε απο μια δύσκολη έδρα. Νίκησε με 2-3 τον Εργοτελη στην Κρήτη και πάει με καλή ψυχολογία στο Emirates να αντιμετωπίσει την Αρσεναλ για το CL. Σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε βελτιωμένη, κυρίως για ένα ημίχρονο έπαιξε πολύ καλή μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΘΡΥΛΟΣ μπήκε φουριόζος να καθαρίσει το παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε ψηλά και πίεσε και κατάφετε στο 4' να ανοίξει το σκορ. Ο πολύ καλος ομολογουμένως για ένα ημίχρονο Αμπντουν έβγαλε κάθετη πάσα σε θέση για γκολ στον Τζιμπουρ ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, σούταρε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, στο ριμπάουντ ο επερχόμενος Μιραλλάς κάνει το 0-1 και το νερό μπαίνει στο αυλακι. Λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα του Εργοτέλη το οποίο και εκμευταλεύται με τον καλύτερο τρόπο ο Μιραλλάς και κερδίζει το πέναλτι. Εκτελεστής ο Φουστέρ και 0-2. Η σεμνή τελετή ουσιάστικά έχει τελειώσει. Δεύτερο ημίχρονο και ο Εργοτέλης μειώνει σε 1-2 και όλοι οι προπονητες της κερκιδας πιστευουν οτι θα γυρίσει ο Εργοτελης το παιχνιδι. Ο Μαρκανο έχει άλλη γνωμη και 1-3. Στο τελος του παιχνιδιού καταφέρνει ο Εργοτέλης να μειώσει σε 2-3 αλλά το παιχνίδι έχει τελειώσει ουσιαστικά. Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκε με το μυαλό στο Εmirates και δεν έπαιξε πολύ καλά. Πάμε και στην κριτική των παιχτών.

Κοσταντσο: Σε καμία περίπτωση δεν φταίει σε κανενα από τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Σταθερός όποτε χρειάστηκε, αλλά γκαντέμης μεχρι τώρα γιατί έχει φάει γκολ στα οποία δεν φταίει και βγάζουν γλώσσα όλοι οι άμπαλοι. Εμένα μου άρεσες και νομιζω πως από παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεσαι!

Τοροσίδης: Ανεβασμένος σε σχέση με τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά απέχει πολύ από τον Τοροσίδη που ξέρουμε. Μάρκαρε καλά και έκλεψε πολλές μπάλες. Ελπίζω να ανέβεις και αλλο στη συνέχεια.

Γαβρααμ: Ο γνωστός Γαβρααμ. Δεν έχασε μπάλια είχε πάθος και δύναμη. Συνέχισε έτσι Γαβρααμ.

Μαρκάνο: Άρχοντας στην άμυνα το "πάλτο" του Βαλβέρδε, άνοιξε και λογαριασμό στα γκολ. Πολύ καλός με πολύ καλές τοποθετησεις. Ετσι αγόρι μου βουλωσε τα στόματα όλων των προπονητών της κερκίδας.

Χολέμπας: Στην αρχή είχε κάποια θεματάκια με τον "1εκ. η αφίσα του" αλλα στη συνέχεια ανέβηκε κατακόρυφα. Στο τέλος του ματς επαιξει και αριστερο εξτρεμ. Καλός ο "Γερμανός".

Μοδεστο: Ο Κορσικανος απο τα Καμίνια ανεβασμένος σε σχεση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν αντιμετώπισε κανενα πρόβλημα κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν τον φοβάμαι και είμαι σίγουρη πως θα ανέβει και άλλο.

Ορμπαιθ: Οταν λέμε πάσα διαβήτης εννοούμε τον Ορμπάιθ. Για ένα ακόμα παιχνίδι βούλωσε στόματα ο "γκομενος" του Βαλβέρδε. Πολύ καλή εμφάση για ένα ακόμα ματς απο τον Παύλο! Μπράβο αγόρι μου συνεχισε έτσι να τους εκθέτεις.

Φουστερ: Ο Φουστερ της επαρχίας. Έβαλε το γκολάκι του με το πέναλτι και ελπίζω να τον βοηθήσει να ανέβει και αλλο αυτό. Δεν ήταν και πάλι ο γνωστός Φουστερ, περιμένω να ανέβει και αλλο στη συνέχεια.

Αμπντουν: Πολύ καλός ο κλώνος του Ζαιρι στο πρώτο μέρος. Σούπερ κάθετη πάσα στον τρομοκράτη στη φάση του πρωτου γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε και έπεσε η απόδοση του. Συνέχισε να με εκπλήσεις ευχάριστα. 

Τζιμπουρ: Δραστήριος ο τρομοκράτης παίδεψε την άμυνα του Εργοτέλη. Στην φάση του γκολ χορεύει πεντοζάλη όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα αλλά είναι άτυχος γιατι η μπαλα βρίσκει στο δοκάρι. Ανεβαίνει και αύτός στην κατάληλη στιγμη.Μπράβο.

Μιραλλας: Επιτέλους γκολ για τον Βέλγο. Δείχνει να ξεμπουκώνει. Κέρδισε και το πέναλτι και γενικά έιχε πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αντε μπραβο να παιρνεις μπρος την καταλληλη στιγμή.

Ιμπαγασα: Μπήκε και έδωσε ηρεμία στις κινήσεις της ομάδας. Μεγάλος μαέστρος και θα πω για μια ακόμη φορά κρίμα που δεν είναι 5 χρόνια νεότερος. Από τα ποδια του ξεκίνησε και το 3ο γκολ του ΘΡΥΛΟΥ. Πολύ καλος ο κανιο.

Χαβίτο: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Αμπντούν. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Σε μια φάση τον βγάζει ο Ορμπαιθ μόνο του από δεξιά και αντί να βγάλει σέντρα πάρτο βάλτο βγάζει μια άστα να πανε. Ακόμα δεν ο "κοντος".

Μελμπεργκ: Ο ναυαγος μπήκε για λιγότερο από δέκα λεπτα και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Δεν μπορεί να κριθεί περισσότερο. 

Υ.Γ.1 Γκέλα εεεεεεε??? Ναααααααααααααα!!! Άντε με όλους τους εμπαθείς! Πόσο ηλίθιοι είστε να παρακαλατε να γκελάρει η ομάδα για να την πείτε στο Βαλβέρδε. Στις τρυπες τωρα όλοι. ΟΥΣΤ από έδω!

Υ.Γ.2 Μεγάλη γλώσσα έβγαλε ο βοηθός προπονητή της Άρσεναλ. Ξεχασαμε την 8αρα γρήγορα βλέπω. Για φαντάσου όμως ρε μπαγλαμα να σου καρφώσει κανενα ο Τζιμπουρ ή ο Μιραλλάς που δεν σου άρεσαν κιόλας. Στο χωρίο μου ξέρεις τι λένε? "Μεγαλη βούκα φάε, μεγάλο λόγο μη λες".

Υ.Γ.3 Ρε τους "γκομενους" του Βαλβερδε σας έχουν κάνει ρόμπες ξεκούμπωτες. Γελίοι, ε γελίοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου