Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΟΥΠΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ






+ 10...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


ΥΓ 1 Πολυ ευθικτους τους ειδα και τους διαβασα ολους..ειδικα κατι δημοσιογραφαρες αντικειμενικους...κατι για παραιτησεις διαβασα, κατι για ζουγκλα διαβασα, κατι για στημενα διαβασα...ρε δε ντρεπεστε ολοι σας? Που ηταν η ευθιξια σας οταν σπαγανε οι βαζελοι την Τριπολη και την Καβαλα? Που ηταν η ευθιξια σας οταν μπηκαν στο ΟΑΚΑ μετα την ηττα απο τον Ολυμπιακο Βολου και κυνηγουσαν τους παικτες και τον προπονητη της ομαδας τους να τους δειρουν? Που ηταν η ευθιξια σας οταν περυσι εχασε 3 δακτυλα η κοπελα της security στο ΟΑΚΑ απο τις κροτιδες που πεταγαν οι βαζελοι? Που ηταν η ευθιξια σας οταν στην Ντουμπα μπηκαν τα μπαοκια και πηγαν να χτυπησουν τον Νικοπολιδη? Που ηταν η ευθιξια σας οταν ο πρωην προεδρος και ιδιοκτητης του βαζελου μπηκε στο δημοσιογραφικο μπουθ και επιτεθηκε στον συναδελφο σας της Nova που ΤΟΛΜΗΣΕ να πει οτι δεν ηταν πεναλτυ αυτο στον Νινη? Ε?ε?

Δυο μετρα και δυο σταθμα ρε ξεφτιλισμενοι? Ολοι εναντιον του Ολυμπιακου..το ξερουμε. Το εχουμε καταλαβει χρονια τωρα..Ολοι σας και μονοι μας..και αυτο παει σε ολους τους αποδεκτες, δημοσιογραφους, παραγοντες ομαδων, πολιτεια, ολους.

ΥΓ2 Βαζελια ανεμους σπειρατε θυελες θα θερισετε..ετσι ειναι αυτα. Επρεπε να σας το καρφωσουμε στο 95 και να σφυριξει οχι να εχετε και 3 λεπτα να αντιδρασετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου