Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

.... η ανάσταση του Ελληνικού ποδοσφαιρου.

Αν τον περασμένο Φλεβάρη είχαμε το θάνατο του ποδοσφαιρου στο Γ. Καραϊσκάκης τότε χτες στην Τούμπα πρέπει να είχαμε την ανάσταση του ποδοσφαιρου μας σωστα??
Σα δε ντρεπεστε λεω εγω ολοι δημοσιογραφακια της πλακας! Προβλημα σας ειναι ο Ολυμπιακος και μονο ο Ολυμπιακος. Στο άκουσμα των λεξεων ΘΡΥΛΟΣ/ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βγαζετε σπυρακια. Οτι και να κανει ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του σας ενοχλει. Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος. Δεν κοιτατε τα χαλια των ομαδων που υποστηριζετε αλλα ασχολειστε με μας! 

Για να σας δω ολοι οι αντικειμενικοι τι θα λετε για τα εκτροπα της Τουμπας?? Ή μηπως δεν ειδατε τιποτα εκει?? Φιλος παοκτζης (ισως απο τους πιο νορμαλ παοκτζηδες που εχω μιλησει και συναναστραφει) μου ειπε σημερα "Τουλαχιστον εσεις μπηκατε στο γηπεδο να πανηγυρισετε (γιατι ολοι ξερουν τι εγινε εκεινη τη μερα, ασχετα που δεν θελετε να το παραδεχτειτε) και οχι για να κανετε τα καφριλικια τα δικα μας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ οτι εγινε χτες δεν εχω λογια ντρεπομαι για ολους αυτους που εχουν κανει ηρωες κατι Γκαρσιες και σια".
Αυτα ειναι λεξη προς λεξη (και ειναι σημαντικο αυτο που λεω) τα λογια του παιδιου. Μηπως θα πρεπει σιγα σιγα να αρχισετε να ψαχνεστε? Δεν ειναι στραβος ο γυαλος δημοσιοκαφρακια, στραβα αρμενιζετε! 

Αλλα εστω και ετσι εγω γουσταρω που για ολες τις .... στερησεις σας φταιει ο ΘΡΥΛΟΣ. Σας το εχω πει πολλες φορες και αναφερομαι σε ολους ... δημοσιοκαφρους και μη, αμεροληπτους και μη οπαδους και μη αλλων σωματειων.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ !!!

Υ.Γ.1 Ειχατε το Σωκρατη να σας στοιχειωνει τα ονειρα σας οσο ηταν προεδρος του ΘΡΥΛΟΥ, τωρα εχετε το Βαγγελα!!

Υ.Γ.2 Ειπα Σωκρατης και θυμηθηκα .... δεν χαλασε κανενα σας η επισημη ανακοινωση/δηλωση που εκανε παλι εεεε?? Μπουαααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα σας στοιχειωνει μια ζωη!!!

Υ.Γ.3 Ε τον αθλιο να πει πως εχουν ερθει καλυτεροι παιχτες απο το Σικε στην Ελλαδα?? Δεν ειπε ομως πως αυτοι οι παιχτες εχουν φορεσει την τιμημενη ερυθρολευκη με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Και βεβαια εγινε Ανασταση..η φωτοβολιδα στην πλατη του Σαχα επεσε γιατι ηθελαν να τον κανουνε λαμπαδα..

    ΝΤΡΟΠΗ ρε ξεφτιλες, δημοσιογραφοι αντικειμενικοι και σια, διασημοι (?) "ολυμπιακοι" που τρεξατε να στειλετε επιστολες στα μμε γιατι ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που ειστε Ολυμπιακοι, καθως και ολοι εσεις που απο τις 19/2 σκουζετε για τον κακο Ολυμπιακο που καταστρεφει το ελληνικο ποδοσφαιρο..

    Ειστε για τον πεο ολοι σας. Ανοητοι, που πατε να τα βαλετε με το μεγαλειο της ΘΡΥΛΑΡΑΣ. Δεν μας φτανετε ουτε στο μικρο μας δαχτυλακι..ΟΥΣΤ ρε..ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή