Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιατι ρεεεεεεεεεεεεεεε ....

Κρατήθηκα πάρα πολύ για να μη γράψω σήμερα ένα ποστ που να αφορά το μπάσκετ του Θρυλου.
Τελικά με λίγο σπρώξιμο αλλά και λίγη "αυτολογοκρισία" θα γράψω δύο πραγματάκια!

Θα αρχίσω με την πιο ΗΛΙΘΙΑ για να μην πω και τίποτε άλλο δικαιολογία που έχω ακούσει ever. "Αγχώθηκαν οι παίχτες που έπαιζαν μπροστά σε κόσμο." 
Ναι ρε μοσχάρια δεν θα πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο επείδη εσείς έχετε άγχος! Θα σχολιάσω ΜΟΝΟ αυτούς που ΕΠΡΕΠΕ να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και τον ακατέβατο! 

Πρώτος και καλύτερος ο Mr. 3μυρια! Δεν είδα να έχετε το ίδιο αγχος κύριε Παπαλουκά όταν φορτώνεται ο λογαριασμός σας με 3+ μυριακια ζεστά!!! Δε με νοιάζει ρε αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ με νοιάζει που 3 χρόνια τώρα .... άντε άντε μην πω τι κάνεις!!

Δεν είδα κύριε Σπανούλη να παίζεις με το ίδιο πάθος (άσχετα αν υπάρχει τραυματισμός ή όχι, γιατί πέρισυ βγάζατε μάτια όντας και πάλι τραυματίας), δεν θες να παίξεις εναντίον της πρωην σου ομάδας?? Α ναιιιι?? Τα 2,5+ όμως τα θες να μπαινουν στο λογαρισαμό σου!

Τι έγινε ρε ακατέβατε γυρίσες και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα! Μηδέν βελτίωση, μηδέν προσπάθεια, ΜΗΔΕΝ ολα ΜΗΔΕΝ. Και μη μου πείτε καλά από τον Πρίντεζη περίμενες?? Σορρυ αλλά ΚΑΙ από τον Πρίντεζη περίμενα!!!!! 

Ο Μπουρούσης ίσως είναι από τους ελάχιστους που προσπάθησε, αλλά δε φταίει αυτός, ο Μαυροκεφαλίδης φταίει που δε τον άφησε να πνίξει τον παπαρα το διαιτητή!

Άλλος από εδώ ο Μίλος  είνα ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ίσως χτες ο καλύτερος όλων. ΑΛΛΑ ρε μεγαλε ώρες ώρες μου έρχεται να σου τραβήξω μια μέσα στα μούτρα! ΚΟΨΕ τις παρατραβηγμένες ενέργειες απο τα 7 και 8 μέτρα. ΕΛΕΟΣ χαλάς τις επιθέσεις!!

Γατούυυυυυυυυυυυλη!! Καλώς το γατούλη μας! Μας έλειψες βρε συ!! 3 φορες ρεεεεε 3 φορές σου έμεινε η μπάλα στα χέρια!!! Δεν είσαι ρε Γιτάμ εσύ ΑΛΛΑ Γιωτάς!!!!!

Αφήνω για το τέλος τον προπονητή! Ρε μεγάλε γιατί??
Γιατί όταν σε ρώτησαν ποιόν θες για βασικό 3αρι είπες είμαι οκ έτσι!
Γιατί ρε μεγάλε δεν έχεις δουλέψει μέσα στην ομάδα σύστημα με Μίλος και Σπανούλη? Γιατι?? 
Γιατί ρε μεγάλε δε χώνεις 2 μπάτσους στα μούτρα του Παπαλουκά μπας και συνέλθει??   
Γιατί δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό από ότι πρέπει στο ρουφιανοσωματείο??
Τελείωσέ τους να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Όσο για τους κυρίους (κεριά και λιβάνια δηλαδή) με τα γκρί βρίκατε πάτημα χτες και σφυρίζατε ότι να ΄ναι! Στο δεύτερο μέρος δε είσαστε για πολύ ξύλο! Μα για πολύ ξύλο λέμε! ΑΛΛΑ ας όψετε το φανταστικό 37% που είχαν τα καμάρια μας και δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα.

Για το τέλος.

Γιατι ρε δώσατε δικαιώματα?
Γιατί ρε δώσατε χαρά στους στερημένους?
Γιατί ρε μας ξενερώνεται?
Γιατί ρε δεν έχετε τσίπα επάνω σας?
Γιατί ρε δεν έχτε τσαγανόκαι τσαμπουκά πάνω σας??
Γιατι ρε .... ?
Γιατι ρε ... ?
Γιατι ???

Μπορεί κάποιος από εσάς που .... "αγχώνεται" να μου πει γιατι?
Γιατί εγώ ρε μαλακισμένα δεν έκλεισα μάτι όλη νύχτα από τη στεναχώρια μου, γιατι έχω και φιλότιμο και τσίπα, και ντράπηκα εγώ για εσας!!

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου