Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Προπονητο - λαγνεια

Ε δεν εχετε το Θεο σας!
Δεν εχει τελειωσει το πρωταθλημα καλα καλα και αμεσως πιασατε τη συνεντευξη Βαλβερδε στη Μαρκα για να μας πειτε οτι φευγει απο τον Ολυμπιακο. Απο τη Δευτερα διαβαζω σε ολα τα sites.
- Θεμα Βαλβερδε στον Ολυμπιακο;
- Φευγει ο Βαλβερδε απο τον Ολυμπιακο;
- Πρωτο φαβορι ο Βαλβερδε να αναλαβει την Μπιλμπαο που αφηνει ο Καπαρος.
- Αποχωρει ο Βαλβερδε απο τον Ολυμπιακο;
...
...
...
Και αλλα πολλά .... φαιδρα.
Το γεγονος οτι το συμβολαιο του ειναι διετες δεν παιζει μαλλον καποιο ρολο για εσας ετσι?
Ας τα δουμε λιγο διαφορετικα.
Δινει συνεντευξη ο Βαρβερδε και λεει "καποια στιγμη αργα η γρηγορα θα επιστρεψω στην Ισπανια, εκει ειναι η θεση μου". Αυτοματως την επομενη μερα ο Βαλβερδε ειναι φαβορι να αναλαβει τον παγκο της Μπιλμπαο (μια και τον δενουν ισχυροι δεσμοι με αυτη την ομαδα και ο Βασκοι τον εχουν σε πολυ μεγαλη εκτιμηση).
Τι το κακο ειπε ο ανθρωπος??
Την αληθεια ειπε. Δεν ειπε το καλοκαιρι θα γυρισω στην Ισπανια. Ειπε "καποια στιγμη" θα γυρισω στην Ισπανια. Στην πατριδα του θελει να γυρισει και ειναι ΛΟΓΙΚΟ! Τωρα αν αυτο γινει το καλοκαιρι, αν γινει σε δυο καλοκαιρια η σε 102 καλοκαιρια ΜΟΝΟ αυτος το ξερει και δεν χρειαζεται κανεναν "μεταφραστη δηλωσεων".
Ειλικρινα προσπαθω να σας δω, δημοσιοκαφρακια της πλακας, με συμπαθεια αλλα η φαντασια σας οργιαζει.
Ρε ξεφτυλες μεχρι και τον Κουπερ μπλεξατε στους υποψηφιους να κατσουν στον παγκο το καλοκαιρι και το παρουσιαζετε και σαν .... τελειωμενη υποθεση?
Σας το ειπα ξανα! Δεν ειναι στραβος ο γυαλος, εσεις στραβα αρμενιζετε.

Για να κλεισω το θεμα Βαλβερδε.
Περισσοτερο απο ολους μας για το τι θα κανει ο Βαλβερδε το ξερει ο ιδιος και κατ' επεκταση αυτος που τον πληρωνει δηλαδη ο Μαρινακης. Επειδη λοιπον ο Βαλβερδε εχει αποδειξει πολλακις το ποσο "Κυριος" ειναι ΑΝ λεω ΑΝ υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να φυγει αυτο το καλοκαιρι απο την ομαδα αυτο το ξερει ο Βαγγελας. Βλεπετε εσεις το Βαγγελα να ανησυχει?? Εγω δεν τον βλεπω να ανησυχει αλλα αντιθετα βλεπω να προγραμματιζει το μελλον και το μελλον αυτο που προγραμματιζει εχει μεσα και τον Βαλβερδε.

Αυτα .... και αν σας αρεσει.

Υ.Γ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν ειμαστε βλακες. Στο προσωπο του Βαλβερδε μετα την εξαρα στην αΕΞΑΡΑ βλεπετε το νεο δυναστη σας και αυτο σας χαλαει. Ασε που δεν εχει και καμια "σχεση" με κανενα σας οποτε αυτο σας ενοχλει αφου εχετε να κανετε με τον πιο αντιδημοσιογραφικο προπονητη που περασε ποτε απο το ΘΡΥΛΟ. Θα θελατε πολυ να φυγει το καλοκαιρι αλλα ... για εσας ισχυει η διαφημιση "δεν νομιζω Τακη".

1 σχόλιο:

  1. Πεστα ρε Σμαρω, γιατι αρχιζω και παθαινω λουμπαγκο στο μυαλο, απο τις τοσες μαλακιες που διαβαζω αυτες τις μερες...

    ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ.

    Και ειπαμε ..οποιος ονειρευεται sir Takis να φτιαξει δικη του ομαδα και να τον βαλει προπονητη..στον δικο μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν χωρανε τετοιοι προπονητες..

    ΥΓ ΕΕΕΕΕΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή