Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΑ 15 ΚΑΛΥΤΕΡΑ!



Το Νο 1 ειναι μεταξυ των δυο γκολ που θα επελεγα και εγω.. το αλλο ειναι το Νο 3 στην συγκεκριμενη καταταξη και φυσικα ειναι του ιδιου παικταρα. Αν το θεσουμε απο αποψη κρισιμοτητας και βαθμων σαφως και το γκολ που σφραγισε το 1-2 στο Χαριλαου και μας εδωσε τους 3 βαθμους ηταν το σημαντικοτερο. Αν το θεσουμε απο αποψη γκολαρας δεν υστερει τοσο, αλλα αυτο που εβαλε ο Φουστερ με την Λαρισα καταλαμβανει ανετα στο λεξικο την εννοια της γκολαρας..

Ολα τα γκολ ειναι σημαντικα. Σαφως και ο Μιραλας αλλα και ο Τζιμπουρ και ο Παντελιτς βαλανε πολυ ομορφα και καθοριστικα γκολ. Ομως αυτη ειναι ακριβως η δουλεια τους. Να σκοραρουν, ειτε παιζουν στην κορυφη της επιθεσης ειτε περιφερειακα..Στην περιπτωση του Φουστερ ομως που η δουλεια του και ο ρολος του στο γηπεδο ειναι αλλος, τετοια γκολ που εκτος απο βαθμους στην ομαδα σε κανουν να αναφωνεις "Καντε 100 κωλοτουμπες για αρχη νουμερα, και μετα υποκλιθειτε" ειναι μεγαλο επιτευγμα τοσο του προπονητη που τον πιστεψε , τον εφερε και τον καθιερωσε παρα τις μαλακιες που φωναζαν ολοι, οσο και του ακλονητου πιστευω και της δουλειας του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη που εκλεισε τα αυτια του και εκανε την δουλεια του και μονο.

Μπραβο πουλεν μου! Και του χρονου ακομα καλυτερα, ακομα περισσοτερα γκολ!

1 σχόλιο:

  1. Στο δικο μου ΤΟΡ 3:

    Νο1. Φουστερ (Ολυμπιακος-Λαρισα το δευτερο προσωπικο του). Γ Κ Ο Λ Α Ρ Α απο τις λιγες δουλεμενη στην προπονηση!!

    Νο2. Φουστερ (Αρης-Ολυμπιακος). Χρονια ειχαμε να δουμε γκολ με ψαλιδακι απο εναν .... αμπαλο και βισμα του προπονητη!! Πολυ ωραιο γκολ και με πολυ μεγαλη βαθμολογικη σημασια (δεν ξεχνω και τα αλλα 3ποντα που χαρισε φετος ο Φουστερακος)

    Νο3. Τζιμπουρ (Ολυμπιακος-Αεξαρα, το δευτερο προσωπικο). Πολυ καλη κινηση και σουπερ εκτελεση απο τον τρομοκρατη (πλεον μονο μεσα στις 4 γραμμες του γηπεδου, γιατι στα αποδυτηρια του Βαλβερδε ειναι γατακι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή