Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Clopy and Paste

Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει ever!!
Αντιγράφω ...

"ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Γαύρος: Μια πρόσφατη επιτυχία σας, δημιουργεί ζήλιες στο περιβάλλον σας. Οικογενειακά προβλήματα πιθανόν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κάντε προσεκτικά τις επόμενές σας κινήσεις. Στα οικονομικά, η κρίση δεν σας έχει αγγίξει. Στα ερωτικά, ορισμένες φορές πονάτε το σύντροφό σας. Πάρτε το με το μαλακό. Τυχερός αριθμός, το 1. Τυχερή μέρα: Η μέρα που γίνατε γαύρος."


"ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Βάζελος: Μια πρόσφατη αποτυχία εξακολουθεί να σας ρίχνει την ψυχολογία. Ξεπεράστε το. Στα οικονομικά, σκοτούρες και προβλήματα δεν σας αφήνουν να ανασάνετε, όμως μια πώληση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μόνιμο εραστή θα τον δείτε και πάλι από πάνω σας. Τυχερούληδες! Τυχερός αριθμός: Το 2 όπως πάντα. Τυχερή μέρα: Οποιαδήποτε εκτός από τα Σαββατοκύριακα."

"ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. Χανούμι: Τα τελευταία 15 χρόνια αισθάνεστε μια συνεχή σταναχώρια. Αν το δείτε καλύτερα, η κατάστασή σας είναι για γέλια. Διασκεδάστε το! Στα οικονομικά, πρόσφατα αχρείαστα έξοδα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Προτιμήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στα ερωτικά, η αλήθεια είναι ότι έχετε ξεχάσει πώς γίνεται. Υπομονή. Τυχερός αριθμός: Το 3 στην καλύτερη περίπτωση. Τυχερή μέρα: Μια μέρα του Μαΐου 1994."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου