Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις και ... δηλώσεις.

Ντουντού Σεαρένσε
"...Ποτέ δεν θα συμφωνούσα σε μείωση μισθού μου. Δεν υπάρχει σε κανένα συμβόλαιο όρος που να λέει πως αν δεν παίζεις καλά θα πάρεις λιγότερα .. 
...
... πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα και η νοοτροπία του κόσμου γιατί δεν υπάρχει σεβασμός ..."

Για κάτσε ρε μάστορα μια στιγμή! Υπάρχει συμβόλαιο που να λέει πως θα πληρώνεσαι για να έχεις την ... τσουγκράνα και να ξύνεσαι επί 2 χρόνια???
Μαζεεεεεεεέψου!!!
Δε μου λες ρε παλικάρι δεν σε σέβονται?? Γιατί εσύ σέβεσαι το παντεσπάνι που τρως στην Ελλάδα?? Σέβεσαι την φανέλα που φοράς??
Μαζεεεεεεεέψου!!!

Γιάννης Φετφατζίδης
"...ευτυχώς που υπάρχει και η Εθνική..."

Δε μου λες ρε "γίγαντα" ευκαιρίες δεν πήρες??
Πήρες και μάλιστα πήρες πολλές ακόμα και σε ντέρμπι. Τι εκμεταλεύτηκες??? "Δε νομίζω Γιάννη".
Μάζεψε και εσύ τα μυαλά σου και δούλεψε γιατί αλλιώς σε βλέπω σύντομα μεταγραφή και σένα στον "Αγύριστος F.C" μαζί με τον άλλο Γιαννάκη ... (τον Παπαδόπουλο).

Δαυιδ Φουστερ
"... σκέφτηκα ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όπου βρισκόταν ο Βαλβέρδε που ήδη με γνώριζε. Του είμαι ευγνώμων που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.
...
Δε νιώθω αστέρι με κανέναν τρόπο. Ποτέ δεν ένιωσα έτσι, οπότε δεν θα γίνει ούτε τώρα.
...
Όσα έζησα αυτή τη χρονιά στον Ολυμπιακό, δεν θα τα άλλαζα με τίποτα....
"

Με λίγα λόγια και που θέλω να καταλήξω. Υπάρχουν λοιπόν παίχτες οι οποίοι ΤΙΜΟΥΝ και με το παραπάνω τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο και παίχτες που δεν έχουν πάρει χαμπάρι σε ποιά ομάδα πάιζουν. Στην πρώτη κατηγορία ο Δαυιδ Φουστερ ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και έδωσε τα πάντα για την ομάδα (χαρακτηριστικό πράδειγμα του πάθους με το οποίο έπαιξε για τον Ολυμπιακό η εκτέλεση πέναλντι με μπαταρισμένο κεφάλι και με κλεισμένο μάτι στο ματς με τον Ατρόμητο). Στην δεύτερη κατηγορία ο Ντουντού Σεαρένσε ο οποίος μετά από μια πολύ καλή ομολογουμένως χρονιά (την πρώτη του στην Ελλάδα), πήρε την τσουγκράνα και άρχισε το ξυσιμο και κάνει μονίμως δηλώσεις εδώ και 2 χρόνια, το ένα του βρωμάει και το άλλο του ξυνίζει. Ντουντούκα αν δεν σου αρέσει το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία στην Κόπα  Καμπάνα. Επίσης στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Γιαννάκης ο Φετφατζίδης. Με τις δηλώσεις αυτές έδειξε υπέρ του δέοντος αχάριστος τουλάχιστον προς τον προπονητή του γιατί μάλλον ξεχνάει ο μικρός ποιός του έδωσε χρόνο συμμετοχής φέτος και ποός τον καθιέρωσε ώστε να πάει να παίξει και στην Εθνική. Γιαννάκη αγόρι μου αν δεν σου αρέσει και σένα στον Ολυμπιακό και το δικό σου κουβαδάκι και σε άλλη παραλία στα Σούρμενα.

Αιντε με τον κάθε κομπλεξικό που έχουμε μπλέξει!!! 

1 σχόλιο:

  1. "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" και ο νοών νοείτο...

    Κατα τα αλλα με ΚΑΛΥΨΕΣ κοριτσακι ΠΛΗΡΩΣ.

    υγ ΕΕΕΡΝΕΕΕΣΤΟΟΟΟ ΒΑΛΒΕΕΕΕΕΕΡΔΕΕΕ

    Για να μην ξεχνιόμαστε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή